Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Guardian έγραψε:ΤΕρας εσυ που εισαι μυαλο τι δουλεια κανεις;Και αφου εισαι τοσο εξυπνος γιατι θες να πας να φυλας τα πανεπιστημια για 700-800?;

Το τέρας είναι καθηγητής Πανεπιστημίου φίλε!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Και μπηκες εδω να μας κανεις τον εξυπνο λες και εισαι τπτ σπουδαιο. Σκοπιες στα λιμανια θα βαρας και θα μαζευεις λαθροπιθηκους απο τη θαλασσα!

Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από Loukas_97 »

"ενώ ακόμα παραμένει θολό Το κατά πόσο Η κυβέρνηση προτίθεται να υποχωρήσει σε αυτό το ευαίσθητο θέμα ή Να επιμείνει προχωρώντας σε ρήξη. "

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/339652_panepistimiaki-astynomia-sygkroysi-me-prytaneis-panepistimiakoys

Σιγα μην υποχωρησει κεραμεως χρυσοχοειδης μητσοτακης εναντι πρυτανεων τι λετε ρε παιδια απλα θα τους πεισουν και τελος

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Τέρας που γίνανε τα πκε για το λιμενικό για πες μας λίγο ;
τερας
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από τερας »

Guardian έγραψε:Και μπηκες εδω να μας κανεις τον εξυπνο λες και εισαι τπτ σπουδαιο.Σκοπιες στα λιμανια θα βαρας και θα μαζευεις λαθροπιθηκους απο τη θαλασσα!

Καλα τα λες αλλα απο το τιποτα...

τερας
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από τερας »

Gouleas94 έγραψε:Τέρας που γίνανε τα πκε για το λιμενικό για πες μας λίγο ;

Σχολη λθμενοφυλακων, ναυτικο νοσοκομειο, σχολη ευελπιδων αθλητικα.

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μπραβο σου τωρα αδειασε μας τη γωνια, ασε εμας τους αμορφωτους να περιμενουμε να μπουμε στην Αστυνομια!
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εγω δεν μπορω να κτλβω για πιο λογο το τερας αντιδραει τοσο και δεν θελει να γινει η πανεπ αστυνομια. Ειλικρινα αναρωτιεμαι
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Αρχικα τερας μιλα καλυτερα γιατι μιλας πολυ ειρωνικα και μην το παιζεις καποιος γιατι απο την γραφη σου δεν φαινεται. Τωρα ουτε εγω πιστευω οτι θα τους αφησουν στην ελ. Λας και πιστευω οτι εν τελει Θα ειναι υπο την εποπτεια αλλου. Αν δεν ανηκουν στην ελ. Λας πιθανως να μοριοδοτουνται τα πτυχια καθως τα πανεπιστημια χρειαζονται εποπτια απο ατομα που μπορουν να κανουν διαλογο, γενικα μια ποιο ειδικη μεταχειριση των καταστασεων, δεν θελουν να παιζεις ξυλο μεσα στο πανεπιστημιο γιαυτο ισως το σκεφτονται και γι πολλες γυναικες. Αποξη μου παντα αυτα θα δουμε το θα γινει
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

τερας έγραψε:

αντε λοιπόν στους λιμενοφύλακες και παράτα μας εμάς αν και δεν σε κόβω σε καμία κατάληψη μέσα θα είσαι στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ με τους ντεμπελοχαναδες τα καμένα χαρτιά
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

GiorgosM82 έγραψε:Αρχικα τερας μιλα καλυτερα γιατι μιλας πολυ ειρωνικα και μην το παιζεις καποιος γιατι απο την γραφη σου δεν φαινεται. Τωρα ουτε εγω πιστευω οτι θα τους αφησουν στην ελ. Λας και πιστευω οτι εν τελει Θα ειναι υπο την εποπτεια αλλου. Αν δεν ανηκουν στην ελ. Λας πιθανως να μοριοδοτουνται τα πτυχια καθως τα πανεπιστημια χρειαζονται εποπτια απο ατομα που μπορουν να κανουν διαλογο, γενικα μια ποιο ειδικη μεταχειριση των καταστασεων, δεν θελουν να παιζεις ξυλο μεσα στο πανεπιστημιο γιαυτο ισως το σκεφτονται και γι πολλες γυναικες. Αποξη μου παντα αυτα θα δουμε το θα γινει

Αν παρουμε στα σοβαρα ομως το αρθρο που λεει οτι μετα απο 4-5 χρονια θα πας σε αλλη υπηρεσια γινεται αυτο π λες; Δλδ να ειναι σε αλλη εποτεια; Δεν νμζω λογικα στην αστυνομια θα ειναι

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδια τα αρθρα που βγηκαν ειναι συμφωνα με τις αρχικες εξαγγελειες.Τωρα αν ο Μητσοτακης αρχισει και το ξανασκεφτεται και εν τελει ανηκουν στην Πρυτανεια, εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση μετακινησης στην Αστυνομια!

τερας
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από τερας »

Gouleas94 έγραψε:
τερας έγραψε:

αντε λοιπόν στους λιμενοφύλακες και παράτα μας εμάς αν και δεν σε κόβω σε καμία κατάληψη μέσα θα είσαι στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ με τους ντεμπελοχαναδες τα καμένα χαρτιά

Να μαθεις να ακους...

Εργαζομουν αρκετο καιρο στο εκπα σαν φυλακας και ξερω τι γινεται εχω κρατησει επαφη με σεβαστους ανθρωπους.

Οταν βγηκε οτι θα γινει αυτο μιλησα μαζι τους και μου εξεφρασαν τα οσα σας εχω πει.

Kwnstantinos k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

Καλησπερα σε όλους! Δεν ξέρω αν όντως πάρει περισσότερες γυναίκες και αν το κάνει μπορεί απλά μέσα στη συνολική προκήρυξη να ξεχωρίζει άνδρες γυναίκες πχ 500 άτομα ζητάει 250 άνδρες 250 γυναίκες...
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

τερας έγραψε:Να μαθεις να ακους...

Εργαζομουν αρκετο καιρο στο εκπα σαν φυλακας και ξερω τι γινεται εχω κρατησει επαφη με σεβαστους ανθρωπους.

Οταν βγηκε οτι θα γινει αυτο μιλησα μαζι τους και μου εξεφρασαν τα οσα σας εχω πει.

Ρε αγορι μου προφανως και αυτοιειναι αρνητικοι τι σημαινει δεν θα γινει αν το πει η κυβερνηση; Μην ειστε χαζοι παιδια και μηβ ακουτε το τερας λεει οτι να ναι τελη γεναρη με μεσα φλεβαρη εχει βγει προκυρηξη στανταρ! Και το σεπτεμβρη θα ειναι σε πληρη λειτουργια για να καθαρισουν τα πανεπιστημια απο τα αναρχοαπλυτα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 11, 2020 3:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες