Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Μα αδερφε και μονο που μιλαει για αθληματα μονο ειδικες δυναμεις μπορει να εννοει αφου αλλου δεν δινουν αθληματα. Εγω πιστευω θα υπαρξει συμμετοχη φιλε στη προκηρυξη γενικοτερα, ειναι για ολους μια τιμιοτατη εργασια.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Κάποια στιγμή ο φίλος coca_cola είχε απαντήσει σχετικά με την διαδικασία. Τα σημαντικότερα είναι τα εξής: "Σε περίπτωση που σε κρίνουν ικανό για ΟΒΑ, θα ενημερωθείς περίπου 1 εβδομάδα πριν την κατάταξη σου. Στράτος ξηράς (όλα τα σωματα και όπλα) εκπαιδεύονται Αυλώνα.
Την τελευταία μέρα της εκπαίδευσης, θα μάθεις την μονάδα στην οποία θα υπηρετήσεις. Στην μονάδα θα εκπαιδευτείς πάνω σε στρατιωτικούς κανονισμούς (1 βδομάδα σχολείο + τελικό διαγώνισμα) και αργότερα θα περάσεις σχολείο ειδικότητας (2 εβδομάδες). " Δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει κάτι από αυτά ή αν τηρούνται όλα όπως τα λέει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για το μετά. Μπορεί κάποιος να μας πει με σιγουριά τι ισχύει για να μην ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και κουράζουμε; Π. Χ. Ισχύουν τα χρονοδιαγράμματα; Πόσο κρατάει η εκπαίδευση στο κέντρο; Στο κέντρο κάνεις νέα δήλωση με συγκεκριμένες επιλογές π. Χ μόνο Έβρο και νησιά ή πάλι είναι ελεύθερο να βάλεις ότι θέλεις αλλά είναι απίθανο να πας; Ευχαριστούμε τους παλιούς για την βοήθειά τους, καλή επιτυχία σε όσους τελικά συμμετάσχουν
Την τελευταία μέρα της εκπαίδευσης, θα μάθεις την μονάδα στην οποία θα υπηρετήσεις. Στην μονάδα θα εκπαιδευτείς πάνω σε στρατιωτικούς κανονισμούς (1 βδομάδα σχολείο + τελικό διαγώνισμα) και αργότερα θα περάσεις σχολείο ειδικότητας (2 εβδομάδες). " Δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει κάτι από αυτά ή αν τηρούνται όλα όπως τα λέει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για το μετά. Μπορεί κάποιος να μας πει με σιγουριά τι ισχύει για να μην ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και κουράζουμε; Π. Χ. Ισχύουν τα χρονοδιαγράμματα; Πόσο κρατάει η εκπαίδευση στο κέντρο; Στο κέντρο κάνεις νέα δήλωση με συγκεκριμένες επιλογές π. Χ μόνο Έβρο και νησιά ή πάλι είναι ελεύθερο να βάλεις ότι θέλεις αλλά είναι απίθανο να πας; Ευχαριστούμε τους παλιούς για την βοήθειά τους, καλή επιτυχία σε όσους τελικά συμμετάσχουν
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Κέντρο σίγουρα όχι παραπάνω από 20 μέρες. Επίσης στο κέντρο κάναμε πάλι χαρτιά για το που θέλουμε να πάμε. Είναι ελεύθερο να δηλώσετε ότι θελετε. Δεν σημαίνει όμως ότι θα πάτε κιόλας. Πχ μπορεί να δηλώσει κάποιος Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα και να τον στείλουν Διδυμότειχο.
Επειδή είναι το σίγουρο πως όλους αυτό τους καίει, να ξέρετε ότι από στεριά θα είστε από Ξάνθη και πάνω. Για εσάς του ΣΞ μιλάω πάντα. Μην έχετε ψευδαισθησεις για κάτι διαφορετικό.
Επειδή είναι το σίγουρο πως όλους αυτό τους καίει, να ξέρετε ότι από στεριά θα είστε από Ξάνθη και πάνω. Για εσάς του ΣΞ μιλάω πάντα. Μην έχετε ψευδαισθησεις για κάτι διαφορετικό.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
JimA έγραψε:Μα αδερφε και μονο που μιλαει για αθληματα μονο ειδικες δυναμεις μπορει να εννοει αφου αλλου δεν δινουν αθληματα. Εγω πιστευω θα υπαρξει συμμετοχη φιλε στη προκηρυξη γενικοτερα, ειναι για ολους μια τιμιοτατη εργασια.
σε οσους η ειδικοτητα εχει το΄''α'' εχουν ελπιδες για προσληψη;
στην αιτηση λεει για 3 ετη ενω στην προκυρηξη το παρακατω που σας παραθετω, πως και αυτο;
Το χρονικό διάστημα, σε έτη, που επιθυμούν να
διαρκέσει η ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, καθώς και τις περιοχές, σε
Μονάδες των οποίων επιθυμούν να υπηρετήσουν, χωρίς αυτές να αποτελούν
δέσμευση για την τοποθέτησή τους.
υγ την αιτηση την γραψατε χεριογραφη ή απο τον υπολογιστη;
- JimA
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ufc γραψε 3 ετη η 3+3 θα το καταλαβουν σιγα. Και χειρογραφα μπορεις να το κανεις και να το σκαναρεις η να το φωτογραφησεις και να το στειλεις με email. Και θα λαβεις απαντηση.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΟΒΑ 2020 έγραψε:Κάποια στιγμή ο φίλος coca_cola είχε απαντήσει σχετικά με την διαδικασία. Τα σημαντικότερα είναι τα εξής: "Σε περίπτωση που σε κρίνουν ικανό για ΟΒΑ, θα ενημερωθείς περίπου 1 εβδομάδα πριν την κατάταξη σου. Στράτος ξηράς (όλα τα σωματα και όπλα) εκπαιδεύονται Αυλώνα.
θα ενημερωθεις απο το ΑΤ της περιοχης οπως οταν θα πηγαιναμε φανταροι;
θα γινει τιποτα κατι σαν ορκομωσια; Θα δωσουν και αδεια;
ο διαγωνισμος θα παιξει καποιο ρολο στην μετεπειτα πορεια;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
JimA έγραψε:ufc γραψε 3 ετη η 3+3 θα το καταλαβουν σιγα. Και χειρογραφα μπορεις να το κανεις και να το σκαναρεις η να το φωτογραφησεις και να το στειλεις με email. Και θα λαβεις απαντηση.
μα το εχει ετοιμο η αιτηση 3 ετη δεν εχει να συμπληρωσουμε εμεις!
υπαρχει και η δυνατοτητα να την γραψω στον υπολογιστη; Δεν με δεσμευει δηλαδη να θελει αποκλειστικα χειρογραφη;
εσεις πως την κανατε; Και κατι ακομα την ημερομηνια γεννησεως την βαλατε ολοκληρη;
- JimA
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Εγω προσωπικα δεν μπορεσα να το συμπληρωσω ηλεκτρονικα. Ουτως η αλλως θελει να στειλεις και την ταυτοτητα. Εμενα το εκτυπωσε συγγενικο προσωπο και το συμπληρωσε. Μετα σκαναρισμα. Βρες εναν γνωστο με εκτυπωτη αν εισαι σαν κι εμενα και πες του να το συμπληρωσει για σενα. Και το πολυ αν δεν βρεις γνωστο στειλε μου προσωπικο μηνυμα. Η ημερομηνια γεννησεως δεν χορεσε ολογραφως το βαλανε ετσι πχ.2/8/1998.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
JimA έγραψε:Εγω προσωπικα δεν μπορεσα να το συμπληρωσω ηλεκτρονικα. Ουτως η αλλως θελει να στειλεις και την ταυτοτητα. Εμενα το εκτυπωσε συγγενικο προσωπο και το συμπληρωσε. Μετα σκαναρισμα. Βρες εναν γνωστο με εκτυπωτη αν εισαι σαν κι εμενα και πες του να το συμπληρωσει για σενα. Και το πολυ αν δεν βρεις γνωστο στειλε μου προσωπικο μηνυμα. Η ημερομηνια γεννησεως δεν χορεσε ολογραφως το βαλανε ετσι πχ.2/8/1998.
μπορεις ομως να την στειλεις και γραμμενη στον υπολογιστη ετσι δεν ειναι;
την μπρος σελιδα τις αιτησεις με την πισω την εβαλες στο ιδιο αρχειο pdf;
οκ θα σου στειλω πμ!
την ημερομηνια ετσι την θελει η σκετο 2/8/98;
/forum/uploads/30427/TapScanner_20200328_132159_077_74.jpg
ή ξεχωριστα;
/forum/uploads/30427/TapScanner_20200328_131635_654_102.jpg
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 108
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ετσι ηταν τοτε το 17-18 που ειχε ακομα τα ΚΕΝ, τωρα υπαεχουν τα ΣΥΠΟ και ολη η κατασταση με το κορονοιο. Θα δειξει τι θα γινει.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά αν έχει τη καλοσύνη κάποιος ας μου εξηγήσει γιατί δε βγάζω άκρη... ηλεκτρονικά στέλνουμε μόνο την αίτηση ή και τα άλλα δικαιολογητικά;
- JimA
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ολα τα δικαιολογητικα αιτηση μπρος πισω και ταυτοτητα δηλαδη.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
lancecorporal έγραψε:Ετσι ηταν τοτε το 17-18 που ειχε ακομα τα ΚΕΝ, τωρα υπαεχουν τα ΣΥΠΟ και ολη η κατασταση με το κορονοιο. Θα δειξει τι θα γινει.
το διαγωνισμα που δινατε, σας το βαθμολογουσαν; Και αν ναι σε τι θα βοηθησει η βαθμολογια;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος. Είμαι 20 ετών, υπάλληλος σε κατάστημα ενδυμάτων/υποδημάτων (Zakcret) και υπηρέτησα στο πολεμικό ναυτικό, απολύθηκα Φεβρουάριο '19. Υπάρχει κάποιος που να έχει εικόνα για τους ΟΒΑ στο πολεμικό ναυτικό; Θεωρώ δεδομένο το καράβι, απλώς αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τις συνθήκες ας απαντήσει, γιατί απ'οσα έχω διαβάσει έως τώρα, παρουσιάζουν το θεσμό σαν κόλαση. Σας ευχαριστώ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Να προσθέσω πως οικονομικά σίγουρα θα είναι καλύτερα από την τωρινή εργασία μου καθώς παίρνω 520.. Αν και το οικονομικό δεν με ενδιαφέρει τοσο αν κάνω αυτό που αγαπώ, μ'αρεσει ο στρατός αλλά είμαστε και άνθρωποι, να μας συμπεριφέρονται και σαν ανθρώπους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες