Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
konna
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από konna »

Δεν είναι απαραίτητο ένας που είναι 30+ να έχει κάνει ήδη τη ζωή του... Δυστυχώς παιδιά.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ποια ζωη ρε παιδες. Εδω στο facebook σε διαφορες σελιδες κατω απο αναρτησεις βλεπεις και ρωτανε ανθρωποι 40+ με παιδια αν θα μπορουν να κανουν αιτηση και μιλαμε για πολλους. Εννοειτε οτι θα κανουν οι 30+ χωρις δευτερη σκεψη
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Καποιοι εδω πηγανε οβα πχ το 2017 με συμβαση 2+1 χρονια και χωρις να ξερουν μισθο φιλτατε. Παρατησαν δουλειες απ εξω για την καυλα τους μιας και ηταν2+1 κλαιν μαιν δηλαδη. Και στο δευτερο χρονο θα ανανεωναν μονο με την εγκριση διοικητη (οπου πολλοι πηραν και ποδι) κι ολα αυτα χωρις να ξερουν μισθο και τι μεταθεσεις θα εχουν αν θα εχουν. Καμια ενημερωση για τον θεσμο τοτε, γι αυτο και στις ΕΔ ζητουσε 300 ατομα και μπηκαμε 100 και εβγαλε αλλες 2 προκυρηξεις μετα μπας και συμπληρωθουν. Εσεις που πηγατε να σπουδασετε καλα κανατε και πηγατε να σπουδασετε και μπραβο σας. Μπορειτε να ακολουθησετε λοιπον το επαγγελμα που σπουδασατε η να παρετε μια ευκαιρια συμμετοχης στην προκυρηξη οπου και σας δινετε. Το να μπει ο 27αρης ο αστρατευτος και να μεινει εξω ο οβα του 14 που μπηκε 21 χρονων και εχει κλεισει 6 χρονια υπηρεσιας και ειναι 28 ειναι τραγικο για το στρατευμα. Οπως κι ενας που μπηκε στο στρατευμα 25 και τωρα ειναι 29 και μετραει 4 χρονια (τον μαιο τα κλεινει) εφοσον κριθηκε ικανος και στο 2+1 και στο συν 3 επειτα και ανανεωσε γτ να τον διωξει; Ανεβασε το οριο για οσους ειναι ηδη μεσα στο στρατευμα. Δεν θα κρινω αν ειναι δικαιο για τους πολιτες, ειναι ομως δικαιο για τους υπηρετουντες.
Ζ'ΜΑΚ
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

XristosMP έγραψε:Ποια ζωη ρε παιδες. Εδω στο facebook σε διαφορες σελιδες κατω απο αναρτησεις βλεπεις και ρωτανε ανθρωποι 40+ με παιδια αν θα μπορουν να κανουν αιτηση και μιλαμε για πολλους. Εννοειτε οτι θα κανουν οι 30+ χωρις δευτερη σκεψη
Χρηστο μου 28 ειναι το οριο τι να κανουνε δηλ οι 30+; Η θαλασσα ειχε πει μια ιδεα, να μαζευτουνε ολοι να πανε δικηγορο.
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Και κατι ακομα, στο κεεδ οταν παρουσιαστηκαμε δεν υπηρχε οβα με κλεισμενα τα 27 χρονια και στην μοναδα που υπηρετω αυτη τη στιγμημονο ενας ειναι 29 ετων, επισης δεν εχω δει εγω προσωπικα οβα ανω των 30 οποτε μην πετατε οτι ναναι για τις ηλικιες, μπορει να υπαρχουν ξεμπαρκοι μετρημενοι στα δαχτυλα και αμα (; )
Ζ'ΜΑΚ
Rambo No8
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rambo No8 »

Για να καταλάβω παιδιά πχ είμαι 29 χρόνων και δεν μπορώ να μπω ΕΠΟΠ. Πάω ΟΒΑ κάθομαι 1-2 χρόνια και με την επόμενη προκήρυξη μπαίνω ΕΠΟΠ 31 χρόνων αφού θα είμαι ήδη ΟΒΑ... Έτσι δεν πάει;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΟΒΑ17 έγραψε:Καποιοι εδω πηγανε οβα πχ το 2017 με συμβαση 2+1 χρονια και χωρις να ξερουν μισθο φιλτατε. Παρατησαν δουλειες απ εξω για την καυλα τους μιας και ηταν2+1 κλαιν μαιν δηλαδη. Και στο δευτερο χρονο θα ανανεωναν μονο με την εγκριση διοικητη (οπου πολλοι πηραν και ποδι) κι ολα αυτα χωρις να ξερουν μισθο και τι μεταθεσεις θα εχουν αν θα εχουν. Καμια ενημερωση για τον θεσμο τοτε, γι αυτο και στις ΕΔ ζητουσε 300 ατομα και μπηκαμε 100 και εβγαλε αλλες 2 προκυρηξεις μετα μπας και συμπληρωθουν. Εσεις που πηγατε να σπουδασετε καλα κανατε και πηγατε να σπουδασετε και μπραβο σας. Μπορειτε να ακολουθησετε λοιπον το επαγγελμα που σπουδασατε η να παρετε μια ευκαιρια συμμετοχης στην προκυρηξη οπου και σας δινετε. Το να μπει ο 27αρης ο αστρατευτος και να μεινει εξω ο οβα του 14 που μπηκε 21 χρονων και εχει κλεισει 6 χρονια υπηρεσιας και ειναι 28 ειναι τραγικο για το στρατευμα. Οπως κι ενας που μπηκε στο στρατευμα 25 και τωρα ειναι 29 και μετραει 4 χρονια (τον μαιο τα κλεινει) εφοσον κριθηκε ικανος και στο 2+1 και στο συν 3 επειτα και ανανεωσε γτ να τον διωξει; Ανεβασε το οριο για οσους ειναι ηδη μεσα στο στρατευμα. Δεν θα κρινω αν ειναι δικαιο για τους πολιτες, ειναι ομως δικαιο για τους υπηρετουντες.
Απο τις καλυτερες και κοσμιες τοποθετησεις που εχω διαβασει για το θεμα αυτο φιλε. Αλλα μην το παιρνουμε τοσο λεπτομερως. Η κυβερνηση που εκπροσοπειται απο τον υπουργο της εβγαλε μια ανακοινωση για το τι θα γινει. Ειναι παρα πολυ ξεκαθαρο. Σε ολες τις προκυρηξεις απο το 2001 εως σημερα καποιοι απλα μενανε απ εξω. Δε θα αλλαξει τωρα αυτο. Ετσι ηταν και ετσι θα ειναι. Φυσικα και υπαρχουν αδικιες. Αλλα υπαρχουν παντου.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Rambo No8 έγραψε:Για να καταλάβω παιδιά πχ είμαι 29 χρόνων και δεν μπορώ να μπω ΕΠΟΠ. Πάω ΟΒΑ κάθομαι 1-2 χρόνια και με την επόμενη προκήρυξη μπαίνω ΕΠΟΠ 31 χρόνων αφού θα είμαι ήδη ΟΒΑ... Έτσι δεν πάει;
Ειναι 28 αμα εισαι πολιτης και 31 αν εισαι οβα.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΟΒΑ17 έγραψε:Και κατι ακομα, στο κεεδ οταν παρουσιαστηκαμε δεν υπηρχε οβα με κλεισμενα τα 27 χρονια και στην μοναδα που υπηρετω αυτη τη στιγμημονο ενας ειναι 29 ετων, επισης δεν εχω δει εγω προσωπικα οβα ανω των 30 οποτε μην πετατε οτι ναναι για τις ηλικιες, μπορει να υπαρχουν ξεμπαρκοι μετρημενοι στα δαχτυλα και αμα (;)
Συναδελφε πες μου σε παρακαλω γιατι χτες εμαθα οτι υπαρχουν οβα λοχιες. Αυτοι οταν περασουν εποπ θα τον χασουν τον βαθμο τους; Κριμα δεν ειναι;

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ηλεκτρολογε γενικα μιλουσα για τους 30αριδες που ειπε ενα παλικαρι οτι δεν θα κανουν ευκολα αιτηση επειδη εχουν φτιαξει τη ζωη τους. Αυτο ειναι λαθος.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Εγώ βλέπω μια αδικία όχι μόνο προς την ηλικία που αυτή θα την κυνηγήσουμε δικαστικά οσοι επιθυμούν.Θα περιμένουμε όμως γιατί αν βγάλουν την προκήρυξη Δεκεμβρη θα μας πιάσει το 93.

Βλέπω όμως και τεράστια αδικία ως προς το φύλλο.

Μου έδωσαν την δυνατότητα να μπω ΟΒΑ ώστε να πάρω τα μόρια και να μπω απ' το παράθυρο;

Όχι δεν μου την δωσαν!

Ας βγει με το καλό και θα κινηθούμε όλοι μαζί.

Αυτό και κλείνω ως προς αυτό Το νήμα.

Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Θα ξεκινησουν με το Βαθμο στρατιωτη, επειτα δεκανεις κλπ κλπ. Τον βαθμο που ειχαν σαν στρατιωτες συνεχιζουν να τον εχουν μονο ως ΟΒΑ. Μη σκας ομως, αν εξαιρεσεις τη μισθολογικη εξελιξη λογω βαθμου, σε κατιο αλλο δεν αλλαζει, ο στρατος ειναι για τους αξιωματικους οι υπολοιποι τρωνε ολοι τα ιδια σκατα.
Ζ'ΜΑΚ
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Thalassa έγραψε:Εγώ βλέπω μια αδικία όχι μόνο προς την ηλικία που αυτή θα την κυνηγήσουμε δικαστικά οσοι επιθυμούν.Θα περιμένουμε όμως γιατί αν βγάλουν την προκήρυξη Δεκεμβρη θα μας πιάσει το 93.

Μου έδωσαν την δυνατότητα να μπω ΟΒΑ ώστε να πάρω τα μόρια και να μπω απ' το παράθυρο;

Όχι δεν μου την δωσαν!

Θαλασσα καλη συνεχεια ευχομαι σε οτι κι αν κανεις και ελπιζω να μην κρατησεις κακια για τις διαφωνειες που ειχαμε. Μολις δω τον συναδελφο που σου ελεγα για το υψος θα σου στειλω προσωπικο μηνυμα με το ονομα του δικηγορου του. Η προκυρηξη οβα ηταν γι αυτους που ειχαν απολυτηριο στρατου η υπηρετουσαν την θητεια του οποτε οι γυναικες δεν μπορουσαν να παρουν μερος. Αυτο. Να σαι καλα!

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Thalassa έγραψε:Εγώ βλέπω μια αδικία όχι μόνο προς την ηλικία που αυτή θα την κυνηγήσουμε δικαστικά οσοι επιθυμούν.Θα περιμένουμε όμως γιατί αν βγάλουν την προκήρυξη Δεκεμβρη θα μας πιάσει το 93.

Όχι δεν μου την δωσαν!

προσωπικά μπορώ να δηλώσω τελευταία φορά είμαι τ 94. Όμως ΘΆΛΑΣΣΑ θα στεναχωρήσω αν εσύ δε μπεις. Πρέπει να δηλώσεις μη τρελαθούμε... Έλεος

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Rambo No8 έγραψε:Για να καταλάβω παιδιά πχ είμαι 29 χρόνων και δεν μπορώ να μπω ΕΠΟΠ. Πάω ΟΒΑ κάθομαι 1-2 χρόνια και με την επόμενη προκήρυξη μπαίνω ΕΠΟΠ 31 χρόνων αφού θα είμαι ήδη ΟΒΑ... Έτσι δεν πάει;
Δεν γινεται αυτο που λες για να μπεις ΟΒΑ πρεπει παλι να μην εισαι 28 χρονων και αν θελεις ΕΔ μεχρι 25 νομιζω

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες