Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αποστείλει αίτημα στο ΑΣΕΠ για την έκδοση προκήρυξης (αναμένεται εντός του Μαΐου) για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε σωφρονιστικά ιδρύματα, εκ των οποίων οι 557 θα αφορούν θέσεις για υποψηφίους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Για τον ίδιο διαγωνισμό και με βάση τον νόμο, το υπουργείο Εργασίας προχωρεί στην προβλεπόμενη πρόσληψη μέσω του ΟΑΕΔ 45 ατόμων που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμΕΑ. Πηγή e-dimosio
Εδώ που τα λέμε είχαν γράψει ότι η προκήρυξη θα εκδοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα από το τέλος των αιτήσεων / διαδικασιών για την πρόσληψη στους Δήμους. Οι αιτήσεις για τους Δήμους απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω συνεχίζονται ακόμη.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 33
Εδώ που τα λέμε από το 14, τα ίδια λένε. Από εβδομάδα σε μήνα και από μήνα θα δούμε του χρόνου μας έχουν.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Ε και; Συνηθισμένοι είστε. Το πολύ πολύ να μην βγει.
Σωστα αλλη μια πικρα, αλλος ενας ξεσηκωμος μια αναστατη ζωη θα βγει δε θα βγει τωρα ειμασ τε κοντα μετα παλι μακρια κ ξαφνικα παλι στο τιποτα.. Ειμαστε μαθημενοι...
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάνεις περίπου το όριο ύψους;
Καλησπέρα παιδιά έμαθα κάποια νέα από μια πολύ έγκυρη πηγή και μπήκα να τα μοιραστώ μαζί σας. Λοιπόν από ότι φαίνεται η προκυρηξη ήταν στο Τσακ να βγει αλλά υπήρξαν κάποια σοβαρά προβλήματα και πίεση από την τρόικα για να μη βγει όποτε η προκυρηξη που όλοι περιμέναμε μπήκε στο συρτάρι μέχρι νεοτέρας.
Δεν νομίζω φίλε Τheo, δεν θέλω να αμφισβητήσω τις πηγές σου αλλά πολλά έχουν ακουστεί. Θεωρώ εφόσον έχουν βγει τόσες προκηρύξεις σε άλλους τομείς και εφόσον στα σαΐτείναι κ η δικιά μας μέσα συνεχως. μετα το Πάσχα το πολύ θέλω ν πιστεύω ν έχουμε καλά νέα θα δείξει...
Ρε ασε τις παραμυθες. εκμετάλλευεσαι το άγχος των αλλων
Ενώ να βγει των δημων για αυτους που καθαρίζουν το δρομο κ. κοιμούνται ορθιοι δεν μίλησε η τρόικα ; κ. μιλησε τωρα στους σωφρον; Που δεν εχουν ουτε ρεπο κ καθε μερα τους κάνουν πολεμο οι φυλακωβιοι; λογω έλλειψης που χουν;
κ. κοψανε αυτο; ασε τις παπατζεςς μωρέ 

Y. Γ ΟΛΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΡΩΤΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΈΡΕΣ. ΓΙΑ ΥΨΟΣ Κ ΓΙΑ ΜΌΡΙΑ. (ΕΞΑΙΡΕΊΤΑΙ Ο Π.)
Ενώ να βγει των δημων για αυτους που καθαρίζουν το δρομο κ. κοιμούνται ορθιοι δεν μίλησε η τρόικα ; κ. μιλησε τωρα στους σωφρον; Που δεν εχουν ουτε ρεπο κ καθε μερα τους κάνουν πολεμο οι φυλακωβιοι; λογω έλλειψης που χουν;

Y. Γ ΟΛΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΡΩΤΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΈΡΕΣ. ΓΙΑ ΥΨΟΣ Κ ΓΙΑ ΜΌΡΙΑ. (ΕΞΑΙΡΕΊΤΑΙ Ο Π.)
Ρε παιδιά μερικοί κάνετε σαν μικρά μωρά. Αφού ρε Κώστα και εγώ πως και πως περιμένω αυτή την προκυρηξη θέλω παρά πολύ να βγει αλλά δυστυχώς έτσι έμαθα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, τώρα πολύ απλά αν σου φαίνεται παράλογο αυτό που είπα απλά προσπέρασε το και περίμενε να βγει η προκυρηξη.
Φίλε Theo σε απόφαση της διαύγειας για τις υπερωρίες των υπαλλήλων του ΑΣΕΠ για τις προκυρηξεις που αναμένονται να εκδοθούν υπήρχε και των σοφρωνιστικών δεύτερη στη σειρά.. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση περί μη έκδοσης της..
Εγω δεν σου πα να μην μπεις.. μακαρι ολοι να μπούμε.. Απλα μη το γκαντεμιάζεται. Αφηστε το να ρθει στην ωρα του.. Κ γω εχω ακουσει πριν το πασχα η μετα τις γιορτές αναλόγως με τι θα γινει με τους δημους.. Κ των δήμων ακομα γίνεται... κατσε να δουμε.. Σταματήστε να τρελαίνεστε ολοι με το τι ακούτε. ολα θα γίνουν οταν πρέπει 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες