Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Σφ21 ψαξου λίγο και θα καταλάβεις. Αλλα οχι από Αθήνα ειμαι
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
τα είδες δώσει πολύ καιρό αυτά; Και από ποτέ;panos2123 έγραψε:Μου ήρθε το διπλωμα φορτηγού και τα αγγλικά
Αν θυμαμαι καλα, είχα δώσει Σεπτέμβριο με οκτωμβριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Παρ Φεβ 12, 2021 2:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο 15.30 οτι μας ενδιαφερει
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Άρα ακόμα ρευστό είναι το θέμα με τα όρια. Η αρνητική απάντηση είναι απλά τυπική από υφυπουργό όχι απ τον ίδιο τον υπουργό
Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι γυναίκα είχα δώσει και πέρσι για συνοριοφύλακες αλλά δεν τα κατάφερα ! Θέλω να ξανά προσπαθήσω και φέτος αν βγει. Είμαι από Έβρο και έχω δίπλωμα λεωφορείου αγγλικά αλλά η σχολή μ δυστιχως δεν μετράει γιατί είναι δημόσια... Επίσης το απολυτηριο μου είναι χαμηλό 12 για την ακρίβεια γιατί κάποια ήθελαν να δώσω πανελλήνιες δυστηχως ... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι άλλο μπορώ να κάνω για να ανεβάσω τα μόρια μου μιας και με το απολυτήριο δεν μπορώ να κάνω κάτι. Και τι πιθανότητες υπάρχουν για αυτή την προκθτηξη γιατί μπήκαν αρκετοί σε αυτοί δεν ξέρω το κατά ποσό ια υπάρξει ανταγωνισμό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Καλησπερα σου. Βγαλε κ ενα δίπλωμα για μηχανάκι 125. Δύσκολο βεβαια τωρα που είναι κλειστα... Κ βγαλε ενα πτυχιο αγγλικών εάν το εχεις κ μπορείς
Ο. Π. Κ. Ε
Ετσι ακριβός γιατι αυτο έδειχναν και οι ημερομηνίες οπως σας ειχα ξανα πει που ανεβασαν με το ακυρο. Μετα ξανα ειχε πάει ο υπουργός κ ειπε οτι θα το εξετάσουν αν κ απο οτι λεει αυτός θα εξαντλήσει ολα τα περιθώρια που υπάρχουν.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Κι εγω απο Έβρο ειμαι. Καινούριος εδω. Αν και του 95 εμαθα για 30 οριο παντου.
Ήταν απάντηση του υπουργείου, μη τα μπερδεύετε, δεν έχει σημασία ποιος την συντάσσει.
Βαρύτητα έχουν όλα τα επίσημα πρακτικά, και όχι μια αναφορά του υπουργού στα ορθια.
Άλλωστε αν ακούσατε την συνέντευξη, το ίδιο λέει και ο κ Δημοσχακης,
σημασία πέρα απο τα τηλέφωνα, έχει ο κοινοβουλευτικος έλεγχος.
Επίσης το 30 που λέτε κάποιοι ίσα βάρκα ίσα πανιά, ανεβάζεις το όριο στα 30
και παρατείνεις την προκήρυξη για τον επόμενο χρόνο.
Ολοι πιέζουν για 32.
Βαρύτητα έχουν όλα τα επίσημα πρακτικά, και όχι μια αναφορά του υπουργού στα ορθια.
Άλλωστε αν ακούσατε την συνέντευξη, το ίδιο λέει και ο κ Δημοσχακης,
σημασία πέρα απο τα τηλέφωνα, έχει ο κοινοβουλευτικος έλεγχος.
Επίσης το 30 που λέτε κάποιοι ίσα βάρκα ίσα πανιά, ανεβάζεις το όριο στα 30
και παρατείνεις την προκήρυξη για τον επόμενο χρόνο.
Ολοι πιέζουν για 32.
Παιδιά και αγγλικά έχω και μηχανή έχω και λεοφορειο ... Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να ανεβάσω τα μόρια ;
Δεν νομίζω εκτος αν βγάλεις 2η γλωσσα τι να σ πω. Σε αφηνει κάτω στα μορια σιγουρα το απολυτήριο που είναι μικρό κ σίγουρα ενας στρατός τύπου ειδικές δυνάμεις. Αλλα αν ειχες ενα δυνατο απολυτηριο 17 κ ανω τοτε ησουν πολυ καλα με αυτα που έχεις πιστεύω
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες