Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Giannis84 »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Στο 1000 μαγκες ειναι αυστηροι εχει μετρησει χρονο κανενας δηλ αν ενας το κανει 4.05 τον κοβουν ευχαριστω

Ναι σε χρονομετρουν και κοβεσαι αν το κανεις στο 4.05. Λογικο. Απ οτι λενε τα παιδια που πηγαν στα αθληματα, οσοι το περνανε το περνανε ανετα. Δηλαδη κανουν 3.50 και λιγοτερο.
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Στους 4000 παντως το 1000 το κανανε και σε 4.10 κ περασανε ορισμενοι, αρκει να μην ηταν πολυ μακρια απο το γκρουπ που προηγουταν. Δε σε κοβουν για 5' ιμαρτον. Μπορουν να το επιβεβαιωσουν και τα παιδια που εδωσαν (δε ξερω τι εγινε στους αξιωμ) παντως εχει υποθει οτι οι τοσο καλοι χρονοι ηταν αποτελεσμα του οτι το γηπεδο δν ειναι οντως 1000... Δ ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα, κουβεντες παλαιοτερων αναρτησεων μεταφερω
Giannis84

wtf; έγραψε: Στους 4000 παντως το 1000 το κανανε και σε 4.10 κ περασανε ορισμενοι, αρκει να μην ηταν πολυ μακρια απο το γκρουπ που προηγουταν. Δε σε κοβουν για 5' ιμαρτον. Μπορουν να το επιβεβαιωσουν και τα παιδια που εδωσαν (δε ξερω τι εγινε στους αξιωμ) παντως εχει υποθει οτι οι τοσο καλοι χρονοι ηταν αποτελεσμα του οτι το γηπεδο δν ειναι οντως 1000... Δ ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα, κουβεντες παλαιοτερων αναρτησεων μεταφερω

Ετσι εχει ειπωθει απο καποια παιδια της προκηρυξης του 2011. Καποιοι αλλοι βεβαια εγραψαν οτι δεν ειδαν κανεναν να περναει με πανω απο 4 1000αρι η κατω απο 4 μηκος. Αυτο μπορει να οφειλοταν σε καποιους αξιωματικους που ηταν καπως πιο επιεικεις για λιγα δευτερολεπτα η εκατοστα, αρα ορισμενες σειρες παιδιων πιθανως να ευνοηθηκαν σε σχεση με καποιες αλλες. Εκει οπου οι διαγωνιζομενοι ηταν 1000+ και υπηρχαν πολλοι διαφορετικοι αξιωματικοι αυτα μπορουσαν να συμβουν. Εδω περα ομως δεν εχει ειπωθει κατι τετοιο. Ηταν παιδια παροντες στο χαλικακι και δεν αναφερθηκε τιποτα για τετοια επιεικια. Μπορει βεβαια και να μην χρειαστηκε μεχρι τωρα γιατι δεν ετυχε να κοπει καποιος για 5 δευτερολεπτα; Δεν γνωριζω. Παντως αν ηταν να διαγωνιστω στα αθληματα δεν θα βασιζομουν σε αυτου του ειδους την επιεικια. Το σωστο ειναι τα ορια που λεει η προκηρυξη. Οχι "5 εκατοστα κατω η 5 δευτερα πανω, δεν εγινε και τιποτα"... Δεν παει ετσι. Αν ειναι ετσι μετα θα ρθει κι αυτος που εκανε 4,08 και θα πει γιατι να περασει ο 4,05 και εγω οχι; Θα ερθει μετα κι ο 4,12 και θα πει το ιδιο και παει λεγοντας. Εδω που ειναι λιγα ατομα αυτα δεν περνανε απαρατηρητα.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

panos έγραψε:
geral έγραψε:
panos έγραψε:
Dmtrs έγραψε:Φιλαράκι μην σε αγχώνει το μήκος τόσο. Τη πρώτη μέρα να σε αγχώνουν οι έλξεις και η δοκός, και τη δεύτερη το 1000 άρι. Στο μήκος εκείνη την ώρα με την αδρεναλίνη που έχεις, εάν έχεις και νορμάλ σωματοδομή, το βγάζεις! Θα πρέπει απλά να βάλεις σημάδια στο διάδρομο πριν το σκάμα και να τρέξεις μια δυο φορές πριν το άλμα, απλά για να πάρεις τα βήματα. Επίσης, προσπάθησε να κάνεις το άλμα με όλη τη φόρα χωρίς να κόψεις απο φοβο να δεις εάν είναι έγκυρο και φέρε τα πόδια σου σχεδόν τεντωμένα μπροστά για να κερδίσεις αρκετά εκατοστά.
ευχαριστώ φίλος για τις συμβουλές... Αλλά εντάξει όλα αυτά... Για το πώς μετράνε τα 4 και αυτό που ρώτησα ξέρει κανείς να πει;

δεν παίζει ρόλο που πάτησες εσύ. Μετράνε από εκεί που ξεκινάει η γραμμή. Πρόσεχε μηνπατήσεις ούτε μπροστά και σου βγεί άκυρο το άλμα ούτε πολύ πίσω.
οκ θενξ...

Dmtrs έγραψε:Μετράνε από τη βαλβίδα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξέρουν πόσο πήδηξες πριν τη βαλβίδα γιατί δεν υπάρχει κάποιο σημάδι!
είπα αφού κοιτούν το σημείο που πατάς για να διαπιστώσουν αν είναι έγκυρο, μήπως και μετρούν και αυτούς τους πόντους... Τεσπα... Οπότε κανονικό μήκος όπως μετράει στους αγώνες στίβου

εισαι σιγουρος dmtrs οτι το αλμα που κανεις για να μετρησουν τα 4 μετρα το κανεις απο την βαλβιδα; Η μηπως εχουν τραβηξει δικες τους γραμμες και σου λενε απο εδω πηδας χωρις να πατησεις την γραμμη και μετραμε τα 4 μετρα; Γιατι η βαλβιδα απο το σκαμα στο χαλικακι απεχει 3 μετρα... Αν καποιος δεν πηδαει ουτε 3 μετρα τρωει τα μουτρα του δηλαδη; Και ο στιβος στο χαλικακι ειναι καθαρος 400αρης.
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Giannis84 έγραψε:
wtf; έγραψε: Στους 4000 παντως το 1000 το κανανε και σε 4.10 κ περασανε ορισμενοι, αρκει να μην ηταν πολυ μακρια απο το γκρουπ που προηγουταν. Δε σε κοβουν για 5' ιμαρτον. Μπορουν να το επιβεβαιωσουν και τα παιδια που εδωσαν (δε ξερω τι εγινε στους αξιωμ) παντως εχει υποθει οτι οι τοσο καλοι χρονοι ηταν αποτελεσμα του οτι το γηπεδο δν ειναι οντως 1000... Δ ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα, κουβεντες παλαιοτερων αναρτησεων μεταφερω

Ετσι εχει ειπωθει απο καποια παιδια της προκηρυξης του 2011. Καποιοι αλλοι βεβαια εγραψαν οτι δεν ειδαν κανεναν να περναει με πανω απο 4 1000αρι η κατω απο 4 μηκος. Αυτο μπορει να οφειλοταν σε καποιους αξιωματικους που ηταν καπως πιο επιεικεις για λιγα δευτερολεπτα η εκατοστα, αρα ορισμενες σειρες παιδιων πιθανως να ευνοηθηκαν σε σχεση με καποιες αλλες. Εκει οπου οι διαγωνιζομενοι ηταν 1000+ και υπηρχαν πολλοι διαφορετικοι αξιωματικοι αυτα μπορουσαν να συμβουν. Εδω περα ομως δεν εχει ειπωθει κατι τετοιο. Ηταν παιδια παροντες στο χαλικακι και δεν αναφερθηκε τιποτα για τετοια επιεικια. Μπορει βεβαια και να μην χρειαστηκε μεχρι τωρα γιατι δεν ετυχε να κοπει καποιος για 5 δευτερολεπτα; Δεν γνωριζω. Παντως αν ηταν να διαγωνιστω στα αθληματα δεν θα βασιζομουν σε αυτου του ειδους την επιεικια. Το σωστο ειναι τα ορια που λεει η προκηρυξη. Οχι "5 εκατοστα κατω η 5 δευτερα πανω, δεν εγινε και τιποτα"... Δεν παει ετσι. Αν ειναι ετσι μετα θα ρθει κι αυτος που εκανε 4,08 και θα πει γιατι να περασει ο 4,05 και εγω οχι; Θα ερθει μετα κι ο 4,12 και θα πει το ιδιο και παει λεγοντας. Εδω που ειναι λιγα ατομα αυτα δεν περνανε απαρατηρητα.

πιθανως ειναι ετσι... Εξαρταται και απ την περιπτωση. Οπως και να εχει καλη Τυχη κ ας μας ενημερωσετε οσοι πατε για το τι τεικα απ ολα αυτα ισχυει
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gate21ss »

panos έγραψε:ευχαριστώ φίλος για τις συμβουλές... Αλλά εντάξει όλα αυτά... Για το πώς μετράνε τα 4 και αυτό που ρώτησα ξέρει κανείς να πει;

Απ' όσο ξέρω είναι 2 μέτρα από τη βαλβίδα μέχρι το σκάμα και άλλα 2 μέτρα από την άκρη του σκάματος και μεσα.
Θα πρέπει το τελευταίο μέρος του σώματός σου να βρίσκεται στα 4 μέτρα και άνω μετά το άλμα.
Γνώμη μου ότι θέλει γρήγορη φόρα περίπου στα 15-20 μέτρα πριν και καλό άλμα.

Θέλει εξάσκηση!
Με προπονητή που μίλησα με συμβούλεψε να κάνω 7-8 άλματα τη μία μέρα και μετά πάλι την άλλη βδομάδα (όχι πολλά άλματα για να μη δημιουργήσω πρόβλημα σε γόνατα) και να εξασκηθώ περισσότερο στα πατήματα και στη φορά.
panos

Δημοσίευση από panos »

gate21ss έγραψε:
panos έγραψε: ευχαριστώ φίλος για τις συμβουλές... Αλλά εντάξει όλα αυτά... Για το πώς μετράνε τα 4 και αυτό που ρώτησα ξέρει κανείς να πει;

Απ' όσο ξέρω είναι 2 μέτρα από τη βαλβίδα μέχρι το σκάμα και άλλα 2 μέτρα από την άκρη του σκάματος και μεσα.
Θα πρέπει το τελευταίο μέρος του σώματός σου να βρίσκεται στα 4 μέτρα και άνω μετά το άλμα.

Θέλει εξάσκηση!
Με προπονητή που μίλησα με συμβούλεψε να κάνω 7-8 άλματα τη μία μέρα και μετά πάλι την άλλη βδομάδα (όχι πολλά άλματα για να μη δημιουργήσω πρόβλημα σε γόνατα) και να εξασκηθώ περισσότερο στα πατήματα και στη φορά.

ωραίος... Συμφωνούμε... Με εξα'ιρεση ίσως τα 20 μέτρα... Εξαρτ'αται βέβαια στα πόσα Πίάνει ο καθένας την μαξ ταχύτητα του... Γιατί καλό είναι το πάτημα να το κάνεις όταν πιάσεις την μέγιστη... Στο πικ
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

gate21ss έγραψε:
panos έγραψε:ευχαριστώ φίλος για τις συμβουλές... Αλλά εντάξει όλα αυτά... Για το πώς μετράνε τα 4 και αυτό που ρώτησα ξέρει κανείς να πει;

Θέλει εξάσκηση!

η βαλβιδα απο την αρχη του σκαματος απεχει 3 μετρα.
δεν θα μας βαζουν να πηδαμε απο την βαλβιδα, αλλα θα οριοθετησουν δικες τους γραμμες που θα ειναι μετρημενες ηδη, οποιος παταει την πρωτη θεωρειται ακυρο, οποιος δεν περναει την τελευταια γραμμη κοβεται επειδη δεν επιασε τα 4 μετρα.
και αυτο το κανουν επειδη πολλοι δεν πηδανε ουτε 3 μετρα και τρωνε τα μουτρα τους τα γονατα τους κτλ.
σε ολες τις προκηρυξης της πυροσβεστικης αυτο κανουν στο μηκος. Ευχαριστω.
Αγγελος

Δημοσίευση από Αγγελος »

Δεν ειναι ετσι φιλαρακι 1ον το σκαμα ειναι 2 μετρα απο τη βαλβιδα 2ον στβν 5 ετων μετρουσαν ακριβως οπως σε εναν αγωνα μηκος απο βαλβιδα 3ον το χαλικακι μπορει να ναι 1000 αλλα οι 5 ετοις τρεξαμε γυρω στα 60 μετρα λιγοτερα γτ ειχαν τους κωνους λαθος... γι αυτο και εκαναν ολοι ατομικο 20 δευτερολεπτα... στο λεω σιγουρα για 5 ετοις πηγα σε τρεις δοκιμασιες μια ως επιτυχων εγω και 2 φορες κατι φιλους μου επιλαχοντες δεν ξερω στον αξιωματικων αν ειναι αξιοκρατικα παντως μηκος μετρανε απο βαλβιδα και η αποσταση βαλβιδα σκαμα ειναι 2 μετρα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Αγγελος έγραψε:Δεν ειναι ετσι φιλαρακι 1ον το σκαμα ειναι 2 μετρα απο τη βαλβιδα 2ον στβν 5 ετων μετρουσαν ακριβως οπως σε εναν αγωνα μηκος απο βαλβιδα 3ον το χαλικακι μπορει να ναι 1000 αλλα οι 5 ετοις τρεξαμε γυρω στα 60 μετρα λιγοτερα γτ ειχαν τους κωνους λαθος... Γι αυτο και εκαναν ολοι ατομικο 20 δευτερολεπτα... Στο λεω σιγουρα για 5 ετοις πηγα σε τρεις δοκιμασιες μια ως επιτυχων εγω και 2 φορες κατι φιλους μου επιλαχοντες δεν ξερω στον αξιωματικων αν ειναι αξιοκρατικα παντως μηκος μετρανε απο βαλβιδα και η αποσταση βαλβιδα σκαμα ειναι 2 μετρα

της παλληνης ο στιβος ειναι 320 μετρα η στροφη, με λιγα λογια δεν ειναι ΄σωστος΄ στιβος και η βαλβιδα απο το σκαμα απεχει 3 μετρα, στο χαλικακι που ειναι ολα με τις κανονικες προδιαγραφες στιβου η αποσταση απο τη βαλβιδα εως το σκαμα ειναι 2 μετρα; Τι να πω... Δεν επιμενω επειδη δεν εχω παει ποτε να τρεξω εκει, αλλα μου φαινεται παραξενο.
Κουν85

Δημοσίευση από Κουν85 »

Παιδιά πήρα τηλ. Και μου είπαν ότι έχει αθλήματα την Δευτέρα ξέρει κανείς κάτι?
Giannis84

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
της παλληνης ο στιβος ειναι 320 μετρα η στροφη, με λιγα λογια δεν ειναι ΄σωστος΄ στιβος και η βαλβιδα απο το σκαμα απεχει 3 μετρα, στο χαλικακι που ειναι ολα με τις κανονικες προδιαγραφες στιβου η αποσταση απο τη βαλβιδα εως το σκαμα ειναι 2 μετρα; Τι να πω... Δεν επιμενω επειδη δεν εχω παει ποτε να τρεξω εκει, αλλα μου φαινεται παραξενο.

Γιατι ποιος ειπε οτι οι κανονικες προδιαγραφες οριζουν οτι η βαλδιβα απεχει 3 μετρα απο το σκαμα;
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από geral »

Κουν85 έγραψε:Παιδιά πήρα τηλ. Και μου είπαν ότι έχει αθλήματα την Δευτέρα ξέρει κανείς κάτι;

Βγήκε ανακοίνωση όχι για αυτούς που εδωσαν υγειονομικά χθές και σήμερα. Δευτέρα δίνουν υποψήφιοι που πέρασαν υγειονομικά προηγούμενη φορά. Εσύ υγειονομικά πότε πέρασες; Αν έδωσες χθές ή σήμερα τότε θα σας βάλουν με τους προηγούμενους να δώσετε μαζί;
john

Δημοσίευση από john »

Παιδιά και εγώ πήγα τις υγειονομικές εχθές. Ότι να ναι είναι ούτε ονομαστικά μας είπαν ότι είμαστε οκ. Απλά πήραν τις καρτέλες και μας είπαν να κάνουμε βαθία καθίσματα χωρίς ρούχα. Και αν χάσουν τις καρτέλες τι γίνεται; Τζάμπα τόσα έξοδα. Πάντως δεν νομίζω να δώσουμε την δευτέρα. Πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και πολλά έξοδα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες