Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Δικαιολογητικά σπουδών γιατί δε μου ζήτησαν στο στρατολογικό γραφείο; Του είπα πως έχω κάνει κακή χρήση αναβολής και δεν τον ενδιέφερε καν. Μου είπε ότι θα το δω μετά αυτό. Πότε εννοούσε; Μόλις καταταγώ;
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Avatar »

Εξήγησε ακριβώς κωνσταντίνε τι εννοείς ;
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εννοώ ότι στα ΚΕΠ δεν μπόρεσαν να με εξυπηρετήσουν γιατί δεν είχα δικαιολογητικά (Πανελληνίων σε αυτήν την περίπτωση, δεν ξέρω ακριβώς τι σου δίνουν γιατί δεν έδωσα εξετάσεις τελικώς και αυτό σημαίνει ότι έχω κάνει κακή χρήση της αναβολής μου).

Πήγα στο στρατολογικό γραφείο και με εξυπηρέτησαν χωρίς να τους δώσω τίποτα. Απλά ο τύπος εκεί μου είπε ότι θα τους το πω μετά αυτό περί χρήσης κακής αναβολής.

Η ερώτησή μου είναι "πότε; " Όταν καταταχθώ μήπως; Κανονικά εκεί που έκανα την αίτηση για διακοπή της αναβολής, δεν έπρεπε να σημειωθεί ότι έχω ποινή;

Λες να γλίτωσα τα 90 ευρώ;Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Avatar »

Το δηλώσεις δεν το δηλώσεις νομίζω ότι όλα αυτά τα χαρτιά (όπως και ποινές κλπ) είναι ένας φάκελος που πήγαινει από στρατόπεδο σε στρατόπεδο που είσαι, άρα αν έχει γίνει κακή χρήση τότε τον παραπάνω μήνα δεν τον γλιτώνεις ή τα 90 Ε

για να καταλάβω ήταν να δώσεις πανελλήνιες και πήρες αναβολή για να δώσεις και τελικά δεν έδωσες ;
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ακριβώς!
ilias03
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ilias03 »

Μια ερωτηση εχω κανει αιτηση για αναβολη αλλα ακομα δεν εχει βγει η απαντηση στην σελιδα της στατολογιας.. Αν δεν εχει βγει απαντηση μεχρι τις 7 ιουλοιου που παρουσιαζωμαι τι κανω;
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Παίρνεις τηλέφωνο στη στρατολογία.
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Με πηραν απο τη στρατολογια και μου ειπαν οτι δεν μπορω να μπω με την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβριου διοτι τα ατομα ειναι παρα πολλα και οτι οσοι εχουν κοψει την αναβολη τις τελευταιες πεντε μερες που ηταν η προθεσμια θα μπουν με την τελευταια ΕΣΣΟ. Αυτη ηταν η διαταγη μου ειπαν.
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Με πηραν τηλεφωνο ξανα απο στρατολογια.. Σχετικα με την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβριου, θα μπουν οσοι εχουν κοψει την αναβολη εως και 27/6.

ignatios
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ignatios »

Καλησπερα! Μολις εδωσα πανελληνιες και αν ολα πανε καλα θα ειμαι φοιτητης ΑΕΙ το σεπτεμβρη. Παιρνοντας αναβολη για να σπουδασω, μπορω αφου τελειωσω την σχολη να μπω σε ΑΕΝ (εμποροπλοιαρχων); Θα ισχυει η αναβολη; Αν ναι θα πρεπει να μπω μεσω πανελληνιων ή απλα με το απολυτηριο μου; Ευχαριστω
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ignatios έγραψε:Καλησπερα! Μολις εδωσα πανελληνιες και αν ολα πανε καλα θα ειμαι φοιτητης ΑΕΙ το σεπτεμβρη. Παιρνοντας αναβολη για να σπουδασω, μπορω αφου τελειωσω την σχολη να μπω σε ΑΕΝ (εμποροπλοιαρχων) ; Θα ισχυει η αναβολη; Αν ναι θα πρεπει να μπω μεσω πανελληνιων ή απλα με το απολυτηριο μου; Ευχαριστω

Όσο έχεις αναβολή μπορείς να κάνεις ο, τι θέλεις κανείς δεν θα σε ελέγξει, το άλλο ερώτημα δεν είναι για αυτό το θέμα, να ψάξεις στην κατάλληλη ενότητα.

βασιλης

Δημοσίευση από βασιλης »

παιδια καλησπερα... Εχω μια ερωτηση να κανω... Το 2010 πηρα αναβολη λογο φοιτησης σε τει και εκανα κανονικα την φοιτηση μου μεχρι το 2012... Τοτε αποφασισα να γραφτω σε ενα ιεκ οπου το τελειωσα φετος... Την αναβολη μου απο το τει δεν την διεκοψα αλλα δηλωνα κανονικα τα μαθηματα καθε εξαμηνο στο τει... Τωρα θελω να διεκοψω την αναβολη μου... Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι αν θα εχω καποιο προβλημα με κακη χρηση της αναβολης;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Όχι δεν έχεις κάνει κακή χρήση.
βασιλης

Δημοσίευση από βασιλης »

Θελω να ρωτησω και κατι αλλο... Επειδη μεχρι της 17 αυγουστου τα τει ειναι κλειστα και δεν μπορω να παρω το δικαιολογητικο απο το τει, θα μπορουσα να διεκοψω την αναβολη και να τους δωσω αργοτερα το δικαιολογητικο φοιτησης?
thanos

Δημοσίευση από thanos »

Καλησπέρα σε όλους.. ήθελα να ρωτήσω αν δικαιούσαι αναβολή λόγο ένταξης σε πρόγραμμα κεκ ( Κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης ) είναι πολλά τα λεφτά και δεν θέλω να τα χάσω μιας Κ ΕΧΩ κάνει ήδη το μισό πρόγραμμα.. αν όχι με ποιον τρόπο μπορώ να παρΩ αναβολή έστω Κ Ε Ά χρόνο.. Ευχαριστώ πολύ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες