Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sv

Δημοσίευση από sv »

Καλησπερα μηπως ξερει κανεις ποσοι απο τους ιδιωτες ππυ ειναι σε αυτο το φεκ?
bobos

Δημοσίευση από bobos »

Απο γνωστα παιδια που συμμετειχαν και στις 2 προκυρηξεις ειναι περιπου 60- 80 ατομα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Φιλε μου sv πρεπει να ειναι 60-70 ατομα... Δεν εχει ξεκαθαρισει ομως εαν καλεσει ατομα σε περιπτωση παραιτησεις τους.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
sv

Δημοσίευση από sv »

Δημητρη σ ευχαρισω για την απαντηση. Ποτε θα το μαθουμε αυτο; Η πως. Γιατι απο το αρχηγειο οτι του φανει του λολοστεφανη μας λενε οταν λενε.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Συμβουλή εκ των έσω: Αν θέλετε να μάθετε-να πιέσετε πάρτετηλ στο γραφείοτου δενδια στην κερκυρα κ ζητείστε το τηλ του υπασπιστη του για θεματα πυροσβεστικης (Πυραγός Τσίγκας) Φιλικά μελλοντικός ελπίζω συνάδελφος

vagtsak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από vagtsak »

Μπράβο μας παλικάρια! Ας ελπίσουμε τ επόμενο βήμα ν είναι σύντομα.
panos45
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

δημητρης25 έγραψε:Φιλε μου sv πρεπει να ειναι 60-70 ατομα... Δεν εχει ξεκαθαρισει ομως εαν καλεσει ατομα σε περιπτωση παραιτησεις τους.

μιλάς για την περίπτωση που ένας ππυ διοριστεί βάση της προκήρυξης των 725 και άρα να πάρουν κάποιο επιλαχόντα ππυ στην θέση του ή για την περίπτωση που ένας ππυ που ενώ είναι στον πίνακα επιτυχόντων για τους 725 προτιμήσει να παραμείνει ππυ για κάποιο λόγο και άρα να παραιτηθεί από την θέση του στην προκήρυξη των 725;

Παιδιά οι ππυ που έχουν μπει και στους 725, μήπως θεωρείται εσωτερική μετάταξη και άρα δεν λογίζονται οι θέσεις που θα καταλάβουν στις 725 με αποτέλεσμα να καλέσουν συμπληρωματικό αριθμό ατόμων;

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Συγχαρητήρια σε όλους!

Υστερόγραφα:
  • Τελικά διαψευστήκαμε πολλοί και μέσα στους πολλούς κι εγώ, που υποστηρίξαμε ότι τα κενά της Υποκατηγορίας Α1' Νομικών θα συμπληρώνονταν από τις υπόλοιπες υποκατηγορίες της Κατηγορίας Α'. Τελικά συμπληρώθηκαν από την Κατηγορία Γ'.
  • Η βάση για την Κατηγορία Γ' έφτασε στο 658 και οι περισσότεροι υποστηρίζαμε ότι θα φθάσει στο 500 - 550.
  • Η βάση για την Κατηγορία Β' έφθασε στο 573.
Αυτά για την Ιστορία!
panos45
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από panos45 »

gate21ss έγραψε:Συγχαρητήρια σε όλους!

Υστερόγραφα:
  • Τελικά διαψευστήκαμε πολλοί και μέσα στους πολλούς κι εγώ, που υποστηρίξαμε ότι τα κενά της Υποκατηγορίας Α1' Νομικών θα συμπληρώνονταν από τις υπόλοιπες υποκατηγορίες της Κατηγορίας Α'. Τελικά συμπληρώθηκαν από την Κατηγορία Γ'.
  • Η βάση για την Κατηγορία Γ' έφτασε στο 658 και οι περισσότεροι υποστηρίζαμε ότι θα φθάσει στο 500 - 550.
  • Η βάση για την Κατηγορία Β' έφθασε στο 573.
Αυτά για την Ιστορία!

Ναι πρέπει να το παραδεχτούμε ότι οι ευνοημένοι της υπόθεσης είναι οδηγοί, χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά άλλωστε έχω και φίλους μου. Παρόλο που είναι οι περισσότεροι της προκήρυξης στο πλήθος, πάλι τα κενά άλλων κατηγοριών καλύφθησαν από αυτούς. Είναι σαφές ότι η πυροσβεστική είχε γραμμή να πάρει όσο πιο πολλούς οδηγούς μπορούσε.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

παιδια συνχαρητηρια σε ολους μας. τωρα επισημα και πυροσβεστες στα χαρτια. οπως τρεξαμε τοσο καιρο ετσι πρεπει να περνουμε τηλεφωνα στον στουρναρα και στον δενδια γιατι απο αυτους εξαρτατε τωρα ποτε θα μας παρουν αν και πιστευω οτι μεσα στον φεβρουαριο θα ειμαστε στην σχολη. φαγαμε ολο τον γαιδαρο η ουρα μας εμεινε ελπιζω να μην κολησουμε εκει. η πιεση απο βδομαδα συνεχιζετε ξανα συναδελφοιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα παπαγαλάκια που έλεγαν για ακύρωση του διαγωνισμού παρακαλούνται να εμφανιστούν άμεσα για μαθήματα κώλο τούμπας.

Συγχαρητήρια σε όλους!
GeorgeKriti

Δημοσίευση από GeorgeKriti »

Συγχαρητήρια και από μένα συνάδελφοι, εύχομαι ότι καλύτερο και καλώς να εσμίξωμε στη σχόλη. Ελπίζω σύντομα να βγει και το άλλο ΦΕΚ.
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Greek_Army έγραψε:Τα παπαγαλάκια που έλεγαν για ακύρωση του διαγωνισμού παρακαλούνται να εμφανιστούν άμεσα για μαθήματα κώλο τούμπας.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Αδέρφια συγχαρητήρια σε όλους μας, και με το καλό να μπούμε στην σχολή.
χαχαχα, καλά τα λες (Greek_Army),

Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα «Μολών λαβέ»
gijoe
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από gijoe »

Συνχαρητηρια τα καταφεραμε! Παντως ολα γινανε μεσα στο λογικα πλαισια ημερων μεχρι στιγμης!
sv

Δημοσίευση από sv »

πανο45 μιλαω για την περίπτωση που ένας ππυ διοριστεί βάση της προκήρυξης των 725 και άρα να πάρουν κάποιο επιλαχόντα ππυ στην θέση του. Δυστηχως ειμαι στους επιλαχοντες που περασανε αγωνισματα κ περιμενουμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες