Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά :)
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Μήπως γνωρίζει κάποιος μέχρι πόσες ειδικότητες μπορούμε να διαλέξουμε παιδια ;
Και αν εχουμε δυνατότητα επιλογής πανω απο 3 ειδικότητες σε ποια ειδικότητα θα επιλεγούμε;
Και αν εχουμε δυνατότητα επιλογής πανω απο 3 ειδικότητες σε ποια ειδικότητα θα επιλεγούμε;
Εγω δεν καταλαβα ●●Τα μορια που παίρνεις σαν φοιτητής (350)
Τα παίρνεις αν δηλώσεις σε ειδικότητα που σπουδάζεις; Η μπορεις να χρησιμοποιήσεις τα μορια κ σε ειδικότητες που θέλουν μόνο απολυτήριο λυκειου;
Τα παίρνεις αν δηλώσεις σε ειδικότητα που σπουδάζεις; Η μπορεις να χρησιμοποιήσεις τα μορια κ σε ειδικότητες που θέλουν μόνο απολυτήριο λυκειου;
Kostasthegreek έγραψε:Μήπως γνωρίζει κάποιος μέχρι πόσες ειδικότητες μπορούμε να διαλέξουμε παιδια ;
Ας περιμένουμε την προκήρυξη να δούμε.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Dimi99 και εγω αυτη την απορια εχω... Να τα παιρνεις σε μια ειδικοτητα που απαιτει μονο πτυχιουχους δεν γινεται. Σε μια που ζηταει απολυτηριο λυκειου παλι δεν γινεται. Αλλα καπου θα τα παιρνεις για αυτο τα βαλανε. Εγω προσωπικα θα απευθυνθω στην στρατολογια μολις βγει η προκηρυξη
Εγώ να αναφέρω κάτι αν και είναι νωρίς... Πριν δηλώσετε σκεφτείτε αν είναι αυτό πραγματικά που θέλετε να κάνετε. Ο διαγωνισμός των ΕΠΟΠ δεν έχει καμία σχέση με αυτή των ΕΦ. Θα υπαρξουνε μεταθέσεις, ίσως σε απομακρυσμένα νησιά που μόνο στο χαρτί θα τα βλέπετε, σίγουρα θα χρειαστεί να μείνετε και κάποιες μέρες στα στρατόπεδα η να σας καλέσουνε στο καθήκον λόγω της κατάστασης και γενικά θα έχει δυσκολίες. Έχω κάνει θητεία ΠΑ, κεντρικά και μπήκα και στο φόρουμ εδώ και κατάλαβαα ότι η αλήθεια διαφέρει. Τα είχα πολύ ρόδινα στο μυαλό μου και δεν είναι έτσι... Δεν θέλω να σας αποθαρρύνω απλά να το σκεφτείτε 2 και 3 φορές!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ισχυει οπως ακριβως τα λες 5-6 φορες τον μηνα θα εχεις 24ωρη υπηρεσια και θα κοιμασαι στο στρατοπεδο. Ακομη και με αδεια μακρια απο τον τοπο που δουλευεις μπορει να σε καλεσουν οτι μερα οτι ωρα και αν ειναι για να μπεις μεσα. Ειναι μια δουλεια με πολλες ιδιαιτεροτητες και θελει πολυ σκεψη πριν τη διαλεξει καποιος
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Ειναι δυσκολη δουλεια ο στρατος. Αλλα ειναι πιο δυσκολη του μεροκαματιαρη ιδιωτικου υπαλληλου και του ανεργου. Μην μασατε και μην ακουτε κανεναν.
Όχι απλά το αναφέρω γιατί κάποιοι εδώ ίσως το βλέπουνε ως δεύτερη θητεία που κ εγώ έτσι το έβλεπα μέχρι που μπήκα εδώ στο φόρουμ και διάβασα 5-10 απόψεις. Σίγουρα ο στρατός δεν είναι το τέλειο αλλά είναι σίγουρα καλύτερος από την ανεργία.
Ειμαι γυναίκα και δεν γνωρίζω από στρατο καο ειδικότητες. Ποιες Θα μου προτείνατε;
Γεια σας παιδιά είμαι του 92 με παίρνει να κάνω αίτηση; Για ΕΠΟΠ ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
Καλημέρα σας οι δοκίμιο ειδ. Δυνάμεων είναι όλοι τυφεκιοφοροι. Μοριοδοτουνται για προϋπηρεσία 250 μόρια μόνο στην κατηγορία τυφεκιοφοροι ειδ. Δυναμεων;+τα 100 των ειδ δυνάμεων + τα 140 από το 14μηνο;
Greekgr έγραψε:
Γεια σας παιδιά είμαι του 92 με παίρνει να κάνω αίτηση; Για ΕΠΟΠ ;
Αν δεν ανέβει το όριο ηλικίας δυστυχώς όχι.
Μακάρι να αυξηθεί το όριο γιατί ίσως είναι παραπληροφόρηση αλλά φίλος που είναι στον στρατό έλεγε ότι ίσως το πάνε έως 33. Εσείς ακούσατε κάτι αντίστοιχο;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Υπαρχει μια φήμη οτι θα ανεβει για να πιασει τους οβα. Αλλα ειναι φημη και δεν ξερουμε γενικα μεχρι να βγει η προκυρηξη.Rambo No8 έγραψε:Μακάρι να αυξηθεί το όριο γιατί ίσως είναι παραπληροφόρηση αλλά φίλος που είναι στον στρατό έλεγε ότι ίσως το πάνε έως 33. Εσείς ακούσατε κάτι αντίστοιχο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης