Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Και τι μου λέει αυτός ότι παραπληροφωρω; Εγώ απλά είπα ότι δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου. Εκεί κάντε παράπονα τι μου το λες εμένα! Μη Σπαζεστε!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Και τι μου λέει αυτός ότι παραπληροφωρω; Εγώ απλά είπα ότι δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου. Εκεί κάντε παράπονα τι μου το λες εμένα! Μη Σπαζεστε!

λές να σπαστώ απο τις πληροφορίες σου; Ουτε μια στο εκατομμύριο μη σου περάσει απο το μυαλό...

Απλά τα περνάς εδώ σαν επίσημα κ τρομάζεις τους ενδιαφερόμενους πολίτες κ εποχικούς, κ μετά αποκαλύπτεις οτι ειναι φούσκα κ οτι απλά το ειπε ενας πρόεδρος ενός σωματείου ο οποίος πρόεδρος δίνει αγώνα για να αυξηθεί αυτό... Πάντα με βάση τις φήμες...

Σου παραθέτω το μήνυμα σου...

... Αν σε χαροποιεί να προκαλείς κ μετα να λές τα παράπονα σου οχι σε μένα αλλα στο υπουργείο... Κρύβει μια ανωμαλία να το κοιτάξεις φίλτατε...

Αποστολή: 4 ώρες 57 λεπτά Πριν ώρα 13:18
Έρχεται μεγάλη φόλα για τους εποχικούς πάνω από 32 χρόνων, δυστυχώς!Δε χαμπαριαζει ο πασοκος με την ηλικία!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Πέμ Ιούλ 15, 2021 7:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Nick greek »

Ρε παιδιά κάποιος από όλους έσας γνωριζει τίποτα σίγουρο ή όλοι φήμες λέτε ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το είπε ο ίδιος ο Χαρδαλιας ότι θα γίνουν προσλήψεις. Πιο σίγουρο απ αυτό θα είναι μόνο το νομοσχέδιο του νέου θεσμού, όταν βγει σε διαβούλευση.

3000 άτομα θα παρουν

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Nick greek έγραψε:Ρε παιδιά κάποιος από όλους έσας γνωριζει τίποτα σίγουρο ή όλοι φήμες λέτε ;

Φήμες... Αν δε βγεί επίσημο ΦΕΚ να αναφέρει λεπτομέρειες όλα φήμες κ ο γνωστός του γνωστού...

Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Stan20 »

EcoMike έγραψε:Και τι μου λέει αυτός ότι παραπληροφωρω; Εγώ απλά είπα ότι δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου. Εκεί κάντε παράπονα τι μου το λες εμένα! Μη Σπαζεστε!

Ο πρόεδρος των εποχικών είπε ότι δεν αποδέχεται σαν σωματείο τα όρια ηλικίας που ακούστηκαν ανεπίσημα ότι θα βάλει η νέα προκυρηξη. Δεν είπε ότι τα όρια είναι αυτά. Μαθε πρώτα να ακούς και να καταλαβαίνεις τι λένε (πράγμα το οποίο φαντάζει δύσκολο για τον δείκτη νοημοσύνης σου απ ότι φαίνεται) και μετεφερε τα σωστά στον κόσμο που βλέπει τι γράφεις εδώ μέσα. Το να βγάζεις χολή για τους εποχικούς δεν σε βοηθά πουθενα

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Πονας και φταίει ο Χαρδαλιας!
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Stan20 »

EcoMike έγραψε:Πονας και φταίει ο Χαρδαλιας!

Μάλλον εσύ πονας γιατί δεν έχεις το ότι ηλικίας και γι αυτό φυσικά ότι γράφεις είναι ανυπόστατα. Ευτυχως για το ΠΣ. Που άτομα σαν και σένα δεν ανήκουν στην δύναμη του. Μην απελπίζεσαι όμως μπορείς να γραφτείς στον ερυθρό σταυρό εκεί θα είσαι πιο χρησιμος

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ανεπίσημα δεν είναι ακριβώς, γιατί το συγκεκριμένο σωματείο είχε συνάντηση πριν μια βδομάδα στο υπουργείο, που κράτησε 4 ώρες. Αυτα είναι τα όρια που θέλει το προ. Πο + τις αντιπυρικες του ο καθένας ή +3 όλοι ανεξάρτητα.

Εγω είμαι υπέρ στο να πάρουν άνευ ηλικίας οι εν ενέργεια εποχικοί μόνο, οχι και αυτοι που παραιτήθηκαν όπως έγινε το 2011 που τους έπαιρναν τηλέφωνο ελα μπαίνεις μόνιμος, αφού όπως λέει στο τέλος αυτός του σωματείου θα δώσουν αθλητικες δοκιμασίες.

Επειδή υπάρχουν σίγουρα άτομα μέσα στους 35+ που είναι αθλητές η τα βγάζουν χαλαρά, είναι κρίμα να μείνουν εκτός.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Χάχα ποια ηλικία να μην έχω ρε τραυματισμενε;26 είμαι!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Player7 »

Συγγνώμη ρε παιδιά, όλοι μιλάνε για ανανέωση του γερασμένου προσωπικού και σεις θεωρείτε λογικό να πάρει τους εποχικούς που είναι πάνω από 35; Καταλαβαινω ότι έχουν εμπειρία αλλά δε στέκει εφόσον λένε για ανανέωση του προσωπικού.

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

Όλοι μιλάτε εκ τού ασφαλούς γιατί είστε μικρότεροι από 28 ήθελα να σας έβλεπα τί θα λέγατε εάν ήσασταν 35ριδες εποχικοί
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

mikeangel έγραψε:Όλοι μιλάτε εκ τού ασφαλούς γιατί είστε μικρότεροι από 28 ήθελα να σας έβλεπα τί θα λέγατε εάν ήσασταν 35ριδες εποχικοί

29 είμαι εγώ Mike, του 92.

Και από πέρυσι έχω στείλει ένα κάρο επιστολές για την αύξηση ορίου ηλικίας στους εποπ, στην ΟΠΠΙ και στους ΣΦ που δεν μ ενδιαφέρει καν.

Όπως έστελνα και για τους ΛΦ.

Τα όρια ηλικίας της Ελλάδας είναι τα μικρότερα στην Ευρώπη, αυτό είναι γεγονός, μακάρι να δικαιωθείτε και να έχετε δικαίωμα συμμετοχής όλοι, αλλά με όλες τις διαδικασίες που θα περάσουν και οι πολίτες.

Γιατί υπάρχουν εποχικοι βαρίδια για την υπηρεσία, που δεν κάνουν ούτε καν για εποχικοι, και το ξέρετε όλοι εδώ μέσα και ας μην το παραδέχεστε.

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

Διασωστης31 έγραψε:29 είμαι εγώ Mike, του 92.Και από πέρυσι έχω στείλει ένα κάρο επιστολές για την αύξηση ορίου ηλικίας στους εποπ, στην ΟΠΠΙ και στους ΣΦ που δεν μ ενδιαφέρει καν.

Τα όρια ηλικίας της Ελλάδας είναι τα μικρότερα στην Ευρώπη, αυτό είναι γεγονός, μακάρι να δικαιωθείτε και να έχετε δικαίωμα συμμετοχής όλοι, αλλά με όλες τις διαδικασίες που θα περάσουν και οι πολίτες.

Γιατί υπάρχουν εποχικοι βαρίδια για την υπηρεσία, που δεν κάνουν ούτε καν για εποχικοι, και το ξέρετε όλοι εδώ μέσα και ας μην το παραδέχεστε.

βαρίδια υπάρχουν και στους πενταετοις και στο μόνιμο προσωπικό δεν βλέπω να λέει κανείς για αυτούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιούλ 16, 2021 8:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Διασωστης31 έγραψε:
mikeangel έγραψε:Όλοι μιλάτε εκ τού ασφαλούς γιατί είστε μικρότεροι από 28 ήθελα να σας έβλεπα τί θα λέγατε εάν ήσασταν 35ριδες εποχικοί

29 είμαι εγώ Mike, του 92.

Και από πέρυσι έχω στείλει ένα κάρο επιστολές για την αύξηση ορίου ηλικίας στους εποπ, στην ΟΠΠΙ και στους ΣΦ που δεν μ ενδιαφέρει καν.

Σωστό και δίκαιο, κανονικά όλες οι διαδικασίες, όποιος αξίζει... Εποχικοί και Πολίτες...

Και ακόμα πιο σωστό ειναι κάθε χρόνο ολο το μάχιμο προσωπικό Τέστ σωματικής ικανότητας ... Όποιος δεν τα βγάζει εις πέρας μείωση μισθού ή οτιδήποτε άλλο για να δώσει κίνητρο να προσέχει, όπως θα μείωναν το μισθό σε περίπτωση που κάποιος δεν έκανε ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Παρ Ιούλ 16, 2021 9:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες