Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Κάποιο νέο για προκήρυξη ακούσατε γενικά αυτό που στην ουσία μας καίει; 🔥🔥
Όντως αυτό είναι το ζητούμενο ! Εγώ δεν ακούσει κάτι περί προκήρυξης. Φαντάζομαι Pyr αν δεν ακούσουμε κάτι ως τα τέλη Μαρτίου τότε κάτι σημαίνει.
Pkato αν δεν ακούσουμε μέχρι τέλος μάλλον ναι... Μακάρι όμως να μας πάνε όλα καλά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Μίλησα με φίλο μου από 1η ΕΜΑΚ μου είπε ότι γενικά έχουν τρέλα κενά ειδικά εκεί π είναι ήταν κανονικά να ήταν 150 άτομα και έχουν 86 κ έχουν φύγει κ άλλοι τώρα είναι σίγουρος ότι θα βγάλει και άλλη διότι θα πάρει άτομα από 5ετεις μάλλον κ θα αδειάσουν οι σταθμοί επίσης μ ειπ για Εύβοια ότι θα πάρουν πολλά άτομα πεζοπόρο ... Και ήταν και 100% σίγουρος ... Με όλα αυτά το λογικό είναι να πάρουν
Λέτε πραγματικά να βγάλει κάτι; 💪💪 Για να δούμε...
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 72
Δυστυχως οχι παιδια. Θα παρει απο τη λιστα των επιλαχοντων του 2020. Οσοι ειστε σχετικα ψηλα στις λιστες, μπορειτε να ελπιζετε. Οι υπολοιποι, ας ελπισουμε να ξαναπαρει εποχικους μεσα στην επομενη πενταετια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα πάρει; Εγώ δν ξέρω επειδή ακούμε πολλά δεν πιστεύω τίποτα
Δεν ξέρω άμα είναι σίγουρο τίποτα... Γενικά!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Στην δυτική όπου ανήκει η 1 ΕΜΑΚ ειχε 130 θέσεις!Η λίστα φτάνει μέχρι το 550!
Γιατί να μην πάρει επιλαχόντες; Θεωρείτε δεν φθάνουν;
Ακούγεται ότι δεν θα βγάλει
-
- Posts in topic: 41
Να σε ρωτήσω είσαι ήδη εποχικος;ETH-EP-PYR έγραψε:Στην δυτική όπου ανήκει η 1 ΕΜΑΚ ειχε 130 θέσεις!Η λίστα φτάνει μέχρι το 550!
- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Γνωρίζει κανείς αν στην 2 εμάκ θεσσαλονικη κ γενικά σε κλιμακία του νόμου θεσσαλονικης υπάρχουν κενά; Γτ κ στις 2 τελευταίες προκήρυξεις του 19 κ του 20 πήρε ελάχιστα άτομα σχεδόν καθόλου. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι δεν υπάρχουν κενά ; Η ότι μπορεί να πάρει φέτος περισσότερα επειδή δεν πήρε πέρσι κ πρόπερσι
Gg
Συνήθως θεωρώ στης εμακ παίρνουν Πεζοπόρα τμήματα δεν ξέρω αν είχαν πάρει για την δεύτερη εμακ κάτι αδερφέ... Πάντως και εδώ που μιλάω με τα παιδιά όπως έχεις διαβάσει οι μισοί αναφέρουν ότι θα βγει οι άλλοι μισοί ότι δεν θα βγει... Δεν ξέρω τι να πω...
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Δυστυχως παιδια εχουμε δικιο οι μισοι που λεμε οτι φετος δεν θα παρει εποχικους. Παρτε το λογικα περα απο τις επαφες που εχουμε καποιοι και τα μαθαινουμε εκ των εσω. Φετος δεν εχει ακουστει τιποτα. Ετσι στο ξαφνικο δεν προκειται να σκασει προκηρυξη. Το 2019 και το 2020 ειχε βουηξει ο τοπος. Βρειτε δουλιτσες μαγκες γιατι χανομαστε. Φιλικα προς ολους.
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΈΜΚ εγώ ας πουμε από πολύ υψηλό στέλεχος της ΝΔ για παράδειγμα κ κανα δυο άλλους μου είπαν ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να βγει προκήρυξη διότι τα κενά είναι παρα πολλά
Όντως predator;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες