Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Και οι εφημεριδες ειναι ενα μεσο ενημερωσης όπως ειναι το ίντερνετ. Δυστυχώς ορισμένοι εκμεταλεύονται την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων. Αυτοί ειναι άθλιοι της υπόθεσης
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Οι εφημερίδες το μόνο που κάνουνε είναι να πουλάνε προπαγάνδα η να παίζουνε με την τύχη ορισμένων παιδιών.
Χαλαρωστε ρε παιδια δεν ειμαστε χαζοι και εμεις ξερουμε οτιθ ολα αυτα ειναι ραδιοαρβυλα και μονο λογια.greek army με ολο το σεβασμο και την ευγενια δεν μπορω να καταλαβω γιατι απαντας με τετοιο τροπο φαινεσαι ειρωνικος απεναντι στους αλλους και δεν ειναι σωστο. Και πιστεψε με δεν υπαρχει ατομο που πιστευει σε αυτες τις φυλλαδες γιατι στην ελλαδα κατι μπορει να ισχυει τωρα και σε μια ωρα να παψει να ισχυει. Απλως ο καθενας ζει την αγβνια του με το δικο του τροπο.
-
- Στρατηγός
dez1! έγραψε:Χαλαρωστε ρε παιδια δεν ειμαστε χαζοι και εμεις ξερουμε οτιθ ολα αυτα ειναι ραδιοαρβυλα και μονο λογια.greek army με ολο το σεβασμο και την ευγενια δεν μπορω να καταλαβω γιατι απαντας με τετοιο τροπο φαινεσαι ειρωνικος απεναντι στους αλλους και δεν ειναι σωστο. Και πιστεψε με δεν υπαρχει ατομο που πιστευει σε αυτες τις φυλλαδες γιατι στην ελλαδα κατι μπορει να ισχυει τωρα και σε μια ωρα να παψει να ισχυει. Απλως ο καθενας ζει την αγβνια του με το δικο του τροπο.
Είμαι ειρωνικός γιατί έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι και τα νέα και το έθνος πέφτουνε έξω στις προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας. Δεν ξύπνησα χτες και είπα να ασχοληθώ με τις συγκεκριμένες προκηρύξεις
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Πιστευω ότι αυτοί που γραφουνε τα αρθα ειναι άσχετοι με το αντικειμενο. Ή τα γράφουν επι σκοπού. Και το δευτερο είναι σοβαρότατο. Γραφει για προκήρυξη 165 ΕΦ σε όλη την περιφέρεια... Και εννοει τις τακτικές και συμπληρωματικεςμεταθέσεις... Έλεος.
Εγω δεν ειπα οτι ξυπνησες χθες και ειπες να ασχοληθεις με αυτες τις προκυρηξης οπως λεσ. Απλα το οτι εσυ ασχολησαι καιρο με αυτο και καποια πραγματα σου φαινονται δεδομενα για αλλους ομως δεν ειναι ετσι. Και στη καθε αποροια πιστευω οτι πρεπει να απανταμε με σεβασμο και οχι με ειρωνια. Απλα η γνωμη!
-
- Στρατηγός
Δεν είναι ειρωνία απλά είναι η αλήθεια και όσο πιο νωρίς ξυπνήσετε μερικοί τόσο καλύτερα για εσάς.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Όλοι περάσαμε απο τη θέση του πρωτάρη
Αν ειναι να γινουν αλαγες τουλαχιστων να μας τις πουν να τρεξουμε για μοριακια...
Εγω απλα τη γνωμη μου ειπα και πιστεψε με δεν κοιμαται κανεις απο οσους ειναι εδω μεσα. Γιατι αν κοιμοταν δεν θα ειχε κανει κανει το κοπο να μπει μεσα στο φορουμ και να διαβασεις ολα αυτα που γραφονται. Αυτο σημαινει οτι οποιος ειναι εδω μεσα ψαχνετε με το τροπο του δεν λειτουργουμε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. Τελος παντων οπως εκφραζεται ο καθενας απλα να μν προσβαλει και μν κανει επιθεση στον αλλον ολες οι γνωμες σεβαστεσ. Δεν πιστευω να υπαρχει ατομο που να πιστευει στις φυλλαδες των εφημεριδων.
Σημερα να πω την αληθεια λιγο πανικοληθηκα με οσα διαβασα μεσα απλα μπηκα και στο σεφεα να δω μηπως λεει τιποτα εκει αλλα μπα! Πιστευω πως η μονη εγκυρη πηγη ειναι το σεφεα
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Προκυρηξη 500 θεσεων για ειδικους φρουρους η οποια θα εχει βγει μεχρι το τελος της ανοιξης.
πηγη: Ελευθερος Τυπος τευχος
πηγη: Ελευθερος Τυπος τευχος
Ξεκινησαμε παλι να πιστευουμε τις εφημεριδες. Αν κοιταξουμε Τις πρωτες σελιδες του Φορουμ ολοι γραφουν οτι εχουν πληροφοριες και οτι υπαρχουν φεκ οτι θα παρουν 900-1000 ατομα. Που ειναι τωρα ολοι αυτοι;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Ενας απο αυτους ειμαι κ εγω! Υπαρχει καποιο προβλημα; Διαβασε σωστα τις πρωτες σελιδες κ το συζηταμε παλι! Σιγουρα κανενας δεν γουσταρει να πουλαει ελπιδες αλλα εκεινο το φεκ ηταν γεγονος! Πολλα παιδια απο εδω το διαβασαμε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
Ναι και εγώ το είχα δει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες