Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Πιθανότατα να βγει τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, περίπου τότε βγήκε και η προηγούμενη προκήρυξη
Γράφει "πιθανότατα" οπότε κάνει εκτίμηση βάση λογικής του τι έγινε πέρυσι ότι ίσως έτσι γίνει και φέτος.
Δεν είμαι σίγουρος, πάω σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει μέσα στο φόρουμ συν ότι λένε αλλά site. Λυπάμαι δε ξέρω, ανυπομονώ και εγώ είναι η αλήθεια
Λέτε να πάρει αρκετά άτομα φέτος; Απολύθηκα πέρυσι από φαντάρος και ενώ είχα κάνει χαρτιά και είχα περάσει επέλεξα να μη πάω. Φέτος όμως είναι διαφορετικα τα πράγματα. Αυτό που με αγχωνει περισσότερο είναι το συνταξιοδοτικό στους ΕΠΟΠ γτ δεν θα ήθελα να βρεθώ στα 50 μου χωρίς δουλειά όπως και κανένας άλλωστε. Ξέρουμε κάτι ως προς την επίλυση του θέματος;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 30, 2024 9:29 am Λέτε να πάρει αρκετά άτομα φέτος; Απολύθηκα πέρυσι από φαντάρος και ενώ είχα κάνει χαρτιά και είχα περάσει επέλεξα να μη πάω. Φέτος όμως είναι διαφορετικα τα πράγματα. Αυτό που με αγχωνει περισσότερο είναι το συνταξιοδοτικό στους ΕΠΟΠ γτ δεν θα ήθελα να βρεθώ στα 50 μου χωρίς δουλειά όπως και κανένας άλλωστε. Ξέρουμε κάτι ως προς την επίλυση του θέματος;
Απο οτι εχω διαβασει 1600 στο συνολο. Αλλα αντι να αγχωνεσαι για κατι το οποιο θελει αρκετα χρονια για να συμβει και προφανως θα βρεθει μια λυση γιατι πολυ απλα δεν γινεται να μεινουν στο δρομο θελεις λιγο να μας πεις πως το εζησες εσυ περσυ (με αθληματα και τα λοιπα) ;
Αν πέρασες πέρσι θα περάσεις και φέτος. Δεν πρόκειται να έχει αιτήσεις φέτος καν εννοώ πολλές. Πέρσι είχε 6600 και φέτος μπορεί να έχει και 5κ ίσως και λιγότερες. Θα περιμένουν όλοι για ειδικούς φρουρούς, δημοτική αστυνομία και εξωτερικούς φρουρούς. Σιγά μη πάνε ΕΠΟΠ. Είδαν όλοι ότι δεν αξίζει και δεν θα ασχοληθούν καν
Σχετικά με το προβλημα αυτο τις λιγες αιτησεις δηλαδη, παιζει να ανεβασουν κανα όριο ηλικίας για να τραβληξουν κόσμο; Ελπιζουμε εμεις οι παππούδες για τον στρατό
:lol:

Καλημέρα παιδιά το όριο ηλικίας δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει. Μακάρι να έχουμε νέα σύντομα.
Δυστυχως οχι φιλε. Εδω στο ΠΝ που δεν παταει κανεις και εχουν και ενα σωρο παραιτησεις και δεν το εχουν ανεβασει τοσα χρονια για να προσελκυσουν κοσμο.
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Για τους εποπ του πν, όταν χρειαστεί να κοιμηθεί κάποιος το βράδυ, θα γίνεται στην φρεγάτα ή θα ενοικιάζει διαμέρισμα;
Γίνεται και στην φρεγάτα να κοιμηθείς βασικά όσοι είναι τοποθετημένοι σε φρεγάτα δεν νοικιαζουν μέσα κοιμούνται για να εξοικονόμησουν λεφτα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Αναδιπλώσεις του κορμού, με τα χέρια στην ανάκαμψη και τα γόνατα διπλωμένα.
τι εννοει κοιλιακους;
τι εννοει κοιλιακους;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
naiGiorgostheocharis έγραψε: Πέμ Ιούλ 04, 2024 11:35 am Αναδιπλώσεις του κορμού, με τα χέρια στην ανάκαμψη και τα γόνατα διπλωμένα.
τι εννοει κοιλιακους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες