Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Asfalitis »

Ναι Δεκέμβριο βγήκε. Αλλά η προκήρυξη γενικής του 11 βγήκε 7 Ιουλίου
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε light που έχεις χαθεί δεν σε βλέπω να σχολιάζεις... Για την Δόση που σου είπα ότι είναι να πάρουμε στις 15 του μήνα και εσυε έλεγες ότι όλα τα ξέρω και τα Οικονομικά του κράτους και κάτι τέτοια... Τώρα που την πήραμε και στις 15 όπως είχα πει... Έχεις να πεις κάτι άλλο ότι τα ξέρω πάλι όλα.. χαχαχαχαχαχ Βγήκα μπροστά για άλλη μια φορά... Παιδιά η προκήρυξη έρχεται υπομονή και επιμονή... Καλό βράδυ Φίλε light τα φιλιά μου...😉😉
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδιά να ρωτήσω αν θυμάμαι καλα στις 15 του μήνα δεν ηταν να γίνει μια απόφαση ξερει κανεις τι εγινε
light
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από light »

Π εσύ και η Τσακαλώτα θα μας σώσετε. Εσάς περιμένουμε γιδάκι σωσίες.

Π

Δημοσίευση από Π »

πρώτον δεν σε προσβαλα και δεύτερον δεν είπα ότι εγώ και ο τσακαλωτος θα σώσουμε κανέναν... Και ούτε έχω καμία σχέσει με τσακαλωτους και ΣΥΡΙΖΑ... Απλά όταν έμαθα κάποια πράγματα περί προκήρυξης και θέματα Οικονομικών εσύ κατευθείαν μου έλεγες ότι τα ξέρω όλα και κοροϊδεύω τα παιδιά και ότι ξέρω και τα οικονομικά του κράτους... Σου είπα στις 15 του μήνα θα πάρουμε την Δόση για να γίνουν οι προσλήψεις και εσύ κοροιδευες... Την δόση την πήραμε στις 15 όπως σου είπα, και η προκήρυξη θα βγει... Καλό βράδυ
agamemnon

Δημοσίευση από agamemnon »

Ρε φίλε Π παρακολουθώ τις συζητήσεις καιρό, τι κρεβατομουρμούρα κάνεις ρε φίλε. Σαν κακιά πεθερά κάνεις. Πρόσεχε γιατί αν γκρινιάζεις από τώρα όταν θα φας μια 5ετία στο Ανατολικό Αιγαίο τι θα κάνεις;
Π

Δημοσίευση από Π »

Ρε φιλε εγώ κάνω κρεβατομουρμουρα οι εσείς που μόλις πω κατι κατευθείαν με λέτε ξερόλα πολύξερο... Ρε άντε γειά, εγω φταίω που κάθομαι και ασχολουμε για να μαθαίνετε νέα... Δεν ξανα ασχολούμαι με κανέναν σας.. Μόλις βγει η προκήρυξη θα με ξανά Βρείτε εδώ μέσα..
light
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από light »

Αντε Π πήγαινε διακοπές μήπως και σταματήσουμε να διαβάζουμε ότι θα βγει καινούργια προκήρυξη. Αυτό το ξέρουμε εδώ και 3 μήνες. Αν μπορείς μάθε από τον Σ. Φ. Υ. Ρ. Ι. Ζ. Α πότε ακριβώς. Όλα τα υπόλοιπα τα ξέρουμε
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Βασικά ρε Π για να καταλάβω κάτι,

Η μεγάλη πρόβλεψη ποια ήταν;

Ότι θα πάρουμε την δόση; Υπήρχε περίπτωση να μην τα έβρισκαν και να μην μας έδιναν την δόση; Υπήρχε περίπτωση να μην λέγαμε ναι σε όλα;

Μια απλή απορία είναι, δεν αποκλείω το γεγονός ότι μπορεί να βγει κάποια προκήρυξηγια Λιμενοφύλακες

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από capten fan »

Asfalitis έγραψε:Συμφωνώ κάνεις δεν μπορεί να ξέρει. Πάντως οι σχολές στην Αλεξανδρούπολη είναι έτοιμες για να ανοίξουν ακόμη και φέτος...

Εμας δεν μας νοιαζει αν ειναι ετοιμες. Ετσι κι αλλιως οτι και να λεμε δεν εχει μπει ακομα στις πανελληνιες
Απο του χρονου ας μπει και οσοι μπορουν ας δωσουν
Ας εστιασουμε στο κομματι που μας ενδιαφερει, δηλαδη τη προκηρυξη η οποια οπως φαινεται σιγουρα θα βγει αφου εγκριθηκε και απο το λογιστηριο του κρατους.
Ας ελπισουμε μεχρι τελη του 2017 να βγει...

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Φιλε Π εχεις κανενα νεοτερο για το ποτε θα βγει?
2009 δ εσσο 309 σειρα
Τάκης

Δημοσίευση από Τάκης »

Φιλε π μην δίνεις σημασία σε άτομα τα οποία. δεν ξέρουν τι λένε και ασχολούνται με εσενα , υπάρχουν και άτομα που ενδιαφέρονται με τις απόψεις σ και προσπαθούν να ενημερωθούν. αν εχεις κάποιο νέο ενημέρωσε μας.(ρε παιδιά αφου μπαινεται στον κόπο και γράφεται μην κράζετε κανένα ολοι για τον ίδιο σκοπό ελπίζουμε )φιλικά τα λεω και χωρις παρεξηγήσεις
Νι

Δημοσίευση από Νι »

Φιλε π εχει δίκιο ο Τάκης ειμαστε και άτομα που θελουμε να μάθουμε. γαυτο αν εχει κανένα νέο πες
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Φίλε Π μη δίνεις σημασία... συνέχισε να μας ενημερώνεις... Σ ευχαριστούμε και για τη παραμικρή πληροφορία μου μοιράζεσαι μαζί μας... οι κακοπροαίρετοι δεν έχουν θέση εδώ !
Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Asfalitis »

Φίλε Π όπως καταλαβαίνεις η πλειοψηφία είναι μαζί σου. Περιμένουμε νέα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης