Δεν ήξερα την ύπαρξη του συγκεκριμένου πίνακα με τα μέλη. Διαπιστώνω οτι αρκετοί πήγαν να παραπλανήσουν το σύστημα και δήλωναν ψευδός πλεονάζοντα μόρια καθότι ουδείς είχε στην ιστορια του διαγωνισμού 3600 μορια.
Ναι, το έχω διαπιστώσει και εγώ αυτό που λες. Φυσικά εμείς σαν Διαχειριστές γενικώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι μόρια στην πραγματικότητα έχει ο καθένας και φυσικά δεν φέρουμε και καμία ευθύνη για τυχόν ψευδή υποβολή των υποψηφίων στην φόρμα υπολογισμών μορίων των εκάστοτε προκηρύξεων.
Χαχαχα.. σωστος ο Δεα_2μαλ.. πιστευω οτι απο 2600 και πανω για την α κατηγορια ειναι καλα.. υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να ειναι καποιος επιτυχων οταν πρωτα ο θεος βγει...
Καλησπερα. Επειδη ετοιμαζομαι να δωσω για τοικ τουλαχιστον σε επιπεδο λουερ που ειναι απο 505 μοναδες κ πανω μετραει αν γραψω ακουστικο 505 κ πανω κ στο γραμματικο κομματι απο 505 κ πανω. Η κ απο τα 2 να εχω γραψει συνολο απο 505 κ πανω. Δηλαδη 250 -255.
loxias pz έγραψε:Καλησπερα. Επειδη ετοιμαζομαι να δωσω για τοικ τουλαχιστον σε επιπεδο λουερ που ειναι απο 505 μοναδες κ πανω μετραει αν γραψω ακουστικο 505 κ πανω κ στο γραμματικο κομματι απο 505 κ πανω. Η κ απο τα 2 να εχω γραψει συνολο απο 505 κ πανω. Δηλαδη 250 -255.
Στο σύνολο. Γι'αυτό και όλοι δίνουν το TOEIC, επειδή είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το περάσεις και να "τσιμπήσεις" τα μόρια μπαμ μπαμ
Πριν κατι μερες το ΣΤΕ εβγαλε αντισυνταγματικη την διακριση πολυτεκνων και μη για την εισοδο στις στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες, εφοσον βγηκε αυτη η αποφαση λογικα θα επιρρεασει και εμας; Το ξερω οτι μεχρι να βγει η προκυρηξη δεν ειναι τιποτα σιγουρο αλλα μαλλον θα καταργηθει... Ξερει κανεις περισσοτερα;