Gian_Arg έγραψε: Κυρ Δεκ 18, 2022 1:51 am
Δεν θέλω να αποθαρρύνω κανέναν απλά να προϊδεάσω τους μελλοντικούς συναδέλφους ότι τα πράγματα είναι λίγο έως και πολύ θα έλεγα διαφορετικά από αυτά που έχουν ρόδινα πλασμένα στο μυαλό τους ! Φιλικά και καλοπροαίρετα φυσικά!
Όπως έγραψες πιο πριν οι περισσότεροι έχουμε δουλέψει ιδιωτικό τομέα+δημόσιο κάποιοι από εμάς.
Προφανώς είσαι σωφρονιστικός, μήπως τα έκανες στην 9κ για έξω και είσαι επιλαχών και θες να μη πάνε μήπως αλλάξεις και εσύ θέση στο τέλος
Φυσικά θα έχει δυσκολίες, εσύ με ένα χρόνο πχ λες έτσι, εμένα φίλοι του πατέρα μου που υπηρετούν ΥΕΦΚΚ στη Κέρκυρα μου είπαν να προσέχεις και όλα καλά θα πάνε (με 22 χρόνια προϋπηρεσίας αυτοί)
Όποιος πάει και δε μπορεί θα παραιτηθεί, όποιος μπορεί συνεχίζει, απλά τα πράγματα.
Εσωτερικός δουλεύω και όχι δεν έχω λάβει μέρος στην 9Κ ούτε θεωρώ τον εαυτό μου τόσο μικρό για να ελπίζω ότι θα αποθαρρύνω κάποιο για να πάρω την θέση του !
Gian όποιος θέλει θα έρθει, θα δει και αν δεν του αρέσει θα φύγει. Εσύ φλεξαρε προς το παρόν την εμπειρία σου στο φόρουμ. Δεν αφορά έτσι κι αλλιώς κανεναν πως το βλέπεις εσύ το επάγγελμα. Ο καθένας είναι διαφορετικός άνθρωπος και διαφορετικά βλέπει τα πράγματα.
Στο θέμα μας για να μην ξεφεύγουμε:
Είναι αλήθεια ότι μέχρι τέλους του Δεκέμβρη θα έχουμε τα οριστικά των ανδρών;
Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα μας στείλουν ενημέρωση να στείλουμε τα έγγραφα μας στο υπουργείο;
Αν ναι και εδώ, Φλεβάρη μας καλούνε για τη σχολή αλλά δεν γνωρίζουμε το που; Από τις 416 θέσεις, πόσες θέσεις ανδρών υπήρχαν για εξωτερικούς φρουρούς; Διότι πολλοί λένε ότι δεν χωρούν στη Θήβα οι υποψήφιοι ενώ από τους 416 αν αφαιρέσεις γυναίκες και άνδρες σωφρονιστικούς, ο αριθμός πέφτει κατά πολύ.
Πάνω κάτω καλά τα λες φίλε. Οι θέσεις νομίζω γύρο στις 200 εξ φρουρών. Ακόμα ναι δεν ξέρουμε που θα γίνει η σχολή, προφανώς όμως θα το έχουν βρει και αυτό και όλα θα γίνουν στην ώρα τους και προφανώς με γρήγορους ρυθμούς (από ότι δείχνει μέχρι τώρα) για να έχουμε τοποθετηθεί και να ανοίξουν οι φυλακές της Δράμας
Καλημέρα σε όλους χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους και στις οικογένειές σας ότι επιθυμεί ο καθένας σας. Με Υγεία και ευτυχία. Καλά αποτελέσματα να έχουμε και γρήγορα.
Είναι προσωπική εκτίμηση, βάσει όλων των λεγομένων που ειπώθηκαν στις τελευταίες 3 σελίδες του forum. Επίσης, έχει οριστεί ημερομηνία εκλογών off the record 26 Μαρτίου 2023 ή πρώτη εβδομάδα του Απριλίου (οι πρώτες) και οι δεύτερες Μάιο (2023) λίγο πριν της πανελλαδικές εξετάσεις. Όπως είπαν πολλοί φίλοι εδώ, η 9κ είναι επιβεβλημένο να " κλείσει " τουλάχιστον για τους άνδρες πριν τις εκλογές. Μακάρι να πέσουμε μέσα! Εύχομαι πριν πούμε καλή χρονιά, να πούμε συγχαρητήρια την προσεχή Παρασκευή εδώ.
Παιδιά προφανώς ανυπομονούμε να προχωρήσει η διαδικασία της προκήρυξης για να ξεκινήσει όσο γίνεται γρηγορότερα η σχολή και ο διορισμός των συναδέλφων είτε έσω είτε έξω. Απλά είναι οι γιορτές και στη μέση, και όπως ειπε κάποιος είναι στην σειρά του ΑΣΕΠ να βγούν απλά εάν δείτε κάθε εργάσιμη βγάζει ανακοινώσεις, δεν είναι μόνο η 9κ. Πάντως πιστεύω τα έχουνε όλα κανονισμένα, οι διοικητικοί σιγά σιγά διορίζονται στην Δράμα, η φυλακή θα ανοίξει είναι δεδομένο. Οπότε υπομονή λίγο ακόμα.
Στην 6κ έβγαλαν τα αποτελέσματα ακριβώς μετά την κλήρωση των ισοβαθμουντων!
Από τη στιγμή που και σε εμας έβγαλαν ανακοίνωση για κλήρωση ισοβαθμουντων, πάει να πει ότι τα έχουν έτοιμα!
Από τις 14 του μήνα δεν ψήνονται να τα ανακοινώσουν να ξέρουμε εμείς οι επιλαχόντες τι γίνεται!
Είναι λίγο απαράδεκτοι!