Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
πωπωπω.. πολυ σοβαρη συζητηση εχετε... σιγα τα αιματα ρε πολεμιστεσ...
Οντως η συζητηση εχει ξεφυγει εντελωςςςςς...
Τι κανεις Ρεα; ολα καλα κοπελα μου; 
Εμαθες τπτ η μπα;

Εμαθες τπτ η μπα;
Nick The Greek δεν συμφωνω με αυτο που λες γιατι οι περισσοτεροι ειναι κοτες οποτε αυτο που θα κανουν ειναι να παρουν τα βουνα και τα λαγκαδια και να σηκωθουν να φυγουν... !!!
έλα λίγο...
έμαθα ότι θα βγει τέλος του μηνός η προκήρυξη!!! πήρα τηλ στα γραφεία των ΕΠ. ΟΠ. όταν μάθω κάτι άλλο θα σας ενημερώσω!!!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Badgirl έγραψε: Nick The Greek δεν συμφωνω με αυτο που λες γιατι οι περισσοτεροι ειναι κοτες οποτε αυτο που θα κανουν ειναι να παρουν τα βουνα και τα λαγκαδια και να σηκωθουν να φυγουν... !!!
Δεν θέλω να το παίξω "κάποιος" αλλά όταν πήρα την απόφαση για να μπώ κάπου στο βάθος του μυαλού μου ήξερα ότι κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να πολεμήσω.
μην ακουτε τπτ... θα βγει σεπτεμβριο... τωρα βγενουν αλλες..
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Αναστασία 7 έγραψε:έμαθα ότι θα βγει τέλος του μηνός η προκήρυξη!!! πήρα τηλ στα γραφεία των ΕΠ. ΟΠ. όταν μάθω κάτι άλλο θα σας ενημερώσω!!!
Στα γραφεία των ΕΠ. ΟΠ. τί είναι αυτό πάλι; Υπάρχει τέτοιο πράγμα; και αν ναι πού;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Rea21 οταν λες οτι τωρα βγαινουν αλλες τι εννοεις; για ποια σωματα μιλας;
NickTheGreek έγραψε: Δεν θέλω να το παίξω "κάποιος" αλλά όταν πήρα την απόφαση για να μπώ κάπου στο βάθος του μυαλού μου ήξερα ότι κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να πολεμήσω.
Είπα οι περισσότεροι...

Rea πως εισαι τοσο σιγουρη για τον σεπτεμβρη; Πηρες καπου τηλεφωνο και σου ειπαν κατι τετοιο; Εκτος αν μιλας με βαση το ποστ που λεει για την εφημεριδα!
πηρα.. τωρα ποιον αστο...
Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος που γνωριζει εαν κανω διακοπη της αναβολης μου στο στρατο και αργοτερα το μετανοιωσω για καποιο λογο παραδειγματος χαρη, μπορω μετα να ξανα παρω αναβολη, και κατι που παρελειψα ειμαι φοιτητης σε Τ. Ε. Ι αν βοηθαει κατι αυτο. Τελος γνωριζει κανεις εαν φετος θα βγει προκυρηξη για Επ. οπ για να μην ελπιζω αδικως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης