Efthimis έγραψε:Καλημέρα παιδιά και απο μενα :) Εχω βασικα 2 ερωτησεις να κανω. 1ον: Φετος τελειωνω το ενιαιο λυκειο, αρα απ'οτι ειδα σε αλλες σελιδες του φορουμ ανηκω στη κατηγορια Α. Οποτε: Πρεπει μετα απ'το λυκειο να κανω τη στρατιωτικη μου θυτεια και οταν βγει προκυρηξη να κανω τα χαρτια και ολα τα σχετικα. Σωστα;
2ον: Απ'οτι εχω διαβασει μορια παιρνεις απο το απολυτηριο, διπλωματα οδηγησης και ξενων γλωσσων. Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βγαινει η βαθμολογια αυτη γιατι δεν εχω ακριβως καταλαβει. Ας πουμε οτι τελειωνω τις Ειδικες Δυναμεις οπου και εχω δηλωσει για τη θητεια μου. Εχω ενα απολυτηρειο με 13000 μορια (υποθετικα) και ειμαι ηδη κατοχος διπλωματος Proficiency (το ανωτατο διπλωμα για αγγλικα). Πως βγαινουν τα μορια απο ολα αυτα; Α και επισης οτι θα εχω και διπλωμα αυτοκινητου :)
3ον: Προκυρηξεις για Ειδικους φρουρους και γενικοτερα αστυνομια καθε ποτε βγαινουν; Υπαρχει καποιο σταθερο διαστημα ή οποτε κατσει;
Αυτα, και ευχαριστω πολυ προκαταβολικα :)
1) Ναι 2) Διάβασε την προηγούμενη προκήρυξη. Λέει πως μοριοδοτούνται τα πτυχία http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf 3) τα τελευταία 3 χρόνια βγαίνει σταθερά. Τώρα και με την οικονομική κρίση πότε θα ξαναβγάλει κανείς δεν ξέρει. Γιατί αυτή που θα βγεί τώρα δεν την προλαβαίνεις
Ρε παιδια γιατι καθεστε και υπολογιζεται μορια κ ρωτατε οποιον να ειναι αν μπαινετε η΄οχι σαν να ειναι μαντησ... Περιμενετε με το καλο να βγει η προκυρηξη κ μετα τα Βλεπετε ολα. Τσαμπα ανγχωνεστε.
νικοσ έγραψε:Παιδια με 2490 μορια μπαινω λογικα οσο και να ανεβη η βαση ε; Α κατηγορια ειμαι Λετε να ανεβει τοσο πολυ ωστε να μην μπω; Ευχαριστω γ μακ.
2490 μ ο ρ ι α; Ρε φιλε δε δινεις σε εμενα τα 90 μονο; Οχι μονο περνασ... Εισαι ειδη μεσα
NIKH.21 έγραψε:Τεε β κυκλου και ecdl δεν νομιζο να μπω πουθενα
Εαν δεν εχεις αγγλικα παρε το toeic που ειναι γελείο και πηγαινε σε ενα κρατικο ΙΕΚ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ
Μην απογοητευεσαι εαν δε προσπαθησεις δε θα το μαθεις ποτε... Οταν εμενα μου λεγαν οτι δε μπορω να κανω κατι τοσο πιο πολυ πεισμονα. Παντως εχεις χιουμορ
Το ονομα σου ειναι ΝΙΚΗ και οχι ΗΤΤΑ.Παντως κακως τα ψεματα οσα πιο πολλα χαρτια τοσο το καλυτερο... Απο το να τρεχεις και να παρακαλας τον καθε ψευτη πολιτικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greko_27 την Πέμ Απρ 29, 2010 2:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NIKH.21 έγραψε:Σιγα να μην παρακαλεσω τα λαμογια. Τωρα θα βελω βισμα τον επισκοπο της λαμιασ
Κοιτα μακαρι να σε βοηθησει ο ανθρωπος αλλα εαν δεν εχεις συγγενεια με τον εν λογο επισκοπο ή οι γονεις σου ή καπιοι αλλοι συγγενοις σου δεν τον ξερουν πολυ καλα Φως στο τουνελ δε θα δεις