Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

O Χριστός κ η Παναγία κ οι 12 Αποστολοι... Καλα ρε παιδια, δηλαδη η ζωη σας ολη περιστρεφεται γυρω απο το εποπιλικι; Κοιμαστε κ ξυπνατε με το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα! Ε οποτε... Δηλαδη που κ να εκκρεμουσε κ κανενα δικαστηριο που θα ειχατε ασκησει αγωγη, τι Θα κανατε αν περιμενατε χρονια ολοκηλρα για να δικαιωθειτε;
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Λοιπον εγω λεω να τους αφησουμε περιθωριο μεχρι και την τεταρτη! και αν δεν βγουν την πεμπτη το πρωί να συγεντρωθουμε σε καπιο σημειο οσα ατομα ακολουθησουν και να παμε στο υπουργειο αμυνας (γιατι εκει υπαρχει αποτι φενεται καποιο κολλημα) και να φωναξουμε και δεν ξερω και γω τι αλλο για να δουνε οτι δεν ειμαστε τα χαιβανια που νομιζουν ο κ. βενιζελος και η παρεα του! αλλα θα πρεπει να μαζευτουμε αρκετα ατομα! ακουω προτασεις!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ντεγκα ειδικες δυναμεις ειδικων αποστολων δηλωσες; Καλη σου επιτυχια
Dum spiro spero
NickThes
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NickThes »

Χωρις να θελω να σε κραξω και χωρις να λεω οτι δεν εχετε δικιο οσοι περιμενετε αλλα...

εδώ αλλοι εχοντας καταπιει βιβλιοθηκες και θυσιαζοντας προσωπικη ζωη για 10+χρονια διαβαζοντας με μεταπτυχιακα και διδακτορικα, με ερευνες και ακομα περιμενουν σαυτην την χωρα... Και η μονη λυση μενει το εξωτερικο για αυτους. Δλδ το συστημα απο μονο του τους αποβαλει. Και εσυ μιλας για πορεια για αποτελεσματα ΕΠΟΠ;

Χωρις να θελω να προσβαλω αλλα ολοι λιγο πολυ ειμαστε χαιβανια, αλλιως δεν θα πηγαιναμε ΕΠΟΠ.Οι εξαιρεσεις λιγες, εγω μιλαω για κανονα.

Το τι βυσμα υπηρχε ακομα και στα αγωνισματα.
Αντε στις συνεντευξεις, μα στα αγωνισματα;

Anonymous

Ρε φιλε νικθες, ολα καλα αυτα που λες αλλα ποιο ειναι το συστημα και ποιοι ειναι αυτοι που ενω ξερουν οτι το συστημα ειναι αχρηστο σηνεχιζουν να το συντιρουν; Προσπαθησε να βρεις απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα και ασε τα πτυχια τις βιβλιοθηκες τα μεταπτυχιακα τα διδακτορικα ολα αυτα στην πραγματικοτητα ειναι εκπεδευση και οχι μορφωση.
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

Ακουσα κατι για πορεια οκ και εγω μεσα αλλα παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο. Δεν λεω παιζουν μαζι μας αλλα πιστευετε οτι θα κατεφερουμε τιποτα με μια πορεια το πολυ πολυ να παμε εξω απο το υπουργειο και να κραξουμε. Αυτοι θα ειναι μεσα στα ***** τους θα μας γραφουν μετα θα ερθουν ματ θα κατσουν μπροστα απο την πορτα (σε περιπτωση που παμε να μπουμε μεσα.) κα ιμετα απο 3-4 ωρες θα παμε ολοι σπιτια μας... (και το μονο που μπορει να καταφερουμε εινα ικαμια 5-6 μπατσες με τους αστυνομικους). Μια ζωη ετσι γινεται σπανια πορεια να κερδισει αυτο που θελει.

Anonymous

Παρασκευη θα εχουμε τ αποτελεσματα...
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από helen »

... /////////, έγραψε:Παρασκευη θα εχουμε τ αποτελεσματα...
Ειναι εγκυρο; Το εμαθες απο επισημη πηγη η ειναι απλα αποψη;
Anonymous

Παιδια μου το ειπε ανθρωπος του υπουργειου πριν 1 ωρα.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ας το πιστεψουμε κ αυτο
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι λογικο να μπουνε τωρα 2000 ατομα κ να ξαναβγει προκυρηξη για αλλα τοσα ατομα; Μου φενονται ολα πολυ παραξενα. Φανταστειτε να ακυρωθει ο δικος μας διαγωνισμος και να πουνε οτι στην επομενη προκηρηξη προτερεοτητα θα εχουν οι προηγουμενη του 2009... Χαμος. Για κατι τετοιο παει να γινει
Anonymous

Kostas13 έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι λογικο να μπουνε τωρα 2000 ατομα κ να ξαναβγει προκυρηξη για αλλα τοσα ατομα; Μου φενονται ολα πολυ παραξενα. Φανταστειτε να ακυρωθει ο δικος μας διαγωνισμος και να πουνε οτι στην επομενη προκηρηξη προτερεοτητα θα εχουν οι προηγουμενη του 2009... Χαμος. Για κατι τετοιο παει να γινει
ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ... ΟΠΟΤΕ ΟΙ 82ΑΡΗΔΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...
Anonymous

Στα μυδια μας οι 82αρηδεσ...
Anonymous

ελεοσ έγραψε:στα μυδια μας οι 82αρηδεσ...
ουτε εγω ειμαι 82αρης αλλα παλι να ξαναπερναμε ρε παιδια ολη τη δοκιμασια απο την αρχη; Ελεος ρε γαμωτο... Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μετα απο τοσο καιρο μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε... Αυτοι ειναι τοσο βλακες που τους εχω ικανους να μην βγαλουν αποτελεσματα κ να βγαλουν τους 4000-4500ατομα με νεα προκηρυτξη-συμπεριλαμβανομενοι κ οι 2000 της προηγουμενης προκηρυξης-... Η μπορει να μας παρουν κ να μην βγαλουν καθολου πορκηρυξη για φετος... Θα φανει σε λιγο καιρο τι μελλει γενεσθαι
Dum spiro spero
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης