Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Οχι στην πυλη εξω απο το αμφιθεατρο τα αφησαμε...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
ναι κατι τετοιο μου ειπαν απλα δεν δωσα πολυ προσοχ γιατι εγω μαλλον θα το αφησω στο αυτοκινητο!BLACK έγραψε:Οχι στην πυλη εξω απο το αμφιθεατρο τα αφησαμε...
Ναι μωρε να εισαι και σιγουρη!
-
ναι, ετσι το σκεφτομαι και εγω! αντε να ξεκινησω και εγω να μου φυγει το αγχοσ! για πεσ, σας βαλανε να γραψετε τιποτα αλλο εκτος απο τις 2 παραγραφους και την ζωγραφικη;BLACK έγραψε:Ναι μωρε να εισαι και σιγουρη!
Θα δεις με το που θα τελειωσει η αυριανη μερα ποσο καλα θα νιωθεις! Ναι μας εβαλαν ενα ερωτηματολογιο με ερωτησεις υγιειονομικου. Και απαντουσες με ναι η οχι. Δηλαδη αν εχεις περασει οστρακια, ανεμοβλογια και τετοια! Προφανως για να ειναι ετοιμα για την δευτερα διοτι γραφαμε την ημερομηνια της δευτερας. Αυτα.
την πρωτη μερα το συμπληρωνεις αυτο το ερωτηματολογιο; Στα ψυχοτενικα?BLACK έγραψε:Θα δεις με το που θα τελειωσει η αυριανη μερα ποσο καλα θα νιωθεις! Ναι μας εβαλαν ενα ερωτηματολογιο με ερωτησεις υγιειονομικου. Και απαντουσες με ναι η οχι. Δηλαδη αν εχεις περασει οστρακια, ανεμοβλογια και τετοια! Προφανως για να ειναι ετοιμα για την δευτερα διοτι γραφαμε την ημερομηνια της δευτερας. Αυτα.
-
α, ενταξει! Ευκολο και αυτο!BLACK έγραψε:Θα δεις με το που θα τελειωσει η αυριανη μερα ποσο καλα θα νιωθεις! Ναι μας εβαλαν ενα ερωτηματολογιο με ερωτησεις υγιειονομικου. Και απαντουσες με ναι η οχι. Δηλαδη αν εχεις περασει οστρακια, ανεμοβλογια και τετοια! Προφανως για να ειναι ετοιμα για την δευτερα διοτι γραφαμε την ημερομηνια της δευτερας. Αυτα.
ελπιζω να σε δω αυριο! Να τα πουμε και απο κοντα!

Τα κινητα ομως εξω απο το αμφιθεατρο δε τα χανεισ;
Οχι υπαρχει αρμοδιος οπου τα βαζει σε ενα πλαστικο σακουλακι Που εχει αριθμο σου δινει το χαρτακι με τον αναλογο αριθμο και οταν τελειωνεις το παιρνεις. Και γω στην αρχη δεν ηθελα να το αφησω αλλα μολις ειδα οτι γινεται ετσι οκ!
Εγω δε θα εχω κανεναν εςξω Για αυτο δε ξερω τι να κανω. Να το αφησω σπιτι?
Και αν χρειαστεις να παρεις καποιον; Παρτο μαζι σου και αφησε το εξω στον κυριο που τα μαζευει! Δεν θα εχεις προβλημα!
-
Ειδατε οργανωση ομωσ!
Ναι αλλα μη τους πιασει η μαλακια κ πουν κοβεστε... για την αεςροπορια ολα αυτα ετσι?
Τι εννοεις κατ;
Αν τα εχω απενεργοποιημενα στη τσεπη μ. πως θα δουν οτι εχω κινητα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης