Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Δεν υπαρχουν "μορια". Δεν καλυφθηκαν οι θεσεις. Περιπου 140 εφεδροι περασαν την πρωτη φαση. Ο λογος που περναμε αθληματα ειναι τυπικος.
Τα αθληματα ειναι:
40 καμψεις σε 2 λεπτα
40 κοιλιακοι σε 2 λεπτα
6 ελξεις
2 μιλια σε 17'55''
Εδω ειναι το σχετικο εγγραφο:https://diavgeia.gov.gr/doc/67%CE%A6%CE%A06-6%CE%94
Γενικα ειναι πολύ ευκολα. Αν δεν μπορεις να παρεις 40 καμψεις σε 2 λεπτα... Τι να κανεις Ειδικες Δυναμεις; Δεν ζητανε και να τις παρεις με την μια μπαμ. Για τους κοιλιακους δεν ξερω τι θα ζητησουν (ως πανω ή με κλιση 45 μοιρων). Ελξεις ειναι ελξεις. Οσοι εχουν λιγα κιλα, ειναι κομπλε. Το τρεξιμο ειναι κατα την γνωμη μου το μονο σημαντικο αθλημα. Δεν ειναι δυσκολο, αλλα θα κρινει πολλα.
Αν και ισως τα μορια ισχυουν σε περιπτωση που μια ειδικοτητα εχει πιο πολλα ατομα απο οσα ζητησαν. Αν και προσωπικα νομιζω οτι ειναι δυσκολο αυτο να γινει.
EDIT: Βασικα ακυρο αυτο το τελευταιο. Αναγραφει οτι οσες ειδικοτητες δεν καλυφθουν, ο αριθμος των θεσεων τους θα προστεθει σε αλλες ειδικοτητες. Θεωρητικα δεν υπαρχει περιπτωση καποιος που περασει τα αθληματα να μην μπει ΟΒΑ.
Τα αθληματα ειναι:
40 καμψεις σε 2 λεπτα
40 κοιλιακοι σε 2 λεπτα
6 ελξεις
2 μιλια σε 17'55''
Εδω ειναι το σχετικο εγγραφο:https://diavgeia.gov.gr/doc/67%CE%A6%CE%A06-6%CE%94
Γενικα ειναι πολύ ευκολα. Αν δεν μπορεις να παρεις 40 καμψεις σε 2 λεπτα... Τι να κανεις Ειδικες Δυναμεις; Δεν ζητανε και να τις παρεις με την μια μπαμ. Για τους κοιλιακους δεν ξερω τι θα ζητησουν (ως πανω ή με κλιση 45 μοιρων). Ελξεις ειναι ελξεις. Οσοι εχουν λιγα κιλα, ειναι κομπλε. Το τρεξιμο ειναι κατα την γνωμη μου το μονο σημαντικο αθλημα. Δεν ειναι δυσκολο, αλλα θα κρινει πολλα.
Αν και ισως τα μορια ισχυουν σε περιπτωση που μια ειδικοτητα εχει πιο πολλα ατομα απο οσα ζητησαν. Αν και προσωπικα νομιζω οτι ειναι δυσκολο αυτο να γινει.
EDIT: Βασικα ακυρο αυτο το τελευταιο. Αναγραφει οτι οσες ειδικοτητες δεν καλυφθουν, ο αριθμος των θεσεων τους θα προστεθει σε αλλες ειδικοτητες. Θεωρητικα δεν υπαρχει περιπτωση καποιος που περασει τα αθληματα να μην μπει ΟΒΑ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε πυροσβέστη ναι αυτό μου είπαν ότι πάμε κατευθείαν στις μονάδες.(με κάθε επιφύλαξη γιατί ούτε αυτοί είναι σίγουροι 100% για ότι λένε). Πάντως εξέλιξη θα έχουμε αφού τελειώσουν και οι ΕΔ με αθλήματα. Την τρίτη του Πάσχα μου είπαν νέα θα έχουμε τέλος Απρίλη... Σήμερα μου το πήγαν εως 10 Μάι.
Καλή υπομονή εύχομαι!
Καλή υπομονή εύχομαι!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Λοιπόν για αεροπορία έγκυρες πηγές θα καταταχθουμε με σειρά Μαΐου, πιθανόν 15 Μαΐου Τρίπολη για ΜΙΑ εβδομάδα μόνο για βασική και για χρέωση ρούχων κτλπ. και μετά ο καθένας στον δρόμο του.. Επίσης η ειδικότητα μου θα μας παρει ολους, πυροσβέστες και οδηγοί κάποιοι να μείνουν έξω λόγο πολλών αιτήσεων.. καλή τύχη σε όλους μας..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αρα στην ουσια... και γω ετσι εμαθα... οτι θα βγουν ολα τα αποτελεσματα δλδ ξηρας αεροπορια και ναυτικο με μια υπουργικη υπογραφη... οποτε αν παει ενα πισω πανε και τα αλλα 2 στο περιμενε
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Τι ειδικοτητα εισαι εσυ φιλε; και ποσες ειναι πλεον οι αιτησης για πυροσβεστες; ή μαλλον με τι κρητιριο θα μας επιλεξουν μηπως γνωριζεις?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε εσυ τι ειδικότητα έχεις που λες θ σας πάρουν όλους?Πριν πάμε Τρίπολη θ μας πουν που θ πάμε μετα; Αν δν μας αρεσει μν παμε τζαπα στη Τριπολη
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... Η ΕΓΓΥΡΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ... ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ; ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ... ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΠΘΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ; ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΑΘΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα αλάνια, νοσοκόμος ειδικότητα.. Επίσης άκουσα απο φίλο ότι και οι αστυνομικοί θα μπούνε όλοι.. Μόνο πυροσβέστες και οδηγοί έχουν θεμα.. νοσοκόμος άλλος κανείς ή αστυνομικός;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Θερμή παράκληση να ΜΗΝ γράφετε με κεφαλαία διότι παραβαίνονται οι κανόνες λειτουργίας της ιστοσελίδας. Άλλη φορά μηνύματα με κεφαλαία ΔΕΝ θα εγκρίνονται από την διαχείριση. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Απο φιλο δλδ ειναι οι εγκυρες πηγες; αμα ειναι να ξεαγχωθουμαι.. η να παρουμε κανα τηλ..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Θεωρητικα εμεις που απολυθηκαμε πριν χρονια, δεν εχουμε τα ρουχα... Μπορει να τ πεταξαμε... Μπορει οτιδηποτε.αν κ εγω τα εχω ακομα :P
τοτε θα πρεπει να παμε να ξανα παρουμε.
αλλα και για εκπαιδευση κανενα μηνα, θεωρω πως ναι θα ηταν καλο γιατι οσο να ναι τ ξεχασαμε (ειδικα εγω σαν μετεωρολογος, δεν ειχα προσοχη, αναπαυση για να μην τ ξεχασω... Ειχα αλγοριθμους)
θα χαρω παντως να μας παρουν μετα τον ιουλιο για να τελειωσω καποιες δουλειες που εχω... Χαχαχαχ :P
τοτε θα πρεπει να παμε να ξανα παρουμε.
αλλα και για εκπαιδευση κανενα μηνα, θεωρω πως ναι θα ηταν καλο γιατι οσο να ναι τ ξεχασαμε (ειδικα εγω σαν μετεωρολογος, δεν ειχα προσοχη, αναπαυση για να μην τ ξεχασω... Ειχα αλγοριθμους)
θα χαρω παντως να μας παρουν μετα τον ιουλιο για να τελειωσω καποιες δουλειες που εχω... Χαχαχαχ :P
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Υποθετω οτι λογικα κι εμεις που ειμασταν πεζικο θα περασουμε απο κεντρο για να χρεωθουμε ρουχα; Απο οσο ξερω, οσοι υπηρετησαν με "μνημονιο" (απο 2010 και μετα), εδωσαν πισω ολα οσα χρεωθηκαν στο κεντρο. Καποιοι οπως εγω, δεν κρατησαμε ουτε τις καλτσες!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μαλιστα καταλαβαινω φιλε μου τι λες απλα εκπαξδευση δεν εκανες στην τριπολη μετεορολογια αλλα στην εμυ οποτε δεν υπαρχει λογος να πας τριπολι... το μονο που εκανες απο εκπαιδευση τριπολη ηταν η βασικη... οχι η ειδικοτητα... εκτος και αν ησουν ατομο για αγιματα και σκοπιες... οποτε γτ να λας τριπολη..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες