Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Σταθη παρε 50 αμα μπορεις σαν μικροτερος στον βαθμο αχαχαχαχαχαχ, εμενα δεν με ποιανει τπτ ειμαι απο ειδικες δυναμης

αχαχαχαχ καλο! Ειχα στειλει παρα πολλα μηνυματα σαν πολιτης... Γιατι περιμενα την εγκριση ποσες μερες!aris έγραψε:Σταθη παρε 50 αμα μπορεις σαν μικροτερος στον βαθμο αχαχαχαχαχαχ, εμενα δεν με ποιανει τπτ ειμαι απο ειδικες δυναμης
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
sta8hsss έγραψε:αχαχαχαχ καλο! Ειχα στειλει παρα πολλα μηνυματα σαν πολιτης... Γιατι περιμενα την εγκριση ποσες μερες!aris έγραψε:Σταθη παρε 50 αμα μπορεις σαν μικροτερος στον βαθμο αχαχαχαχαχαχ, εμενα δεν με ποιανει τπτ ειμαι απο ειδικες δυναμης
ε καλοκαίρι ήτανε να μην έπαιρνα και εγώ χρωματάκι;

Ξεφευγουμε απο το θεμα! υπαρχει και το κ. ψ. μ
! τι εγινε με την λιστα greek;

ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
Μεγαλώνει
Υ. Γ έχει δίκιο ο asimike υπάρχει και το ΚΨΜ για Σωματα Ασφαλείας!
...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Σεπ 08, 2010 8:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλα εκανες... Το θεμα ειναι οτι κανουμε ηλιοθεραπεια, καιγομαστε ποσες ωρες στον ηλιο... Και μολις σταματησουμε τα μπανια Μεσα σε μια βδομαδα ξεβαφουμε... !Greek_Army έγραψε:sta8hsss έγραψε:αχαχαχαχ καλο! Ειχα στειλει παρα πολλα μηνυματα σαν πολιτης... Γιατι περιμενα την εγκριση ποσες μερες!aris έγραψε:Σταθη παρε 50 αμα μπορεις σαν μικροτερος στον βαθμο αχαχαχαχαχαχ, εμενα δεν με ποιανει τπτ ειμαι απο ειδικες δυναμης
ε καλοκαίρι ήτανε να μην έπαιρνα και εγώ χρωματάκι;

sorry asimike... Και συνεχιζουμε!asimike έγραψε:Ξεφευγουμε απο το θεμα! Υπαρχει και το κ. Ψ. Μ! Τι εγινε με την λιστα greek;

-
- Στρατηγός
Greek_Army έγραψε:Μεγαλώνει
...
προς το παρόν το ΚΨΜ μας κρύβεται μέχρι να βρεθεί λύση γράψτε ότι θέλετε εδώ και θα τα μεταφέρω όταν επανέλθει το ΚΨΜ
Αν οχι μεσα, γτ παζεις γυρω στη βαση (γνωμη μ) εισαι επιλαχων!
ΕΛΛΑΣ
εισαι στο οριο φιλε... Τωρα οτι και να σου πουμε στα δικα σου τα μορια... Καπου εκει 8α παιξει η βαση.TEO έγραψε:Με 2220 στην α τι λετε΄;
Αντε επειδη ειστε καλα παιδεια στις 15 θα σας εχς πει που θα κιμανθει η βαση σοβαρα μιλαω

Να αναφερω κατι ακομα! Ειπα στον διοικα π μενει διπλα μ για τις σχολες π λεγατε κοζανη και καπου αλλου... Και μ ειπε σιγα μν ανοιξουν (με την εννοια να δεχθει ατομα) σχολη για 500 ατομα... Αν δεν τους στειλουν ολους διδυμοτειχο το πολυ πολυ να πανε και κομοτηνη.χωρις παρεξησηση το σχολιο μ ειναι τα λογια τ.
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
asimike έγραψε:Να αναφερω κατι ακομα! Ειπα στον διοικα π μενει διπλα μ για τις σχολες π λεγατε κοζανη και καπου αλλου... Και μ ειπε σιγα μν ανοιξουν (με την εννοια να δεχθει ατομα) σχολη για 500 ατομα... Αν δεν τους στειλουν ολους διδυμοτειχο το πολυ πολυ να πανε και κομοτηνη.χωρις παρεξησηση το σχολιο μ ειναι τα λογια τ.
κομοτηνή και κοζάνη μου είχανε πει εμένα και αν δεν κάνω λάθος το είχε γράψει και ο βαλάντης
Που ντων θυμηθηκες αυτων τι κανει ζει

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες