εγω πιστευω πως πρεπει να πεις αυτο που θελοουν να ακουσουν ασχετα αν αυτο ειναι αληθεια η οχι.Gian_Arg έγραψε:Γενικά σε αυτό το τεστ θέλει ειλικρίνεια και να μην προσπαθήσεις να δείξεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι!
Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Και όμως δεν πρέπει να πεις κάτι που δεν ισχύει γιατί αν διαβάσεις για αυτό το τεστ έχει κλίμακα εγκυρότητας που σε προδίδει αν λες ψέματα η όχι και από μόνο το αυτό είναι φάουλ. Διαβάστε λίγο για το τεστ δεν είναι κακό!
Τι εννοείς να διαβάσεις; Με μπερδεψατε ρε παιδια. Τεστ προσωπικότητας είναι όχι δεξιοτήτων. Ποιο το νόημα να απαντας τι νομίζεις ότι θελουν να ακούσουν; Κοίτα, όλοι έχουμε κουσουρια (εγώ αρκετά) ... Άλλοι πιο πολλα, άλλοι γενικό βλαψιμο... Να σε κόψουν γιατί; Εκτός και αν είναι κανείς σάικο ή δεν ξέρω γω τι
-
Να διαβάσεις τι είναι το τέστ και πως περίπου κρίνουν βάση των απαντήσεων όχι να διαβάσεις για να απαντήσεις σωστά! Δεν πάει να πει ότι πρέπει να είσαι σαικο για να μην κάνεις για αυτή την δουλειά! Ίσως να μην μπορείς λόγο χαρακτήρα να ανταπεξέλθεις στην πίεση και τις απαιτήσεις της δουλειάς! Η ίσως να διακρίνουν μια προδιάθεση που ίσως η δουλειά να μην κάνει καλό στον άνθρωπο!
Δεν το ειχα σκεφτεί έτσι αλλά οκ, το καταλαβαίνω. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη
-
Και όταν θα φτάσεις εσύ μπροστά τους δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι για εσωτερικός η εξωτερικός απλά βλέπουν να κάνουν την δουλειά τους !
δηλαδη αν πει καποιος την αληθεια πχ εχει υψοφοβια πχ εχει κλειστοφοβια πχ βλεπει εφιαλτες θα περασει ; Δεν νομιζω. Εκει ψεματα θα πεις αναγκαστικα.Gian_Arg έγραψε:Και όμως δεν πρέπει να πεις κάτι που δεν ισχύει γιατί αν διαβάσεις για αυτό το τεστ έχει κλίμακα εγκυρότητας που σε προδίδει αν λες ψέματα η όχι και από μόνο το αυτό είναι φάουλ. Διαβάστε λίγο για το τεστ δεν είναι κακό!
Γι'αυτό Φύλακα υπάρχει το τεστ και μετά η συνέντευξη. Σε συνδιασμό με αυτά τα 2 μπορούνε καταλάβουνε εάν λες ψέματα ή όχι εάν είσαι Σκιζοφρενης ή όχι κλπ. Τώρα όσα ψέματα και να πεις θα περάσεις. Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Κόβονται μόνο αυτοί που έχουνε χαμηλό Iq. Που έχουνε χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, που είναι χαζουλιδες να το πω πιο απλά
μπραβο τωρα μιλας σωστα.PetG έγραψε:Γι'αυτό Φύλακα υπάρχει το τεστ και μετά η συνέντευξη. Σε συνδιασμό με αυτά τα 2 μπορούνε καταλάβουνε εάν λες ψέματα ή όχι εάν είσαι Σκιζοφρενης ή όχι κλπ. Τώρα όσα ψέματα και να πεις θα περάσεις. Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Κόβονται μόνο αυτοί που έχουνε χαμηλό Iq. Που έχουνε χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, που είναι χαζουλιδες να το πω πιο απλά
Δε κοβονται μονο οι χαζουληδες, το τεστ εχει κλιμακες μεσα.Μεσα απο το τεστ μπορει να γινουν εμφανη τα σημαδια καταθλιψης, επιθετικοτητας, σχιζοφρενειας, αγχωδης διαταραχης κλπ!
Δυο μέρες ασχολούμαστε με τα ψυχοτεχνικα ρε παιδιά, ολόκληρο θέμα έγινε. Μετά θα πιάσουμε τα αιματολογικά και μετά θα λέμε για τα αθληματα. Μην αγχώνεστε για όλα. Φιλικά
Παιδιά είναι μια απλή διαδικασία, όταν θα πατε εκεί να δώσετε θα το καταλάβετε.
Οι αποτυχών στο τεστ θα είναι περισσότεροι από τους αποτυχών στα αθλητικά... Και τα λέμε όταν βγουν οι αριθμοί...
-
Είτε στα αθλήματα είτε στα ψυχοτεχνικά προσέξετε να μην σας φάει η σιγουριά! Εγώ έχω δυσλεξία τώρα το αν ήταν προφανές ή όχι δεν ξέρω πάντως το ανέφερα από την πρώτη στιγμή στην συνέντευξη! Δεν ήταν κάτι ικανό να με κόψει !
Player7 έγραψε:Δε κοβονται μονο οι χαζουληδες, το τεστ εχει κλιμακες μεσα.Μεσα απο το τεστ μπορει να γινουν εμφανη τα σημαδια καταθλιψης, επιθετικοτητας, σχιζοφρενειας, αγχωδης διαταραχης κλπ!
Ξέρουμε τι σημάδια γίνονται εμφανή και τι όχι. Οι πιο πολλοί κόβονται στα αθλήματα και όχι στο τεστ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες