Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

papercut έγραψε:Εννοείται θα βάλουν που ζείτε ρε παιδιά; Θα βάλουν κ εκείνοι που δν τα περνανε και εκεινοι που τα περνανε για σιγουρια είτε για να κοπεί κάποιος άλλος που τα περναει και να χουν πιο σίγουρη θέση Ελλάδα είστε
2 μήνες προσπάθεια θέλει.

Εγώ έναν μηνα έχω που τρέχω και έπεσα απ' τα 8 λεπτά στα 4:40.

Στην πίεση θα φτάσω 4.

Όποιος περπατάει και βισμα να βάλει θα κοπεί.

Έχει ξυπνήσει ο κόσμος.

Κάνουν προσφυγή μέχρι και για το δευτερόλεπτο.

Ειδική φρουρός δικαιώθηκε γιατί απέδειξε μέσω δικηγόρου ότι ήταν τραυματισμένη και μετά από χρόνια δικαιώθηκε ενώ κανονικά έκανε το χιλιαρι και βγήκε εκτός χρόνου χωρίς να αναφέρει τραυματισμό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 17, 2020 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Thalassa έγραψε:2 μήνες προσπάθειεια θέλει.Εγώ έναν μηνα έχω που τρέχω και έπεσα απ' τα 8 λεπτά στα 4:40.

Στην πίεση θα φτάσω 4.

Όποιος περπατάει και βισμα να βάλει θα κοπεί.

Έχει ξυπνήσει ο κόσμος.

Κάνουν προσφυγή μέχρι και για το δευτερόλεπτο.

Ειδική φρουρός δικαιώθηκε γιατί απέδειξε μέσω δικηγόρου ότι ήταν τραυματισμένη και μετά από χρόνια δικαιώθηκε ενώ κανονικά έκανε το χιλιαρι και βγήκε εκτός χρόνου χωρίς να αναφέρει τραυματισμό.

Ένας που έχει υπουργό. Και βουλευτές δν φοβάται τίποτα στην Ελλάδα. Εσυ θα κάνεις δικαστήρια κλπ αλλά μέχρι να δικαιωθεις εκείνος θα χει μπει κ θα χει πάρει κ βαθμό. Κ μετα θα μπεις και συ μετα απο χρονια η όσο παρει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 17, 2020 2:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Ένας που έχει υπουργό δεν θα πάει καν για τα αθλήματα φίλε μου. Και εγώ θα πάρω τον βαθμό αναδρομικά.

Επίσης αναδρομικά όλα τα χρήματα μην σου πω θα μου πληρώσουν και την ψυχική οδύνη

Φιλικα από μενα

Καλό μεσημέρι

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Thalassa έγραψε:Ένας που έχει υπουργό δεν θα πάει καν για τα αθλήματα φίλε μου.Και εγώ θα πάρω τον βαθμό αναδρομικά.

Επίσης αναδρομικά όλα τα χρήματα μην σου πω θα μου πληρώσουν και την ψυχική οδύνη

Φιλικα από μενα

Καλό μεσημέρι

Καλο μεσημερι χωρις φουρτουνες στο μυαλο Θαλασσα

Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Peris1101 »

Χαχαχαχχα παιδιά βλέπω να τν παίρνουν πίσω τν προκυρηξη τα βλέπουν και έχουν φοβηθεί ήδη με τόσα δικαστήρια που θα τους κάνετε😂😂😂
B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από B. G. L »

Παιδιά μην το γελάτε αυτό με τα δικαστήρια γιατί κάποιοι στο παρελθόν έχουν δικαιωθεί τουλάχιστον για την πυροσβεστική που ξέρω. Και Η απόφαση βγήκε υπέρ τους περί μη ίσης αντιμετώπισεις στην εύρεση εργασίας.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ο Αβραμιδης εχει 950 μορια στην Π. Α ενω εχει υπηρετησει στο κεεδ αρα δεν εχει προυπηρεσια εκει αρα ουτε σαν ΟΒΑ.
Να τον ακουτε τον Στελιο... Εε Γιαννη
Γιάννης30
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιάννης30 »

Αντί να μιλάτε για δικαστήρια μερικοί δεν κάθεστε να αθληθειτε για τις δοκιμασίες; Γιατί όσοι δε πηγατε στρατό από δω, όσοι δεν τελειώσατε ακόμα με τη σχολή, δεν νομίζω κανένας σας να έχει δουλέψει κάπου σοβαρά παραπάνω από 1 χρόνο με ένσημα οπότε αφήστε αερολογίες με δικαστήρια κλπ και κοπιαστε για κάτι γιατί πολλοί από δω δεν έχουν κάνει ουτε τα μισά και περιμενουν τα παντα στο χέρι πόσο μάλλον μια "θεσουλα" στο δημόσιο τομεα
Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Peris1101 »

Ναι δεν αντιλέγω σε αυτό που αναφέρεις Το θέμα είναι να σου επιτρέψουν να φτάσεις μέχρι εκεί Εδώ υπάρχουν άτομα του 93 που δεν θα μπορούν να κάνουν καν χαρτιά να κάνουν μήνυση προς τι ότι μετριέται η διαφορετικά ο νόμος του ηλικιακού της στρατολογίας και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου
odysseasnik
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από odysseasnik »

Τελικά τι γίνεται με τους 93 ρε παιδιά, όλοι εκτός ; Ή ανάλογα με το μήνα, αν ξέρει κάποιος υπεύθυνα να μας πει.
Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

Παιδιά εγω ήθελα να ρωτήσω το εξής. Οι οβα παίρνουν και τα φανταρικα μόρια; Δηλαδή 90+150+μόρια οβα;
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι κανονικα.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το συγκεκριμενο νημα εγινε τσιρκο.Μπηκε και ο καθε πικραμενος να πει την καθε χαζομαρα που εχει στο κεφαλι του.

Προσωπικα αποχωρω απο αυτο και για τους παλαιους εδω μεσα, ξερουν αυτοι, τους ευχομαι καλη επιτυχια.

Στους υπολοιπους, με τις υγειες σας.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Το συγκεκριμενο νημα εγινε τσιρκο.Μπηκε και ο καθε πικραμενος να πει την καθε χαζομαρα που εχει στο κεφαλι του.

Προσωπικα αποχωρω απο αυτο και για τους παλαιους εδω μεσα, ξερουν αυτοι, τους ευχομαι καλη επιτυχια.

Στους υπολοιπους, με τις υγειες σας.

Οντως έχασε το νόημα του το τοπικ, αλλα από την άλλη και λίγο λογικό γιατί υπάρχουν πάρα πολλές και διαφορετικές απορίες. Καλή συνέχεια και απο έναν 93αρη που από ότι φαίνεται αποχαιρετά άλλη μια επιλογή του

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οχι Sefis δεν ειναι ετσι.
Εδω εχει καταντησει ενας λακκος απο τρολλ, ειρωνικους ΟΒΑ-κομμαντο και ανθρωπους που δεν ενδιαφερονται για τιποτα αλλο περα απο το αν θα πανε στον Κουγια η στον οποιοδηποτε δικηγορο. Δεν ηταν αυτος ο σκοπος του νηματος.
Καταφερανε ορισμενοι να διωξουν απο δω μεσα παιδια που κανανε μια προσπαθεια να πουν 5 πραγματα η να βοηθησουν αλλιως φτιαχνοντας αλλα νηματα μηπως και σωθει λιγο η κατασταση απο αυτη εδω τη χαβρα.
Με τις υγειες σας λοιπον οπως ειπε ο φιλος απο πανω. Καλη συνεχεια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες