Εσύ έχεις περιθώριο μέχρι Δεκέμβρη του 21DeaPatrinos έγραψε:Μέχρι 28 και 265 μέρες προλαβαίνεις να κανείς τα χαρτιά σου. Εγώ προσωπικά είμαι του 93.. έχω αλλά 2 χρόνια. Δεν είναι πολλά δεν είναι λίγα. Είδωμεν
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 5
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 105
Ρε μάγκες εγώ δν καταλαβα έχει σημασία η σειρά προτεραιοτητας ; Π θα δηλώσεις στα νησιά; Δε γίνεται δλδ πχ να είναι κάποιος με 2000 μόρια και επειδή δήλωσε πρώτη επιλογή Σάμο και όχι Κάλυμνο παράδειγμα π έχει λιγότερες θέσεις να τον κόψουν κ να πάρουν έναν με λιγότερα μόρια.. Εγώ πχ π είναι να πάω αυριο ν δηλώσω νησιά πως πρεπει να τα δηλώσω δλδ;
-
DeaPatrinos
- Λοχίας - Έφεδρος

- Posts in topic: 14
Νομίζω δεν ισχύει με την χρόνια.. αλλά με το ποτε έχεις γεννηθεί. Εγώ είμαι Αύγουστο του 93 άρα μπορώ μέχρι τον Αύγουστο του 22. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω έτσι είναι
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 174
αμα εχεις 2000 και ο αλλος εχει 3000 δεν θα παρουν εσενα , αυτον θα παρουν,το κανουν απλως για να βγει μια ακρη τυπικα...που θα στειλουν ποιον που,μετα θα παει με τα μορια,οσοι εχουν τα μεγαλα θα πανε στην πρωτη τους επιλογη και οσοι εχουν λιγοτερα αν δεν πιασουν την πρωτη θα πανε στην δευτερη επιλογη...papercut έγραψε:Ρε μάγκες εγώ δν καταλαβα έχει σημασία η σειρά προτεραιοτητας ; Π θα δηλώσεις στα νησιά; Δε γίνεται δλδ πχ να είναι κάποιος με 2000 μόρια και επειδή δήλωσε πρώτη επιλογή Σάμο και όχι Κάλυμνο παράδειγμα π έχει λιγότερες θέσεις να τον κόψουν κ να πάρουν έναν με λιγότερα μόρια.. Εγώ πχ π είναι να πάω αυριο ν δηλώσω νησιά πως πρεπει να τα δηλώσω δλδ;
Είναι το σύστημα όπως ακριβώς και στις πανελλήνιες που δηλωναμε τις σχολες
Σε κάθε νησί θα πάρουν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες, έτσι το καταλαβαίνω. Δηλαδή αν εσύ έχεις δηλώσει πρώτα Σάμο και ένας άλλος έχει δηλώσει τριτη τη Σάμο για παράδειγμα αν έχει πιο πολλά μόρια από εσένα και έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις στα δύο πρώτα νησιά που έβαλε θα πάρει τη θέση σου και ας την είχες πρώτη.
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Τι είναι ρε πανελλήνιες δίνουμε ν πουμε
Έτσι όπως το λένε και τα παιδιά
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Αν δεν πιασεις την πρωτη σου επιλογη μετα θα πας στην δευτερη μετα στην τριτη αν δεν την πιασεις παλι κτλπ κτλπ, αν ο αλλος εχει περισσοτερα μορια παντα θα σε αφηνει εκτος...οποτε ειναι τυπικο... για να ξερει και ο αλλος στο τελος που εχει περασει, αμα ξερει οτι εχει περασει στο τελος στο Καστελοριζο πχ να αποφασισει αν θα παει η οχι, γτ αμα σε βαλουν σχολη καισ πουν πας Καστελοριζο θα φευγουν μετα τρεχοντας, για να μην συμβει αυτο,το κανουν απο τωρα τουλαχιστον οποιος δεν θελει να μην μπει σε αυτη την διαδικασια και να παρουν καποιον αλλο επιλαχοντα!!τυλικα ειναι ολα για να διευκολυνθει η διαδικασια
-
papercut
- Αντισυνταγματάρχης

Η ερώτηση όλων εδώ μέσα είναι αν είναι κάποιος μέσα στους 266 επιτυχόντες υπάρχει περίπτωση λόγω επιλογής νησιών να κοπεί και να τον πετάξουν έξω?; Και να μπει κάποιος άλλος σαν επιλαχών; Η όπως και να χει ανεξαρτητα απ την επιλογή προτεραιότητας που έκανε στα χαρτιά αν είναι μέσα στους επιτυχόντες θα περασει αλλά θα τον στείλουν όπου θέλουν εκείνοι;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

οχι ειναι οτι σ ειπα πιο πανω, αν εσχυ εχεις περισσοτερα μορια θα εισαι στους 266 επιλαχων ,μετα αναλογα την επιλογη σου θα διαγωνιστεις στην 1 επιλογη με αυτους π ειναι ηδη επιτυχων και εχουν επιλεξει την ιδια επιλογη με εσενα, αν σε παιρνανε θα πας στην δευτερη σαν επιτυχων και θα διαγωνιστεις αυτους με την 2η επιλογη κτλπ κτλπpapercut έγραψε:Η ερώτηση όλων εδώ μέσα είναι αν είναι κάποιος μέσα στους 266 επιτυχόντες υπάρχει περίπτωση λόγω επιλογής νησιών να κοπεί και να τον πετάξουν έξω?; Και να μπει κάποιος άλλος σαν επιλαχών; Η όπως και να χει ανεξαρτητα απ την επιλογή προτεραιότητας που έκανε στα χαρτιά αν είναι μέσα στους επιτυχόντες θα περασει αλλά θα τον στείλουν όπου θέλουν εκείνοι;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

αμα σε περνουν και οι 265 θα πας στην τελευταια επιλογη π εβαλες ,καταλαβες?BorderPolice έγραψε:οχι ειναι οτι σ ειπα πιο πανω, αν εσχυ εχεις περισσοτερα μορια θα εισαι στους 266 επιλαχων ,μετα αναλογα την επιλογη σου θα διαγωνιστεις στην 1 επιλογη με αυτους π ειναι ηδη επιτυχων και εχουν επιλεξει την ιδια επιλογη με εσενα, αν σε παιρνανε θα πας στην δευτερη σαν επιτυχων και θα διαγωνιστεις αυτους με την 2η επιλογη κτλπ κτλπpapercut έγραψε:Η ερώτηση όλων εδώ μέσα είναι αν είναι κάποιος μέσα στους 266 επιτυχόντες υπάρχει περίπτωση λόγω επιλογής νησιών να κοπεί και να τον πετάξουν έξω?; Και να μπει κάποιος άλλος σαν επιλαχών; Η όπως και να χει ανεξαρτητα απ την επιλογή προτεραιότητας που έκανε στα χαρτιά αν είναι μέσα στους επιτυχόντες θα περασει αλλά θα τον στείλουν όπου θέλουν εκείνοι;
Υπάρχει μόνο περίπτωση για παράδειγμα εσύ να μην δηλώσεις όλα τα νησιά και να μην μπεις κάπου ενώ ένας άλλος που τα δήλωσε όλα να περάσει με χαμηλότερη βαθμολογία από εσένα και να πάει σε αυτό που δεν δήλωσες... Γι αυτό γνώμη μου δηλώστε τα όλα αν το θέλετε.
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

Το ιδιο ειναι και με τπυς επιλαχων,οι επιλαχων θα διαγωνιζονται μεταξυ τους
Έτσι ακριβώς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες