Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
Τι να σου πω, με τοσο μεσο που παιζει εκει περα... Μαλλον σωστα ακουσες!

Τι γινεται ρε παιδεια΄... Θα βγει αυτη Η προκυρηξη τελικα; Ο ενας λεει ετσι ο αλος αλλιως... Που μπορουμε να ρωτησουμε να μαθουμε αν αναμενετε τελικα, να μιν περιμενουμε τζαμπα... Μας εσκασαν... Μονο γιαυτη την προκυρηξη δεν εχουν διλαδι λεφτα για ολες τις αλλες εχουν;/Και οσους εχω ρωτησει που ειναι στο σωμα λενε οτι υπαρχει μεγαλει ελειψη...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
HΛια οπως εγινε και με τον στρατο ξηρας ενα ομορφο πρωινο που βγηκε η ανακοινωση απο την ιστιοσελιδα και μετα απο εφημεριδες ετσι και αυτη απλα υπομονη
Ηλίας έγραψε:Τι γινεται ρε παιδεια΄... Θα βγει αυτη Η προκυρηξη τελικα; Ο ενας λεει ετσι ο αλος αλλιως... Που μπορουμε να ρωτησουμε να μαθουμε αν αναμενετε τελικα, να μιν περιμενουμε τζαμπα... Μας εσκασαν... Μονο γιαυτη την προκυρηξη δεν εχουν διλαδι λεφτα για ολες τις αλλες εχουν;/Και οσους εχω ρωτησει που ειναι στο σωμα λενε οτι υπαρχει μεγαλει ελειψη...
Επισης φιλε μου ωπου και να ρωτησεις τα ιδια θα σου πουν 'οτι δηλαδη την περιμενουμε και εμεις απο στιγμη σε στιγμη και οτι οντως υπαρχουν ελλειψεις και παει λεγοντας'... Δυστυχως οπως λεει και ο thrakiotis υπομονη και παλι υπομονη!
Παντως οταν με το καλο βγει 'θα σπασουν τα ταμεια'.
Μιλαμε για πολυ συμμετοχικοτητα!

-
- Συνταγματάρχης
Ναι ουτε στο αλου φαν παρκ τετοια συμμετοχη 

Άστα να πάνε 

Καλησπερα σε ολους. Τον Αυγουστο μπαινω φανταρος Και με ενδιαφερει Για Εποπ στην αεροπορια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν βγει η προκυρηξη Σεπτεμβρη ή εν παση περιπτωση ενω οσο εγω υπηρετω τη μαμα πατριδα, θα μπορεσω να λαβω μερος στο διαγωνισμο;
-
- Συνταγματάρχης
απο οτι ξερω φιλε μου ναι μπορεις να λαβεις μερος σε οποιαδηποτε διαγωνισμο [ναυτικο αεροπορια ξηρας] αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιοςlostrelos έγραψε: Καλησπερα σε ολους. Τον Αυγουστο μπαινω φανταρος Και με ενδιαφερει Για Εποπ στην αεροπορια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν βγει η προκυρηξη Σεπτεμβρη ή εν παση περιπτωση ενω οσο εγω υπηρετω τη μαμα πατριδα, θα μπορεσω να λαβω μερος στο διαγωνισμο;
lostrelos έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Τον Αυγουστο μπαινω φανταρος Και με ενδιαφερει Για Εποπ στην αεροπορια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν βγει η προκυρηξη Σεπτεμβρη ή εν παση περιπτωση ενω οσο εγω υπηρετω τη μαμα πατριδα, θα μπορεσω να λαβω μερος στο διαγωνισμο;
Στον διαγωνισμο μπορεις να λαβεις κανονικοτατα μερος! Θα συμπληρωσεις την αιτηση της προκυρηξης και εσυ αλλα και ο διοικητητης σου (Πρεπει να παρεις θετικη εισηγηση).

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SU 35
- Επάγγελμα: ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ
Τι νεα ψαράδες;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Σαν τι νεα θες ρε παλιουρα;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SU 35
- Επάγγελμα: ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ
Ελάτε εκεί που είμαι Δικας ΕΠΟΠ να πήξει το μ##$$@ι σας. Όλη μέρα λάτζα και σκοπέτο.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Κατουρα και λιγο...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλημερα... ξερεις κανεις τι θα γινει με την προκυρηξη; Υπαρχει καποιο νεοτερο 'η περιμενουμε αδικα;
Αδικα δεν περιμενει κανεις φιλε μου. Το θεμα ειναι το ποτε θα βγει και μεχρι στιγμης ολα τα στοιχεια δειχνουν οτι το φθινοπωρο θα μας κανουν την τιμη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες