Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2019)
Ποιοσ ειναι αυτοσ ο νόμος γτ δν το ξέρω
Παντως παιδια προμηνυεται Τελικα οπως πανε τα πραγματα με αυτες τις προκηρυξεις με μοριοδοτηση... Θα γινει πολυ δυσκολο να μπαινει καποιθος! μηπως τελικα θα ειναι πιο ευκολο να μπαινεις με πανελληνιες εξετασεις σε στρατιωτικες σχολες; ... Απλα εναν συλλογισμο κανω!
Διαβάζοντας προσεκτικά τα παραπάνω μηνύματα νομίζω πως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για πολλά. Μην ξεχνάμε ότι η τελευταία προκήρυξη ήταν πριν από 10 χρόνια. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές από τότε. Ακόμα και για τα όρια ύψους που λένε κάποιοι παραπάνω. Το ΠΔ έχει αλλάξει από το 2014 και αν ισχύσει αυτό τότε τα όρια θα είναι ίδια με αυτά των σχολών και επομένως διαφορετικά για άνδρες και γυναίκες. Σκεφτείτε μόνο ότι το όριο αναστήματος για ΟΒΑ ήταν 1,60 και εάν για ΕΠΟΠ είναι 1,70 για άνδρες τότε θα αποκλείουν και άτομα που προσέλαβαν γι' αυτή τη δουλειά, τα τελευταία χρόνια κάνουν ότι ακριβώς θα κάνουν και οι μελλοντικοί ΕΠΟΠ και πιθανόν θα τους δίνουν και κάποια μόρια για να τους βοηθήσουν να παραμείνουν. Εάν δεν δημοσιευτεί κάτι μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 161
Παλια πολλα ατομα τα βαζανε λογω βυσματος στην συνεντευξη. Πλεον εφοσον καταργηθηκε με νομο θα ειναι καθαρη μοριοδοτηση απο χαρτια που εχεις ο καθενας. Βεβαια ετσι ηταν κι τοτε απλα τα 200 μορια τα εδινε το βυσμα απτη συνεντευξη. Ιδωμεν ομως γιατι ακομη τιποτα απο νεα. Καλο 2020-21 .
Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να επισημανω... Το θεμα σχετικα με την προυπηρεσια που ζητανε σχετικα με τις τεχνικες ειδικοτητες! Εγω απορω... Οταν σου εχει ορια ηλικας να συμμετασχεις σε ΕΠΟΠ διαγωνισμους απο 18 ετω εως 28... Και σου ζηταει προυπηρεσια που μοριοδοντουνται... Μα καλα ενας πιτσιρικας σε ηλικια που ειναι 18 η 19 η 20 ετων και εχει τελειωσει πτυχιο ΕΠΑΛ... Πως να εχει προυπηρεσια; Που να την βρει; Και ειδικα που τα τελευταια χρονια... Οι δουλειες εχουν κλεισει λογω κρισης! Μα και αν υποθετικα βρει καποιος δουλεια... Δεν τον παιρνει ο εργοδοτης... Γιατι ζηταει ατομο με εμπειρια! Οποτε οπως καταλαβαινω... Ενας μικρος σε ηλικια δεν θα τον παρουν σε διαγωνισμο ΕΠΟΠ... Διοτι εκ των πραγματων δεν γινεται να εχει προυπηρεσια... Δηλαδη οι μικροι σε ηλικια αποκλειονται πρακτικα! ... Αυτο ολο δεν ειναι αδικο;
Καλησπερα γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει δυνατοτητα να κανεις αιτηση σε παραπανω απο μια προκυρηξη για σωματα ασφαλειας Μεσα σε ενα ετος και την σχετικη πηγη αν γινεται;
Σας ευχαριστω πολυ!
Σας ευχαριστω πολυ!

-
- Αντιστράτηγος
Σκεψου πως η τελευταια προκηρυξη ηταν το 10. Μιλαμε για 9 χρονια διαφορα και αμα βγαλει το 20-21 τη προκηρυξη θα μιλαμε για 10 χρονια. Εννοειται πως η προκηρυξη θα αλλαξει και δεν θα εχει να κανει με τη παλια ξανα. Οταν με το καλο βγουν καποια '' νεα '' περι προκηρυξης κτλπ θα τα πουμε καλυτερα. Οσο γενικα για ολο αυτο περι δουλειες κτλπ , ναι εχεια δικιο πως ειναι σχετικα αδικο !
-
- Αντιστράτηγος
Ναι μπορεις να κανεις ταυτοχρονα για οποιο σωμα βγαλει προκηρυξη.
Gioco22 Μπορεις να κανεις και σε δυο ταυτοχρονα κι απ' οσο γνωριζω ακομα κι αν επιλεγεις και στις δυο, μπορεις να επιλεξεις εσυ που θες να πας.
Ζ'ΜΑΚ
Καλημέρα παιδιά!
NAVY oπως λενε και τα παιδιά ίσως όλα αλλάξουν σε μια ενδεχόμενη νέα προκήρυξη. Πάνε δέκα χρόνια απο όταν βγήκε σχεδον οποτε ίσως είναι και όλα ίδια ισως και όλα διαφορετικά.
Νομίζω πάντως πως στις δυο πρώτες το όριο ηλικιας ηταν 30 ετων, το βρήκα σε δυο site που έλεγαν για τη τοτε προκυρηξη και το θεσμό οτι δεν πήγε πολύ καλά τη πρωτη χρονια.
Προσωπικά θεωρώ πως θα έπρεπε να ανέβει λίγο το όριο παλι δλδ ν παει 29 - 30 διότι έχρι 10 χρόνια να βγει και πολλά ατομα δεν μπόρεσαν να κανουν κάτι για να μπουν τοσα χρονια όπως ισως περίμεναν. Επίσης του λιμενικού πήγε ως 29 αν δ κάνω λάθος. Επίσης πχ και εκεί εβαλαν το όριο ύψους και στις γυναικες το 1,70 οποτε και εδώ παλι υποθέτω θα αλλάξουν καταστάσεις. Δεν νομιζω πως θα βγει ίδια η προκήρυξη με αυτή που βγήκε τελευταια.
Δεν ξέρω όλα δικες μου σκέψεις καθαρά! Μακάρι να τη βγάλουν και να μπουν όσοι θέλουν και αξίζουν. Εγώ εδώ και δυο χρόνια προετοιμαζομαι και κανω τις προπονησεις μου για να είμαι κομπλε όταν ερθει με το καλό δεν θα αντεξω να βγει κ ν δω στις ΠΚΕ να σέρνονται και να περνάνε.
Επίσης παιδιά πείτε μου λίγο γτ θα τρελαθω. Εγώ είμαι γεννηθείς το 1991 Σεπτέμβριο. Είμαι 27 ετων και κάτι μηνών, Ρώτησα στο στρατολογικό και μου είπαν αν βγει πριν του χρονου το Σεπτέμβριο στα γενεθλια μου που θα εχω κλείσει τα 28 θα μπορω να δηλωσω αν δεν αλλάξουν τα όριαόρια γτ θα είμαι 28 και κάτι μηνες. Ισχύει αυτό η με δούλευαν ψηλό Γαζί εκεί μέσα;
NAVY oπως λενε και τα παιδιά ίσως όλα αλλάξουν σε μια ενδεχόμενη νέα προκήρυξη. Πάνε δέκα χρόνια απο όταν βγήκε σχεδον οποτε ίσως είναι και όλα ίδια ισως και όλα διαφορετικά.
Νομίζω πάντως πως στις δυο πρώτες το όριο ηλικιας ηταν 30 ετων, το βρήκα σε δυο site που έλεγαν για τη τοτε προκυρηξη και το θεσμό οτι δεν πήγε πολύ καλά τη πρωτη χρονια.
Προσωπικά θεωρώ πως θα έπρεπε να ανέβει λίγο το όριο παλι δλδ ν παει 29 - 30 διότι έχρι 10 χρόνια να βγει και πολλά ατομα δεν μπόρεσαν να κανουν κάτι για να μπουν τοσα χρονια όπως ισως περίμεναν. Επίσης του λιμενικού πήγε ως 29 αν δ κάνω λάθος. Επίσης πχ και εκεί εβαλαν το όριο ύψους και στις γυναικες το 1,70 οποτε και εδώ παλι υποθέτω θα αλλάξουν καταστάσεις. Δεν νομιζω πως θα βγει ίδια η προκήρυξη με αυτή που βγήκε τελευταια.
Δεν ξέρω όλα δικες μου σκέψεις καθαρά! Μακάρι να τη βγάλουν και να μπουν όσοι θέλουν και αξίζουν. Εγώ εδώ και δυο χρόνια προετοιμαζομαι και κανω τις προπονησεις μου για να είμαι κομπλε όταν ερθει με το καλό δεν θα αντεξω να βγει κ ν δω στις ΠΚΕ να σέρνονται και να περνάνε.
Επίσης παιδιά πείτε μου λίγο γτ θα τρελαθω. Εγώ είμαι γεννηθείς το 1991 Σεπτέμβριο. Είμαι 27 ετων και κάτι μηνών, Ρώτησα στο στρατολογικό και μου είπαν αν βγει πριν του χρονου το Σεπτέμβριο στα γενεθλια μου που θα εχω κλείσει τα 28 θα μπορω να δηλωσω αν δεν αλλάξουν τα όριαόρια γτ θα είμαι 28 και κάτι μηνες. Ισχύει αυτό η με δούλευαν ψηλό Γαζί εκεί μέσα;
-
- Αντιστράτηγος
Καλημερα Π. Α. Στις προκηρυξεις παντα ισχυει αυτο : Να έχουν συμπληρώσει Το 18 ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί Το 28ο έτος κατά το Έτος κατάταξής τους Στις Ένοπλες Δυνάμεις.
-
- Αντιστράτηγος
Καλημερα Κυριοι. Διαβασα στο militaire το παρακατω : ... Με έγγραφό του προς τα Γενικά Επιτελεία ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος ζητά από τα Γενικά Επιτελεία "στοχευμένες στρατηγικές δράσεις" και ζητά προτάσεις για την υλοποίηση τους μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Ανάμεσα σ΄ αυτές είναι η αύξηση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές αλλά και η μείωση του προσωπικού στα Γενικά Επιτελεία κατά 50%... Δεν ξερω κατα ποσο ειναι θετικο-αρνητικο για εμας που περιμενουμε μια προκηρυξη ΕΠΟΠ. Ποια ειναι η γνωμη σας ;
Λευτέρη βαση του άρθρου σχετικα θεωρώ πως δεν μας επηρεάζει καθώς έχουν πέ πολλακις πως θέλουν και έχουν αναγκη μονιμο προσωπικό. Η ΝΔ είπε θεωρει τς οβα αποτυχια αρα δεν θα πάρει λογικά παντα και ο στεφάνης έλεγε απο όταν ηταν αρχηγός μαζί με τον καμμένο οτι πρεπει ν μπουν ΕΠΟΠ.
Υποθέτω πως ίσως αναφέρεται σε εξέταση για πόσους απο τους ηδη υπάρχοντες ΕΠΟΠ ίσως πρεπει να παραμείνουν. Ε δεν γίνεται ρε παιδια να κανουν οτι γουσταρουν. Ξέρετε πόσοι αργούν τα πρωινά ή δεν μπαίνουν και έχουν μαζέψει εγκαλτηρια αλλά δεν έχει γίνει ακομα τιποτα; Ελεος δλδ να τους διώξουν αν δεν γουσταρουν αν μην πιάνουν τζάμπα θέσεις
Υποθέτω πως ίσως αναφέρεται σε εξέταση για πόσους απο τους ηδη υπάρχοντες ΕΠΟΠ ίσως πρεπει να παραμείνουν. Ε δεν γίνεται ρε παιδια να κανουν οτι γουσταρουν. Ξέρετε πόσοι αργούν τα πρωινά ή δεν μπαίνουν και έχουν μαζέψει εγκαλτηρια αλλά δεν έχει γίνει ακομα τιποτα; Ελεος δλδ να τους διώξουν αν δεν γουσταρουν αν μην πιάνουν τζάμπα θέσεις
-
- Αντιστράτηγος
Καλα ναι για τους ΟΒΑ το ακουσα κι εγω αυτο. Εται οπως το εθεσες εχεια δικιο. Οσο για τα Εποπια ασε.. ειχαν δει τα ματακια μου το 13 οταν υπηρετουσα που τα ετριβα να δω αν ειναι αληθεια. Βεβαια σαφως και υπαρχουν ειδικοτητες που τα Εποππια μας βγαζουν ολη τη δουλεια σε μερικα σωματα !!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες