Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Α ρε Γιανναρα. Απορω ποιος είσαι τωρα εσυ απο εδω μεσα. Οποιος δεν βλέπει την αδικία προς τους πολιτες ή είναι οβα ή είναι οβα. Αλλιως να λεγανε εξ αρχης οτι. Θα βαλουμε τους συμβασιούχους στρατιώτες και αν περισσέψουν θεσεις θα βαλουμε και τους πολιτες. Τραγική η κατάσταση
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Αυτο που λες δεν το ειχα σκεφτει! Σωστο μου φαινεται ομως. Αν θες ομως προσεχε μην ριχνεις και συ λαδι στη φωτια γιατι εχει προειδοποιησει ο διαχειριστης αν τσακωνομαστε θα το κλειδωσει το θεμα. ΕυχαριστωΓιάννης30 έγραψε:Γιατί γελάνε και τα τσιμέντα; Πιστευετε οτι αδικούν όλους τους άλλους; Ή επειδή πλεον θα καταλάβουν πολλοι ότι οι ΟΒΑ είναι όντως δίαυλος για να μπεις κανείς πιο ευκολα ΕΠΟΠ θα κυνηγήσουν όλοι να μπουν ΟΒΑ και από κει που λέγατε σιγά μην μπω ΟΒΑ τώρα θα τον προσκυνατε τον θεσμό αυτό
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Ρε παιδιά όπως σε κάθε προκηρυξη Δημοσίου έτσι και τώρα πριμοδοτεί όσους εργάζονται ήδη στην εκάστοτε υπηρεσία και όσους έχουν εμπειρία πάνω στον τομέα τους. Έτσι και τώρα δίνουν μια ευκαιρία παραπάνω στους ΟΒΑ
-
- Συνταγματάρχης
Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικη η κατασταση επειδη μπορει να μην σε ποιανει το οριο. Λεω μπορει γιατι φιλε μου δε ξερω και δε το λεω ειρωνικα. Αλλα ενα παλικαρι 24 χρονων δεν εχει θεμα. Τωρα αν μιλησουμε για τα πριμ μοριων ενταξει καλα εκανε κ τους εδωσε μορια γιατι να μεινουν απ εξω οσοι ειναι ηδη μεσα 5 χρονια. Αυτο λεω. Φιλικα.George_Trls έγραψε:Α ρε Γιανναρα. Απορω ποιος είσαι τωρα εσυ απο εδω μεσα. Οποιος δεν βλέπει την αδικία προς τους πολιτες ή είναι οβα ή είναι οβα.Αλλιως να λεγανε εξ αρχης οτι. Θα βαλουμε τους συμβασιούχους στρατιώτες και αν περισσέψουν θεσεις θα βαλουμε και τους πολιτες. Τραγική η κατάσταση
-
- Συνταγματάρχης
Ειναι μεσα ακομα αυτοι; Δεν ειναι 3συν 3 ετη;Διασωστης31 έγραψε:Τους οβα που είναι 1986-1990 τους πετάει έξω. Ετοιμάζονται για παραιτήσεις.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Ηλεκτρολόγε μου σε σέβομαι εσένα γιατί είσαι καλο παιδί, δεν ειρωνευσαι και βοηθάς με ο, τι ξέρεις. Αλλα δεν μπορειτε να μου λέτε οτι ειναι μια απλη πριμοδότηση. Ειναι 350 μορια 6ετιας, χωρις την ειδικότητα και αυξάνουν επιπλέον το όριο μονο για οβα. Θεωρεις δικαιο να αυξάνεται το όριο ηλικίας μονο για οβα; Δηλαδή ενας οβα που μπήκε στα 28 του (δηλαδη στο οριο) να μπορει να μπει εποπ ενώ ενας πολίτης οχι; Ελα ρε συ τώρα. Αυτο είναι καθαρή μεταφορά των οβα στο θεσμό των εποπ. Ας μην εβγαζαν προκήρυξη καν ρε συ και δεν το λεω ειρωνικά. Να πουνε οτι θα βαλουμε οσους οβα το αξιζουν και γινεται, και ο, τι περισσέψει για τους υπόλοιπους. Ελα τωρα εντάξει
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Κανονικά έτσι έπρεπε να μπουν οι οβα κ μετά όλοι οι άλλοι αλλά ακόμα κ εκεί πρέπει να παλεύουμε
Ήταν δίκαιο και έγινε πραξη
-
- Συνταγματάρχης
Τις προαλλες μιλαγα με την θαλασσα εδω και αυτη θα κοπει λογω ηλικιας. Οπως και πολλα αλλα παιδια. Αυτο δηλαδη ειναι δικαιο; Οχι φυσικα. Ειναι πολυ απλο θελανε τους οβα μεσα. Το κανανε. Τελος. Παιδια υπαρχουν οβα που το χερι τους φτανει πολυ ψηλα. Δε μπορειτε να διανοηθειτε ποσο ψηλα. Αλλα πολλα πραγματα ειναι αδικα οταν βγαινουν προκυρηξεις. Δεν ειναι καινουρια πραγματα εχουν ξαναγινει με αλλες μορφες στο παρελθον παρα πολλες φορες. Αποκορυφωμα που εζησα η προκυρηξη της αεροποριας του 2009 που το πρωι εμπαινε η γυναικα μου και ειχε 430 μορια και το απογευμα ειχε 370 και το βραδυ 220. Οποιος καταλαβε καταλαβε.George_Trls έγραψε:Ηλεκτρολόγε μου σε σέβομαι εσένα γιατί είσαι καλο παιδί, δεν ειρωνευσαι και βοηθάς με ο, τι ξέρεις. Αλλα δεν μπορειτε να μου λέτε οτι ειναι μια απλη πριμοδότηση. Ειναι 350 μορια 6ετιας, χωρις την ειδικότητα και αυξάνουν επιπλέον το όριο μονο για οβα. Θεωρεις δικαιο να αυξάνεται το όριο ηλικίας μονο για οβα; Δηλαδή ενας οβα που μπήκε στα 28 του (δηλαδη στο οριο) να μπορει να μπει εποπ ενώ ενας πολίτης οχι; Ελα ρε συ τώρα. Αυτο είναι καθαρή μεταφορά των οβα στο θεσμό των εποπ. Ας μην εβγαζαν προκήρυξη καν ρε συ και δεν το λεω ειρωνικά. Να πουνε οτι θα βαλουμε οσους οβα το αξιζουν και γινεται, και ο, τι περισσέψει για τους υπόλοιπους. Ελα τωρα εντάξει
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Μέσα είναι, οι συμπληρωματικες προκηρύξεις του 2017 είχαν όριο 32ο, δηλαδή 1986. Και του 2014 για ΕΔ είχαν 1990.
Τους πετάει έξω.
Αύξησαν το όριο μόνο 3 έτη για να είναι καλυμμένοι, λόγω της 3ετιας που ήδη υπηρετούν και μετράνε σαν συνταξιμα.
Για να τους έπιανε όλους έπρεπε να πάει 36ο για οβα και - 3 για πολίτες.
Δε πειράζει, διάλεξαν να φάνε κράξιμο τώρα.
Τους πετάει έξω.
Αύξησαν το όριο μόνο 3 έτη για να είναι καλυμμένοι, λόγω της 3ετιας που ήδη υπηρετούν και μετράνε σαν συνταξιμα.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Ηλεκτρολογε δεν εχω θεμα με την ηλικια εγω.22 είμαι. Θα μπορούσα να σου πω οτι δεν με νοιάζει γιατι εχω 5 χρόνια μπροστά μου. Αλλα δεν κοιταω τον κώλο μου μονο εγω. Κοιταω και τα παιδιά εδω που το θελουν οσο κανεις και περιμεναν πως και πως. Και δεν κοιταζω να μειωσω τους οβα, ουτε καν με αφορουν. Που ακομα και τα 350 μορια εξαετιας τα θεωρω αστεία σαν ποσό αλλα το δέχτηκα. Τωρα να σου αλλάζουν και την ηλικία. Δεν ξερω τους νόμους αλλα το θεωρώ ακομα και παράνομο αυτό. Τέλος πάντων αστο δεν συνεχιζω για την ώρα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Ειναι επίσημο για τους πολίτες μέχρι 28;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Επίσημο δεν ειναι κάτι μεχρι να βγει τροποποιημένο το φεκ ή να ψηφιστεί στη βουλή.Ελεανα7 έγραψε:Ειναι επίσημο για τους πολίτες μέχρι 28;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Φίλε αυτό δεν είναι δίκαιο. Ήμουν ΔΕΑ ΕΔ Και οι δόκιμοι δεν μπορούν να γίνουν ΟΒΑ. Αυτό το κάνανε καθαρά για ψήφους.HLEKTROLOGOS έγραψε:Σωστο κι δικαιο το αιτημα της ΠΟΕΣ για τους ΟΒΑ! Δικαια και η απαντηση επισημα απο τον ΥΠΕΘΑ. Χαιρομαι ιδιαιτερα που τα παιδια αυτα δικαιωνονται για την επιλογη να υπηρετησουν οταν σχεδον κανενας αλλος δεν ηθελε. Μπραβο και καλη επιτυχια στα ΟΒΑ.
-
- Συνταγματάρχης
Κραξιμο σιγουρα θα φανε. Προσφυγες δεν ξερω, τα χω ακουσει πολλες φορες αυτα. Αλλα πιστευω υπαρχει τεραστιο νομικο παραθυρο.Διασωστης31 έγραψε:Μέσα είναι, οι συμπληρωματικες προκηρύξεις του 2017 είχαν όριο 32ο, δηλαδή 1986.Και του 2014 για ΕΔ είχαν 1990.
Τους πετάει έξω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες