Mortar έγραψε:Πάντως επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάζω το ΦΕΚ με τα μόρια, αν κοιτάξετε προσεκτικά η μοριοδότηση της προϋπηρεσίας στην ειδικότητα αναφέρεται αποκλειστικά στην στρατιωτική θητεία και όχι πέραν αυτής. Άρα το μέγιστο όριο των 250 μορίων θα τα λάβουν μόνο οι ΔΕΑ. Όσοι κανένα 9αμηνη θητεία 150. Δεν αναφέρομαι εννοείται στην προϋπηρεσία εκτός Ενόπλων Δυνάμεων
Χρόνος προϋπηρεσίας στην ειδικότητα που οι υποψήφιοι επιθυμούν να καταταγούν, αποδεικνυόμενος με βεβαιώσεις του ασφαλιστικού φορέα και του εργοδότη (υπολογίζεται ως προϋπηρεσία και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις μόνο στην ίδια ή σε αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων)
gpeppas941994 έγραψε:Μπορούσαν να μπούνε ΕΦ ή ΣΦ και δεν μπήκαν λίγοι,1000 μόρια παίρνανε οι ΔΕΑ ΕΔ Αυτό ήταν δίκαιο; Όχι οπότε; Μερικές φορές ευνόησε άλλες όχι.Δεν ήταν σε όλους το όνειρο μας να γίνουμε μπάτσοι. Θα μπορούσε να τους έδινε κάποια έξτρα μόρια για ΕΠΟΠ. Ένας δόκιμος έχει περάσει 4 μήνες ΣΕΑΠ και ένας ΟΒΑ 3 εβδομάδες Πεν. Οπότε δεν είναι καθόλου δίκαιο
Να υποθέσω εννοείς αστυνομικοί, το οποίο Αναφέρω για να καταλάβεις ότι και τα 1000 μόρια που έπαιρναν οι ΔΕΑ ήταν και αυτό άδικο αυτό σχετικά με την αδικία που αναφέρεσαι τώρα όσο για εκπαίδευση, ΣΕΑΠ, είναι πολύ λίγη σχετικά με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει οι ΟΒΑ ειδικά στις ΕΔ μιας και αναφέρεσαι σε αυτές όσο για τα μόρια νομίζω παίρνεται παραπάνω λόγο της 12μηνής θητείας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 18, 2020 5:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994 έγραψε:δεν είσαι ο διαχειριστής, ήρεμα
Όχι δεν είμαι διαχειριστής, είμαι ένα μέλος που παρακολουθεί το forum Με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη χωρίς να υποβιβάζω την νοημοσύνη τους και γράφοντας απλά για γράφω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 18, 2020 5:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερόλυκος έγραψε:Όχι δεν είμαι διαχειριστής, είμαι ένα μέλος που παρακολουθεί το forum Με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη χωρίς να υποβιβάζω την νοημοσύνη τους και γράφοντας απλά για γράφω.
φίλε δε ξέρω τι σε τσίμπησε εγώ και βοηθάω όπου γνωρίζω κλπ δε ξέρω για ποιες νοημοσύνες μιλάς ούτε να μάθω θέλω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 18, 2020 5:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να υποθέσω εννοείς αστυνομικοί, το οποίο Αναφέρω για να καταλάβεις ότι και τα 1000 μόρια που έπαιρναν οι ΔΕΑ ήταν και αυτό άδικο αυτό σχετικά με την αδικία που αναφέρεσαι τώρα όσο για εκπαίδευση, ΣΕΑΠ, είναι πολύ λίγη σχετικά με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει οι ΟΒΑ ειδικά στις ΕΔ μιας και αναφέρεσαι σε αυτές όσο για τα μόρια νομίζω παίρνεται παραπάνω λόγο της 12μηνής θητείας.
Φίλε δεν διαφωνώ ότι οι ΟΒΑ έχουν εμπειρία αλλά όχι όλοι. Όπως επίσης υπάρχει αδικία και στα μόρια κάποιου που έχει υπηρετήσει ως αλεξιπτωτιστής η υποβρύχιος καταστροφέας παίρνοντας μόνο 20 μόρια.
Γιάννης30 έγραψε:Οι ΟΒΑ του 2020 ποσα μόρια λαμβάνουν επιπλεοον;100; Και η προυπηρεσια στην εβιδικότητα θα είναι 250 ή ξεκινάει απ τον μήνα που μπήκαν ΟΒΑ;
την προϋπηρεσία την παίρνουν οι οβα αν δηλώσουν ειδικοτητα ίδια με αυτή που υπηρετουν αλλά και πάλι του 20 τρ μπήκαν του 17 θα μοριοδοτηθοτν πολύ
Ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο με τους φοιτητες και δε ποιες ειδικοτητες παιρνουν τα 350 μορια γιατι αν τα παιρνουν σε ολες αλλαζει ολο το παιχνιδι
anonymous19970 έγραψε:Ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο με τους φοιτητες και δε ποιες ειδικοτητες παιρνουν τα 350 μορια γιατι αν τα παιρνουν σε ολες αλλαζει ολο το παιχνιδι
πιθανόν σε όλες θα τα παίρνουν, απλά η προυπηρεσια μετράει πολύ αν έχει κάποιος σε ιδιωτικο η δημόσιο τομέα με αυτό που θα δηλώσει. Εάν ταυτίζονται
gpeppas941994 έγραψε:Φίλε δεν διαφωνώ ότι οι ΟΒΑ έχουν εμπειρία αλλά όχι όλοι. Όπως επίσης υπάρχει αδικία και στα μόρια κάποιου που έχει υπηρετήσει ως αλεξιπτωτιστής η υποβρύχιος καταστροφέας παίρνοντας μόνο 20 μόρια.
Συμφωνώ για αυτό αναφέρομαι στους ΟΒΑ ΕΔ εάν και υπάρχουν ΟΒΑ και σε αλλά όπλα ΠΖ, ΠΒ, ΤΘ που ρίχνουν πολλή δουλεία Και έχουν αποκτήσει εμπειρία, όσο για τα 20 μόρια και εγώ το θεωρώ άδικο αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.
Ειπα δεν θα ξαναγραψω αλλα μιας που το ανεφερε ενας αυτο το θεμα με τα μορια θελω να πω το εξης :
Ειναι μεγαλη ξεφτιλα να δινουν σε Αλεξιπτωτιστες και Υ/Κ 20 μορια.
Οι Αλεξιπτωτιστες ειναι οι μοναδικοι που περνανε 2 εκπαιδευσεις και ΤΠΕΝ οπως οι Καταδρομεις και ΣΒΕΑ, χειροτερο σε θεμα κοπωσης απο ΤΠΕΝ.
Οι Υ/Κ περνανε 9 μηνες Το δυσκολοτερο σχολειο που υπαρχει στον Ελληνικο Στρατο και αντι να τους δινουν 1000 μορια με τη μια, για να ειναι σιγουρα μεσα, δινουν 20 μορια.
Ξεφτιλισμενοι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Δεκ 17, 2020 11:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.