oldie158 έγραψε:ΟΚ τότε να τόχουν υπόψη τα παιδιά, εξάλλου Δε φαίνεται η διαφορά, λοιπόν κομπάκι κάτω από τη μπροστινή τρύπα, πέρασμα όλες τις τρύπες, πάλι κομπάκι στην άλλη άκρη, περισσεύει αρκετό ώστε να φτάνει να Λασκάρει άνετα για το μπες βγες, στο δέσιμο το περισσευούμενο το γυρνάμε δυό βόλτες και το κρύβουμε
εντάξει μωρέ θα τους το δείξουνε 2-3 φορές δεν είναι δύσκολο.
oldie158 έγραψε:ΟΚ τότε να τόχουν υπόψη τα παιδιά, εξάλλου Δε φαίνεται η διαφορά, λοιπόν κομπάκι κάτω από τη μπροστινή τρύπα, πέρασμα όλες τις τρύπες, πάλι κομπάκι στην άλλη άκρη, περισσεύει αρκετό ώστε να φτάνει να Λασκάρει άνετα για το μπες βγες, στο δέσιμο το περισσευούμενο το γυρνάμε δυό βόλτες και το κρύβουμε
Καλη πατεντα ακουγεται... Δεν μου ειχε τυχει ποτε να το δω!
Γεια σας μαγκες! παρουσιαζομαι τιν τριτι αυλωνα τεθωρακισμενα! θελω να παω λοκ... ερχονται και ρωτανε και εκει κλιμακια η μπα; ποσο ειναι το τρεξιμο που πρεπει να κανω οταν με πανε μεγαλο πευκο για να περασω τα "τεστ"... το 1 χλμ το βγαζω οριακα 5 λεπτα... καμψεις κανω 20 καλες και μονοζυγο 5 ανοιχτη λαβη και κλειστη 10... εχω ελπιδα; η θαναι πολλα ατομα φετος και θα κοβουν πολυ; μηπως να βαλω μεσον να με κρατησουν;[:p]
mihalis19 έγραψε:είμαι παλιός αθλητής tae kwon do με αρκετά χρόνια πρωταθλητισμού οπότε νομίζω ότι μπορεί να περάσω τις δοκιμασίες. Τις τελευταίες μέρες θέλω να φτιάξω φυσική κατάσταση οπότε το πρόγραμμα έχει ζέσταμα, τρέξιμο, κοιλιακούς, βαράκια και λίγα ανοίγματα. Πριν έκανα ένα τεστάκι να δω τι μπορώ να κάνω έτσι όπως είμαι από το 0. Το αποτέλσμα ήταν :650 μέτρα (τόσο άντεξα) σε 3:50 Και 10 πους απς. Νομίζω ότι αν συνεχίσω άνετα τις έχω τις δοκιμασίες ε; Τι λέτε; ...
mihalis19 έγραψε:είμαι παλιός αθλητής tae kwon do με αρκετά χρόνια πρωταθλητισμού οπότε νομίζω ότι μπορεί να περάσω τις δοκιμασίες. Τις τελευταίες μέρες θέλω να φτιάξω φυσική κατάσταση οπότε το πρόγραμμα έχει ζέσταμα, τρέξιμο, κοιλιακούς, βαράκια και λίγα ανοίγματα. Πριν έκανα ένα τεστάκι να δω τι μπορώ να κάνω έτσι όπως είμαι από το 0. Το αποτέλσμα ήταν :650 μέτρα (τόσο άντεξα) σε 3:50 Και 10 πους απς. Νομίζω ότι αν συνεχίσω άνετα τις έχω τις δοκιμασίες ε; Τι λέτε; ...
Γεια σας Μπορω και τρεχω 9χλμ χαλαρα, δεν μπορω ομως να βγαλω το ιλι δλδ δεν μπορω να τρεξω πολυ γρηγορα γιατι ου ραζο μαι γρηγορα τη να κανω Για να βγαλω ο μιλι;
όποιος θέλει να βελτιώσει το τρέξιμο του, να κάνει τρέξιμο αντοχής (αεροβικό). Δηλαδή θα τρέχει σε ένα ρυθμό στο όριο να μη λαχανιάζει, να μπορεί ας πούμε να μιλάει άνετα στο διπλανό του (αν έχει), και σ αυτό το σταθερό ρυθμό να κάνει όσο γίνεται μεγαλύτερη απόσταση,4-5 χλμ ας πούμε ή και περισσότερο. Καλύτερα να τρέχει σε γήπεδο ή στάδιο, όχι στο δρόμο, ώστε να βλέπει στο ρολόι τα περάσματα για να ελέγχει το σταθερό ρυθμό του. Σιγά σιγά τα όρια λαχανιάσματος θα καλυτερεύουν και θα μπορεί γρηγορότερο σταθερό ρυθμό.
Καλησπέρα και απο μένα. Θα ήθελα να ρωτίσω κάτι σχετικά με την εκπίδευση που γίνεται στην ΜΑΚ και αν μπορώ να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις. Πριν 5 χρόνια έκανα εγχείρηση στο πόδι πλάγιου χιαστού και διόρθωση Μηνίσκου. Λόγω της εγχείρησης η τομή που έγινε είναι εμφανής. Πρωτή ερώτηση είναι δυνατών να βγώ ι1;(θα δηλώσω πως δεν έχω ενοχλήσεις και λοιπά) Έχω δηλώση στρατό ξηράς αλλα σκέφτομαι στο κέντρο να δηλώσω ΕΔ. Δεύτερη ερώτηση όσο αναφορά την εκπαίδευση. Κάνω σε καθημερινη βάση γυμναστική και τρέξιμο (χωρισμένα σε μέρες όχι ολα μαζί) Τρέξιμο 3χιλιομετρα. Κάμψεις 4 σετ των 25 Κοιλιακού 8 σετ των 60 Έλξεις με μπροστά τις παλάμες 3 σετ των 7 Και στην συνέχεια με τισ παλάμες προς στο πρόσωπο άλλα 3 σετ των 7 και τώρα έχω αρχίσει καθήσματα έτσι νομίζω λέγονται για τα πόδια με +14 κιλα 4σετ των 20 για αρχή. θα αντέξω την εκπαίδευση η δεν. ...