Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Χρηστάκη έχεις κάνει θητεία?
Φυσικα και εχω κανει Γιαννακη μου στο 5ο ετεθ. Εσυ εχεις κανει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αν δεν έχεις κάνει κλαφτα ΧαράλαμπεΘα μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή που πηγές στρατό...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι 333 σειρά στο μεγάλο πεύκο
Μπραβο γιαννακη
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τεσπά αυτό ήθελα να πω και κλείνω. Όσοι δεν έχουν πάει φαντάροι να το ξανασκεφτούν για την προκηρυξη.
Όσο για τα όριο ηλικίας θα αυξηθεί μόνο για τους ΟΒΑ
Καλή επιτυχία σε όλους
Καλή επιτυχία σε όλους
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Μεχρι στιγμης, για να επανερχομαστε στο θεμα του νηματος αυτου εχουμε πληροφοριες για1) ειδικοτητες
2) προσοντα
3) μοριοδοτηση
4) ηλικιακο οριο και υψος.
Εχετε κατι να πουμε για αυτα, μην τσακωνοματε γιατι θα το κλειδωσει το θεμα.
2) προσοντα
3) μοριοδοτηση
4) ηλικιακο οριο και υψος.
Εχετε κατι να πουμε για αυτα, μην τσακωνοματε γιατι θα το κλειδωσει το θεμα.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Υψος 1.65 για ολους εχουμε καμια ενημερωση;
GiannisAvramidis έγραψε:Τεσπά αυτό ήθελα να πω και κλείνω.Όσοι δεν έχουν πάει φαντάροι να το ξανασκεφτούν για την προκηρυξη.
Καλή επιτυχία σε όλους
Εχεις κουρασει κι εδω οπως και στο youtube που γραφεις με το ιδιο ονομα και αποθαρρυνεις κοσμο σε ολα τα βιντεο που εχουν σχεση με εποπ
Μην λες καλη επιτυχια γιατι καταβαθος δεν το εννοεις φιλαρακο μου. Εγω θα σου ευχηθω ομως παρολο που δεν βλεπω να περνας απο τα ψυχοτεχνικα ουτε εξω απο την πορτα. Αυτα και συγνωμη στο φορουμ που ασχοληθηκα με το τρολλ και χαλασα για λιγο το νημα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Η ενημερωση ειναι οτι στα φεκ που βγηκανε παραπεμπεται ενας νομος του 2001 ο οποιος ανεβαστηκε σε αρχειο εδω και ελεγε για 1,60 αντρες και 1,55 γυναικες. Εχει λεχθει οτι εχει υποστει τροποποιηση αλλα μετα απο ερευνα που εκανα επισημη τροποποιηση δεν εχει βγει οποτε στηριζομαι στο οριο που λεει ο νομος του 2001. Αν εχει καποιος βγαλει ακρη και εχει την τροποποιηση παρακαλω να την ανεβασει για να εχουμε και 100% σιγουρια επι του θεματος υψους. Ευχαριστω.Charlie Harper 13 έγραψε:Υψος 1.65 για ολους εχουμε καμια ενημερωση;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Ναι πολύ δίκαιοPeris1101 έγραψε:Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη οι οβα μετά από 4,6 χρόνια υπηρεσίας έρχεται η δικαίωση Για μία θέση που τους αξίζει τα μόρια είναι τέλεια δύσκολα σε πιάνει κάποιος επίσης Ενημέρωση προς τα παιδιά κυρίως του στρατού ξηράς που υπηρετούν σε μία ειδικότητα που δεν έχουν κάποιο πτυχίο ΤΕΙ ΙΕΚ ενημέρωση από πολύ ψηλά να δηλώσουν ειδικότητα μαχητή που ζητάει γυμνάσιο-λύκειο έχουν προτεραιότητα και μπαίνουν αυτόματα η ενημέρωση έρχεται από πάρα πολύ ψηλα... Τωρα επειδή υπάρχει κομπλέ θα με σβήσετε και θα σβήσετε και το σχόλιο τρέξτε να κάνετε χαρτιά για οβα τώρα για να μπείτε αργοτερα εποπ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
Ωραιος Ηλεκτρολογε οποτε αναμενουμαι.
George this ευχομαι να μπουμε όλοι πραγματικα και δε θεωρώ δίκαιο να παει 31 μόνο για τους ΟΒΑ, αλλά και για τους πολιτες αλλά θεωρώ δίκαιο να παρουν α παραπανω μόρια οι ΟΒΑ και σαν θεσμός και σαν προυπηρεσια και να έχουν περισότερες πιθανοτητες να μπουν
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Χρηστάκη έχω τα κονέ μου δεν με ενδιαφέρει τι λες... Εγώ εδώ τα παλικάρια θέλω να ξυπνήσω και να τους πω τι ξέρω από το επιτελείο...
Δείτε με ποιους θα εκπαιδεύσε με τους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
https://www.zougla.gr/greece/article/stelexi-tou-ge8a-ekpedefsan-prosopiko-ton-enoplon-dinameon-tis-vorias-makedonias
https://www.zougla.gr/greece/article/stelexi-tou-ge8a-ekpedefsan-prosopiko-ton-enoplon-dinameon-tis-vorias-makedonias
Δεν μπορω ουτε καν να σχολιασω αυτα που στελνεις γιατι νομιζω οτι πεφτει η νοημοσυνη μουGiannisAvramidis έγραψε:Χρηστάκη έχω τα κονέ μου δεν με ενδιαφέρει τι λες... Εγώ εδώ τα παλικάρια θέλω να ξυπνήσω και να τους πω τι ξέρω από το επιτελείο...
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες