Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 96
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Leledienios δεν έχεις διαβάσει καμία απολύτως οδηγία και απλά ζητάς βοήθεια και στο τέλος μας την λες κιόλας; Διάβασε τις οδηγίες δεν έχεις διαβάσει ΤΊΠΟΤΑ! Στα λέει αναλυτικά!!!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παρεξήγησες Mpell13.. Καλοπροαίρετα πάντα, ρώτησα κάτι που δεν κατάλαβα.. δεν την είπα σε κανέναν
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ρε παίδες οποίος γνωρίζει ας απαντήσει. Οι επιτυχόντες όταν ανακοινώθουν τι κάνουν μετά; Για το μετά γνωρίζει κανείς τι γίνεται; Αν παρουσιαζονται όλοι κάπου για παράδειγμα. Η προκυρηξη δν λέει τπτ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Mpell13 έγραψε:Αν είστε στρατό ξηράς δεν μπορείτε να πάτε ναυτικό και αεροπορία. Αλλα αν είστε στρατό ξηράς πχ πεζικό δεν σας απαγορεύει να φτιάξετε τα χαρτιά σας για τεχνικό η διαβιβάσεις αντ αυτού θα συμπληρώσεις και μια υπεύθυνη δήλωση ότι κατανοείς ότι θα απορριφθείς. Γιατί όπως είπαμε μόνο από το όπλο σώμα που απολύθηκες σαν φαντάρος μπορείς να πας. Ελπίζω να σας κατατόπισα κάπως.
και αν το κανει καποιος αυτο στο σημειο που λεει οπλο και ειδικοτητα τι βαζεις;
εκανε κανεις και για ειδικες δυναμεις και ουκ;
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Έκανα εγώ για ειδικές δυνάμεις. Μονο εκεί επιτρέπεται να κάνεις χαρτιά αλλιώς μένεις από εκεί που απολύθηκες..
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Την ειδικότητα σου βάζεις κανονικά μετά αν θέλουν αυτοί σου δίνουν άλλη πχ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Mpell13 έγραψε:Την ειδικότητα σου βάζεις κανονικά μετά αν θέλουν αυτοί σου δίνουν άλλη πχ
οκ, δεν υπαρχει καποιο προβλημα δηλαδη
στις αλλες προκυρηξεις πχ ουκ πως και ζητανε γνησιο της υπογραφης;
με το ΑΣΜ που δεν με χωραει και εχει ξεφυγει απο την / τι να κανω;
χειρογραφη την κανατε την αιτηση ή στον υπολογιστη την γραψατε;
επειδη δεν εχω να σκαναρω μπορω να κανω την διαδικασια απο το κινητο;
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Σου απάντησα σε προσωπικό μύνημα τα υπόλοιπα αναλυτικοτατα. Εγώ προσωπικά τα τράβηξα φωτογραφία και τα έστειλα μου είπαν πως επιτρέπεται και όντως δεν είχα θέμα
- Mpell13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Δια τη (Στρατολογική σου υπηρεσία) εκεί που λέει 1 βάζεις την περιφέρεια στην οποία ανήκει η Στρατολογική σου υπηρεσία. Κατάσταση: Βάζεις την παρούσα φάση σου Λοιπά στοιχεία τα ξέρετε τα συμπληρωσατε να φανταστώ.. ΣΑ: Το βάζεις ολόκληρο. ΌΠΛΟ/ΒΑΘΜΌΣ/ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ πχ*** Τεχνικό Στρης μάγειρας (ότι είσαι τέλος πάντων) ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΑΝΑΚΑΤΑΞΗΣ: (ΒΑΛΕ ΠΌΛΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ Η ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΣΟΥ Η ΟΠΟΥ ΘΕΣ) ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΌΠΛΟ Υ. Γ: Δεν σημαίνει ότι επειδή θα βάλουμε εμείς ποιες πόλεις γουστάρουμε θα μας πάνε και 100% εκεί που δηλώσαμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Μία μικρή βοήθεια σε όσους δεν ξέρουν.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Mpell13 έγραψε:Σου απάντησα σε προσωπικό μύνημα τα υπόλοιπα αναλυτικοτατα. Εγώ προσωπικά τα τράβηξα φωτογραφία και τα έστειλα μου είπαν πως επιτρέπεται και όντως δεν είχα θέμα
α! Οκ σε ευχαριστω, το εβγαλες φωτογραφια την μετετρεψες σε pdf με την φωτοτυπια ταυτοτητας και τα εστειλες μονο αυτο; Στο θεμα τις αποστολης τι εγραψες;
την ημερομηνια γενησεως την εγραψες ολοκληρη;
σε ποιες περιπτωσεις ακυρωνουν αιτησεις;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Επειδή διαβάζω όλο μ@λακιες και συγνώμη για την έκφραση, όποιος θέλει πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις, τα αθλήματα, την διαδικασία, τις τοποθετήσεις, μισθούς υπέρ και κατά, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα το προφίλ του στο Facebook κι αν κρίνω ότι είναι αληθινό (γτ χουμε αι αρκετούς περίεργους) θα του απαντήσω. Όποιος θέλει φυσικά με δίνη μου πρωτοβουλία διότι εδώ μέσα ο μαθενας λεει ότι θέλει.
Ζ'ΜΑΚ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΟΒΑ17 έγραψε:Επειδή διαβάζω όλο μ@λακιες και συγνώμη για την έκφραση, όποιος θέλει πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις, τα αθλήματα, την διαδικασία, τις τοποθετήσεις, μισθούς υπέρ και κατά, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα το προφίλ του στο Facebook κι αν κρίνω ότι είναι αληθινό (γτ χουμε αι αρκετούς περίεργους) θα του απαντήσω. Όποιος θέλει φυσικά με δίνη μου πρωτοβουλία διότι εδώ μέσα ο μαθενας λεει ότι θέλει.
γραφτα εδω να τα βλεπουμε ολοι, γιατι τοσο μυστικοπαθεια;
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Ο ανθρωπος απευθυνεται σααυτους που συμμετεχουν στις ειδικες δυναμεις. Εχει ηδη γραψει οτι χρειαζεται να γνωριζει κανεις για το ζητημα και προτιθεται να βοηθησει οποιον θελει κατι επιπλεον με μηνυματα. Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες και καλυφθηκες. Και ουτε ειναι ολα για να γραφονται δημοσιως. Τωρα αυτο παυ προεχει ειναι να εκμεταλλευτουμε τις "διακοπες" αυτες και να κανουμε γυμναστικη. Και πρωτα ο Θεος θα μπουμε κοντος ψαλμος αληλουια.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
JimA έγραψε:Ο ανθρωπος απευθυνεται σααυτους που συμμετεχουν στις ειδικες δυναμεις. Εχει ηδη γραψει οτι χρειαζεται να γνωριζει κανεις για το ζητημα και προτιθεται να βοηθησει οποιον θελει κατι επιπλεον με μηνυματα. Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες και καλυφθηκες. Και ουτε ειναι ολα για να γραφονται δημοσιως. Τωρα αυτο παυ προεχει ειναι να εκμεταλλευτουμε τις "διακοπες" αυτες και να κανουμε γυμναστικη. Και πρωτα ο Θεος θα μπουμε κοντος ψαλμος αληλουια.
δεν ειδα καπου που να γραφει για ειδικες δυναμεις
μπορει να μην το γραψει εμμεσα αυτος αλλα καποιος αλλως εδω!
τι λετε να συμπηρωθουν οι ειδικοτητες και να μην παρουν αυτους που ανηκουν στην ''α'';
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες