Επιτροπή Απαλλαγών
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα παιδιά, μου ειρθε χαρτί κατάταξης στης 13/7, είχα πάρει αναβολή 2 χρόνια λόγο υγείας (αυτοάνοσο νόσημα ρευματική σπονδυλαρθρίτιδα) τι χρειάζεται να κάνω για να πάω για απαλλαγή κ Πόσες μέρες πριν χωρίς να έχω πρόβλημα; Διαβάζω στα σχόλια ότι πάμε κατευθείαν 401 ; Δηλαδή δεν χρειάζεται φρουραρχείο και πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο για την αναβολή/απαλλαγή; Ευχαριστώ για την οποία απάντηση !
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα σας. Παρουσιαστηκα κνονικα στην Αεροπορια με τηη Εσσο Νοεμβριου του 2020. Την 2η μερα με κάλεσαν για ''τυχαιες "δειγματοληπτικες'' τοξικολογικες εξέτασεις οπου διαγνωστηκα θετικός σε χρήση κάνναβης και σε 2 μερες πηγαΓΝΑ και πηρα 6μηνη αναβόλη. Το ολο σκηνίκο μου εχει δημιουργησει τρομερες τύψεις και αγχός και για αυτο πήγα σε ιδίωτη ψυχιατρου οπου διεγνωσθήν με αγχωδη διαταρραχη διαταραχη υπο αγωγην οπως γραφει και το χαρτι του ψυχιατρου. Θελω να κάνω 2 ερωτησεις γιατι η πιθανοτητα να μπω θα με διαλυσει. Το χαρτι καταταξης μου αναφέρει να παρουσιαστω στο Γνα στις 12/07.1. Το χάρτι της γνωματευσης που εχω παρει για στρατολογικη χρήση εχει ημερομηνια 7/05. Υπάρχει καποιο θέμα με την ημερομηνια καθως ειναι 2 μηνες μετα η εξεταση;
2. Υπάρχει περίπτωση να μην δεχτουν το χαρτι μου, διοτι η πρωτη αναβόλη ηταν γα χρήση καναβης;
Υ. Γ Εχω σταματησει να κάνω χρήση μετα το σκηνικο του Νοεμβριου, οχι μόνο για το ενδεχόμενο νεων τοξικολογικων εξετέσεων.
Ευχαριστω εκ των προτερων
2. Υπάρχει περίπτωση να μην δεχτουν το χαρτι μου, διοτι η πρωτη αναβόλη ηταν γα χρήση καναβης;
Υ. Γ Εχω σταματησει να κάνω χρήση μετα το σκηνικο του Νοεμβριου, οχι μόνο για το ενδεχόμενο νεων τοξικολογικων εξετέσεων.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπερα σε ολουςμπορει καποιος που πηρε αναβολη να περιγραψει την διαδικασια εν συντομια;
περισυ πηρα την πρωτη μου αναβολη εν μεσω πανδημιας οποτε η διαδικασια ειχε λαβει μετατροπες
ευχαριστω
περισυ πηρα την πρωτη μου αναβολη εν μεσω πανδημιας οποτε η διαδικασια ειχε λαβει μετατροπες
ευχαριστω
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπερα,
την Πεμπτη θα παω Φρουραρχειο για την απαλλαγη μετα απο δυο αναβολες ενος χρονου.
Στο χαρτι μου γραφει:
1) ιδειοψυχαναγκαστική διαταραχή
2) μικτη αγχωδης καταθλιπτικη διαταραχη
3) άγχος
4) φαρμακευτικη αγωγη με cipralex και xanax
πιστευετε οτι θα δεχθουν την απαλλαγη, ειμαι τιγκα αγχωμενος απο οταν ηρθε το χαρτι καταταξης και δεν τρωω 2 μερες τωρα.
την Πεμπτη θα παω Φρουραρχειο για την απαλλαγη μετα απο δυο αναβολες ενος χρονου.
Στο χαρτι μου γραφει:
1) ιδειοψυχαναγκαστική διαταραχή
2) μικτη αγχωδης καταθλιπτικη διαταραχη
3) άγχος
4) φαρμακευτικη αγωγη με cipralex και xanax
πιστευετε οτι θα δεχθουν την απαλλαγη, ειμαι τιγκα αγχωμενος απο οταν ηρθε το χαρτι καταταξης και δεν τρωω 2 μερες τωρα.
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπερα πηγα πριν 3 μερες φρουραρχειο μου εδωσαν ετησια αναβολη για ψυψολογικους λογους πεθανε ο πατερας μου 1η ιουλιου
επανω η γνωματευση λεει 1 χρονο λογω πενθους με στειλανε επιτροπη απαλλαγών ... Θα την παρω λετε; Εχω αγχος υπερβολικο
επανω η γνωματευση λεει 1 χρονο λογω πενθους με στειλανε επιτροπη απαλλαγών ... Θα την παρω λετε; Εχω αγχος υπερβολικο
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση
πηγα φρουραρχείο την τριτη 6/7
μου εδωσαν για ψυχολογικους λόγω πενθους ετησια αναβολη
εχασα τον πατερα μου 1η Ιουλίου
με στελνουν επιτροπη απαλλαγών
θα την παρω την αναβολη λετε ;
πηγα φρουραρχείο την τριτη 6/7
μου εδωσαν για ψυχολογικους λόγω πενθους ετησια αναβολη
εχασα τον πατερα μου 1η Ιουλίου
με στελνουν επιτροπη απαλλαγών
θα την παρω την αναβολη λετε ;
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλημέρα σε όλους,
Γνωρίζουμε εάν η επιτροπή απαλλαγών σε Αθήνα (για αιτήσεις αναβολών) εξακολουθεί να μην δέχεται ραντεβού λόγο COVID, η εάν λειτουργεί και πάλι κανονικά;
Ευχαριστώ πολύ.
Γνωρίζουμε εάν η επιτροπή απαλλαγών σε Αθήνα (για αιτήσεις αναβολών) εξακολουθεί να μην δέχεται ραντεβού λόγο COVID, η εάν λειτουργεί και πάλι κανονικά;
Ευχαριστώ πολύ.
Επιτροπή Απαλλαγών
Είναι φέτος η διαδικασία ίδια με πέρυσι λόγω Covid; Μπορώ να πάω με το χαρτί γιατρού κατευθείαν στην επιτροπή στο 401 χωρίς να πάω πρώτα στο φρουραρχειο;
Επιτροπή Απαλλαγών
Παιδιά καλησπέρα ! Αν περάσει κανείς επιτροπή απαλλαγών αυτό το μην για τελική απαλλαγή ας γράψει παρακαλώ την εμπειρία του, για να είμαστε Προετοιμασμένοι !
Σας ευχαριστώ πολύ
Σας ευχαριστώ πολύ
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα, την Τετάρτη περνάω επιτροπή απαλλαγών. Επειδή έχω παρατηρήσει ότι πολύ χάνονται από το forum αφού ξεμπερδέψουν από τη διαδικασία (φαντάζομαι παίρνουν την απαλλαγή και δεν ξαναασχολουνται), δεσμεύομαι την ίδια ημέρα να ενημερώσω για το πως πήγε η διαδικασία. Αν δεν ενημερώσω θα με έχουν κρατήσει με το ζόρι στο στρατόπεδο. 😅
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Επιτροπή Απαλλαγών
Σε ευχαριστούμε ρε φίλε ! Αναμένουμε, είμαι και εγώ για απαλλαγή περιμένω το μειλ για να πάω στην επιτροπή, μόλις πάω θα ενημερώσω κι εγώ για την εμπειρία μου
Επιτροπή Απαλλαγών
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα τα φώτα σας οποιος γνωρίζει γιατί είμαι βαθιά νυχτωμένος. Την Τετάρτη 14/7 παρουσιάζομαι στην Θήβα και έχω μαζέψει 2 χρόνια αναβολών μέσα από το στρατόπεδο για διαταραχές προσαρμογής και αγχώδης διαταραχές. Γνωρίζω ότι μετά τα 2 χρόνια μπορώ να πάρω απαλλαγή αλλά δεν γνωρίζω την διαδικασία όποτε θα ήθελα οποίος γνωρίζει να μου το εξηγήσει λίγο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επιτροπή Απαλλαγών
Μου ηρθε το μειλ ελπιζω να κλεισω ραντεβου απο αυριο εχω αγχος αν μ δεχτουν την αναβολη
εχω παρει για λογω πενθους τι πιστεύετε;
εχω παρει για λογω πενθους τι πιστεύετε;
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα,
Πήγα σήμερα Φρουραρχείο Αθήνα. Απ' ότι μας είπαν η διαδικασία είναι μία και είναι η εξής: Πας Φρουραρχείο, σε βλέπει στρατιωτικός ψυχίατρος (που έρχεται από το 414 αν θυμάμαι καλά), μετά πας σε μία άλλη σκηνή που ελέγχουν ότι όλα είναι σωστά, και τέλος σε μία τρίτη σκηνή όπου βρίσκεται εκπρόσωπος του ΡΟΥΦ. Εκεί συμπληρώνεις την αίτηση για να περάσεις από την επιστροπή. Άρα ξεμπερδεύεις πηγαίνοντας μόνο Φρουραρχείο, δε χρειάζεται να πας ΡΟΥΦ. Στο τέλος σου λένε ότι περιμένεις 10-15 μέρες να λάβεις mail από τη στρατολογία για να περάσεις επιτροπή.
Σε σχέση με πριν δύο χρόνια η διαδικασία ήταν πολύ πιο οργανωμένη και ήρεμη. Εγώ πήγα νωρίς στις 6 παρά και ξεμπέρδεψα 9:20. Βάζουν κόσμο ανά 50 άτομα και, όσο ήμουν εγώ, περίμεναν να έχουμε σχεδόν τελειώσει όλοι από την πρώτη σκηνή ώστε να αρχίσουν να βάζουν την επόμενη 50άδα. Εγώ πάω για απαλλαγή, ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά για κόσμο που πάει πρώτη φορά για αναβολή. Δεν άκουσα πάντως κάτι για κατευθείαν 401 χωρίς να περάσεις Φρουραρχείο.
Καλή τύχη σε όλους.
Πήγα σήμερα Φρουραρχείο Αθήνα. Απ' ότι μας είπαν η διαδικασία είναι μία και είναι η εξής: Πας Φρουραρχείο, σε βλέπει στρατιωτικός ψυχίατρος (που έρχεται από το 414 αν θυμάμαι καλά), μετά πας σε μία άλλη σκηνή που ελέγχουν ότι όλα είναι σωστά, και τέλος σε μία τρίτη σκηνή όπου βρίσκεται εκπρόσωπος του ΡΟΥΦ. Εκεί συμπληρώνεις την αίτηση για να περάσεις από την επιστροπή. Άρα ξεμπερδεύεις πηγαίνοντας μόνο Φρουραρχείο, δε χρειάζεται να πας ΡΟΥΦ. Στο τέλος σου λένε ότι περιμένεις 10-15 μέρες να λάβεις mail από τη στρατολογία για να περάσεις επιτροπή.
Σε σχέση με πριν δύο χρόνια η διαδικασία ήταν πολύ πιο οργανωμένη και ήρεμη. Εγώ πήγα νωρίς στις 6 παρά και ξεμπέρδεψα 9:20. Βάζουν κόσμο ανά 50 άτομα και, όσο ήμουν εγώ, περίμεναν να έχουμε σχεδόν τελειώσει όλοι από την πρώτη σκηνή ώστε να αρχίσουν να βάζουν την επόμενη 50άδα. Εγώ πάω για απαλλαγή, ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά για κόσμο που πάει πρώτη φορά για αναβολή. Δεν άκουσα πάντως κάτι για κατευθείαν 401 χωρίς να περάσεις Φρουραρχείο.
Καλή τύχη σε όλους.
Επιτροπή Απαλλαγών
Καλησπέρα, τελείωσα σήμερα με το φρουραρχείο αλλά μου κράτησαν και την γνωμάτευση του ψυχίατρού μου, έχω διαβάσει εδώ όμως ότι το ζητάνε και στη επιτροπή και εγώ δεν έχω βγάλει φωτοτυπία, ξέρει κανείς τι παίζει τώρα; Έχω αγχωθεί παρα πολύ, στο φρουραρχείο δεν μου είπαν τίποτα, κανονικά η γνωμάτευση δεν έπρεπε να είναι στο φάκελο μου αφού μου το πήρανε; Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλον να μου πει τι έγινε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες