Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Margie Πρόσθεσε σε παρακαλώ κι εμένα!Λέγομαι Stefanosfreggidis Georgiatsitseli
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
Δεν ειμαι στην ομοδα σεν ξερω πια ειναι!
Καλησπέρα, υπάρχει καμία πληροφόρηση αν πρόκειται να βγει πίνακας με τα αποτελέσματα των ψυχομετρικών για όσους έχουμε περάσει μέχρι τώρα ή θα περιμένουμε τους τελικούς πίνακες μια και καλή, όταν θα καλυφθούν οι θέσεις και από τις γυναίκες και τους εξ αναβολής;
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 8
Έχουμε ακόμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A88846%CE%976-26%CE%A4?inline=true
Προκήρυξη για την πλήρωση 557θέσεων ΔΕ του Υπουργείου Δικαιοσύνης (6Κ/2018) (ΦΕΚ 17/22-5-2018).Προετοιμασία της πρακτικής δοκιμασίας κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ προσωπικού εξωτερικής φρούρησης και ΔΕ φύλαξης.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A88846%CE%976-26%CE%A4?inline=true
Προκήρυξη για την πλήρωση 557θέσεων ΔΕ του Υπουργείου Δικαιοσύνης (6Κ/2018) (ΦΕΚ 17/22-5-2018).Προετοιμασία της πρακτικής δοκιμασίας κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ προσωπικού εξωτερικής φρούρησης και ΔΕ φύλαξης.
Κάθε τρίμηνο βγαίνει και από μια τέτοια ανακοίνωση. Από την πολύ υπερωρία και από το πολύ "προκήρυξη κατεπείγοντως" έχουμε φθάσει να περιμένουμε δυόμιση χρόνια και από ότι φαίνεται θα πάμε στα 3
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 60
Δεν απευθύνομαι σε γκρινιάρηδες που κάθε λίγο γράφουν εδώ μέσα τις φοβίες τους για να ζητήσουν έμμεσα κάποια παρηγοριά και κάποιον να τους καθησυχάσει. Απευθύνομαι σε ώριμους ανθρώπους που έχουν μια αίσθηση με τις διαδικασίες επειδή το παρακολουθούν.
Έμεινα προσφάτως από δουλειά και μου δίνονται δύο ευκαιρίες εργασίας η μία για τρεις μήνες ορισμένου χρόνου δηλαδή και η άλλη από μια εταιρία που θέλει σχετικά "μόνιμο" προσωπικό διότι η θέση χρειάζεται ένα άτομο που θα περάσει από εκπαίδευση και σχετικά μερικούς μήνες εμπειρίας που θα αποκτήσει σιγα σιγά με το αντικείμενο ο νέος υπάλληλος. Δεν θέλω να πάω στην "μόνιμη" δουλειά και σε λιγότερο από 5-6 μήνες να τους αφήσω γιατί εμπλέκεται οικείο πρόσωπο που θα εκτεθεί αν αποχωρήσω τόσο σύντομα αλλά δεν με παίρνει να μείνω και χωρίς δουλειά για παραπάνω από 4 μήνες οπότε σας ρωτώ! Υπολογίζεται ότι μέχρι Νοέμβρη θα έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση με τις πρακτικές δοκιμασίες όσων περνάν τώρα ή θα έχουμε πάλι αναβολές κΑι θα φάνε κανένα χρόνο ακόμη στην αναμονή; Το ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι σίγουρο αλλά αν κάποιος μπορεί να προσεγγίσει λογικά το θέμα θα του ήμουν ευγνώμων!
Έμεινα προσφάτως από δουλειά και μου δίνονται δύο ευκαιρίες εργασίας η μία για τρεις μήνες ορισμένου χρόνου δηλαδή και η άλλη από μια εταιρία που θέλει σχετικά "μόνιμο" προσωπικό διότι η θέση χρειάζεται ένα άτομο που θα περάσει από εκπαίδευση και σχετικά μερικούς μήνες εμπειρίας που θα αποκτήσει σιγα σιγά με το αντικείμενο ο νέος υπάλληλος. Δεν θέλω να πάω στην "μόνιμη" δουλειά και σε λιγότερο από 5-6 μήνες να τους αφήσω γιατί εμπλέκεται οικείο πρόσωπο που θα εκτεθεί αν αποχωρήσω τόσο σύντομα αλλά δεν με παίρνει να μείνω και χωρίς δουλειά για παραπάνω από 4 μήνες οπότε σας ρωτώ! Υπολογίζεται ότι μέχρι Νοέμβρη θα έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση με τις πρακτικές δοκιμασίες όσων περνάν τώρα ή θα έχουμε πάλι αναβολές κΑι θα φάνε κανένα χρόνο ακόμη στην αναμονή; Το ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι σίγουρο αλλά αν κάποιος μπορεί να προσεγγίσει λογικά το θέμα θα του ήμουν ευγνώμων!
Καλησπερα σαςΓραψτε το στην ομαδα του φβ
Εκει θα σας απαντησουν πιο σύντομα
-
- Αντισυνταγματάρχης
elisavet έγραψε:Καλησπερα σαςΓραψτε το στην ομαδα του φβ
Δεν έχω φμπ
- Meggi
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 16
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι κ όποιος ξέρει να μου απαξρησει... Θα καλέσουν 600 γυναίκες για 34 θέσεις. Πείτε ότι περνάνε τα αθλήματα πάνω από 34 γυναίκες εκεί τι γίνεται; Υπάρχει προτεραιότητα βάσει βαθμολογίας η με το ποιες θέσεις έχεις επιλεξει; Πως πάει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
♥️♥️♥️
-
- Αντισυνταγματάρχης
Meggi έγραψε:Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι κ όποιος ξέρει να μου απαξρησει... Θα καλέσουν 600 γυναίκες για 34 θέσεις. Πείτε ότι περνάνε τα αθλήματα πάνω από 34 γυναίκες εκεί τι γίνεται; Υπάρχει προτεραιότητα βάσει βαθμολογίας η με το ποιες θέσεις έχεις επιλεξει; Πως πάει ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχω την εντύπωση ότι καλούν κατά σειρά προτεραιότητας δηλαδή θα περάσουν πρώτα όσες έχουν τα περισσότερα μόρια οπότε μόλις περάσουν οι πρώτες 34 θα σταματήσει η διαδικασία και θα πάρουν αυτές τις 34.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Νομίζω ήταν 35-40 άτομα θα βγεί προγράμμα ημερών αρκετά πιο νωρίς.
Redman τι εννοείς καλούμε κατά σειρά προτεραιότητας μορίων; Δηλαδή 600 επιλαχών στείλανε πες τα υγειονομικά οι 500 κ καλουνε αυτές που έχουν τα περισσότερα μόρια για τα αθλήματα; Η θαδθα δοκιμασουν κ οι 500 τακτα αθληματα κ μετά εννοείς διαλέγουν 35 βάση μορίων ; αν μπορείς να το εξηγήσεις.
- Meggi
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 16
Το διατυπώσες πολύ σωστά αυτή την απορία έχω
♥️♥️♥️
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κορίτσια έχω την εντύπωση ότι θα σταματήσουν να καλούν για αθλήματα μόλις περάσουν τόσα άτομα όσες είναι κενές θέσεις επί δύο. Αν είναι 40 κενά δηλαδή θα περάσουν οι πρώτες 80 επιτυχούσες και στοπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες