Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)
Ναι τα μαθήματα αυτά θα είναι.
Και επίσης οι μέχρι τώρα πληροφορίες μου λένε ότι οι ερωτήσεις σχεδόν σε όλα τα μαθήματα θα είναι ανάπτυξης πλην της Γεωγραφίας στην οποία ίσως να υπάρξουν και κάποιες πολλαπλής (αλλά όχι όλες σε καμία περίπτωση).
Κάτι άλλο δεν γνωρίζω.
Και επίσης οι μέχρι τώρα πληροφορίες μου λένε ότι οι ερωτήσεις σχεδόν σε όλα τα μαθήματα θα είναι ανάπτυξης πλην της Γεωγραφίας στην οποία ίσως να υπάρξουν και κάποιες πολλαπλής (αλλά όχι όλες σε καμία περίπτωση).
Κάτι άλλο δεν γνωρίζω.
Ευχαριστω πολυ.D.Y.K έγραψε:Ναι τα μαθήματα αυτά θα είναι.
Κάτι άλλο δεν γνωρίζω.
Φιλε ΔΥΚ.. για την ξενη γλωσσα που αναφερει, η εξεταση θα περιλαμβανει καποια εκθεση να φανταστω μονο ή και διαφορες ασκησεις σαν να δινεις για το λοουερ ας πουμε; μηπως γνωριζεις τι παιζει στο περιπου?
Μόνο έκθεση ιδεών φίλε μου.
Ευχαριστω πολυ ΔΥΚ..
Το άρθρο γιατί αναφέρει μόνο τα αγωνίσματα της γενικής κατηγορίας;:/
Takaros123 έγραψε:Το άρθρο γιατί αναφέρει μόνο τα αγωνίσματα της γενικής κατηγορίας;:/
γιατι πολυ απλα δεν γνωριζουν για τις υπολοιπες κατηγοριες, μην πιστευεις κ πολυ τετοια αρθρα, οταν θα βγει η προκ θα αναφερονται ολα
Δ. Υ. Κ και οποιοσδηποτε αλλος σχετιζεται με ελ. Ακτ να ρωτησω ξερετε αν θα ξαναμπει μετα το 2011 η κατηγορια 403 για ειδικοτητες αποκτηθεισες στις ενοπλες δυναμεις?
keke apa έγραψε:Δ. Υ. Κ και οποιοσδηποτε αλλος σχετιζεται με ελ. Ακτ να ρωτησω ξερετε αν θα ξαναμπει μετα το 2011 η κατηγορια 403 για ειδικοτητες αποκτηθεισες στις ενοπλες δυναμεις;
Απ'όσο γνωρίζω ναι θα υπάρχουν.
D.Y.K έγραψε:keke apa έγραψε:Δ. Υ. Κ και οποιοσδηποτε αλλος σχετιζεται με ελ. Ακτ να ρωτησω ξερετε αν θα ξαναμπει μετα το 2011 η κατηγορια 403 για ειδικοτητες αποκτηθεισες στις ενοπλες δυναμεις;
Απ'όσο γνωρίζω ναι θα υπάρχουν.
ωραια, μακαρι, μενει μονο να επιβεβαιωθει οταν με το καλο βγει :) αρκει να ναι φετος και μην χαρω για "περσι" μια ανασα πριν απο το ονειρο... :/
http://www.proson.gr/arthro/τον-δεκέμβριο-ο-διαγωνισμός-για-την-πρόσληψη-260-λιμενοφυλάκων
Ημαρτον κοπελια. Τσεκαρε και λιγο τα προηγουμενα μηνυματα , την ιδια πηγη ειχε μοιραστει και ο ΔΥΚ! Μην ανεβαζετε τα ιδια και τα ιδια!Τζοβάνα έγραψε: http://www.proson.gr/arthro/τον-δεκέμβριο-ο-διαγωνισμός-για-την-πρόσληψη-260-λιμενοφυλάκων
Τα έχω τσεκάρει δεσποινίς. Είναι η ίδια ενημέρωση, φυσικά, αυτό είναι εξάλλου το περιεχόμενο των έως τώρα δημοσιεύων, το ίδιο, απλά είναιαπό διαφορετικό σαίτ και με την σημερινή ημερομηνία. Αυτά. Σαντρέ.
ΔΥΚ εχω καλες ελπιδες πιστευω στην γενικη κατηγορια καθως εχω αρκετα μορια αλλα δεν εχω το ecdl. Προλαβαινω να το βγαλω αν υποθεσουμε οτι βγαινει Δεκεμβρη η προκηρυξη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες