Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)
Ρε παιδιά κάτι δεν βλέπετε σωστά μάλλον... Με 500 μόρια δεν είμαι στους επιλαχόντες, εσείς πως με 300 είστε μέσα;

- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 7
Έχεις σίγουρη ενημέρωση για την ειδικότητα ΟΠΥΡ ότι την δήλωσαν μόνο 30 άτομα;Lef2020 έγραψε:Εγω βγηκα καταλληλος στην αεροπορια με 301 μορια ειδικοτητα πυροσβεστης και απ οτι ακουσα δηλωσαν μονο 30 ατομα για αυτην την ειδικοτητα και την οποια ζηταει μονο 10 εχουμε καμια ελπιδα λετε
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω μια απορία... Είμαι στους πίνακες που καλούν για τις εξετάσεις στην ΠΑ και ανήκω στην 7η ομάδα, όμως το υπουργείο έχει βγάλει πρόγραμμα για τις πρώτες 6η ομάδες. Μήπως οι επόμενες ομάδες είναι οι επιλαχόντες; Γιατί δεν αναφέρουν αν είσαι επιτυχών ή επιλαχών
Μαλλον θα περασουν αθληματα ολοι οι καταλληλοι ετσι οπως το πανε
Lef2020 κάτι δεν βλέπεις σωστά. Έχω περισσότερα μόρια από σένα και δεν είμαι καν επιλαχούσα.
Για καλό και για κακό, τραβάω σκριν σοτ αυτά που γράφονται εδώ μέσα, ώστε να κινηθώ νομικά σε περίπτωση αδικίας
Για καλό και για κακό, τραβάω σκριν σοτ αυτά που γράφονται εδώ μέσα, ώστε να κινηθώ νομικά σε περίπτωση αδικίας
Δε το ξρ αυτο παντως θα πεσε μαγειρεμα
Υπάρχει κάποιος βοηθός νοσηλευτη νς μου πει αν τον κάλεσαν στα αθλήματα και νε πόσα μόρια σ
Έχει περάσει κάποιος αρμενιστης στους επιτυχόντες ;
Μάριος με πόσα μόρια πέρασες φίλε;
Να ρωτησω κατι. Ελεγα να παρω να ρωτησω σε ποια σειρα ειμαι εφοσον δεν με περασαν να μου πουν τουλαχιστον. Θα μου πουν αμα τους ρωτησω;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 7
Υπάρχει κανένας επιτυχών στην ειδικότητα ΟΠΥΡ που τον κάλεσαν στα ΠΚΕ να μας πει πόσα μόρια έχει;
Εγώ έχω 496 και δεν είμαι μέσα, απλά ήθελα να μάθω με ποσα μόρια είναι αυτοί που κάλεσαν
οπυρ πυροσβεστικη δεν ειναι; ... εγω 248 αλλα ενταξει για εμενα ηταν αναμενομενωMarios9 έγραψε:Εγώ έχω 496 και δεν είμαι μέσα, απλά ήθελα να μάθω με ποσα μόρια είναι αυτοί που κάλεσαν
οτι δεν θα με επερνανeirini k έγραψε:οπυρ πυροσβεστικη δεν ειναι; ... Εγω 248 αλλα ενταξει για εμενα ηταν αναμενομενωMarios9 έγραψε:Εγώ έχω 496 και δεν είμαι μέσα, απλά ήθελα να μάθω με ποσα μόρια είναι αυτοί που κάλεσαν
Καλησπέρα παιδιά! Έχουν καλέσει κανέναν που είχε δηλώσει την ειδικότητα ΟΟΙΤ; Και εάν ναι, με πόσα μόρια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες