Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Καλά μην το παρακάνουμε... Ας ελπίζουμε στο μέγιστο δηλαδή 1.200 άτομα και ως εκεί... Το λέω μην σκάσει καμια 500άρα πάλι και πέσουμε σε κατάθλιψη...
Για 500 ατομα λιγο χλωμο το κοβω, αλλα και για 3000 ειναι πολυ ομορφο για να ειναι αληθινο. Τουλαχιστον 1000 θεωρω και βλεπουμε απο κει και περα. Στην σελιδα των φρουρων παντως στο φεισμπουκ σε ερωτηση ενος παιδιου για το ποτε θα βγει προκηρυξη, ο διαχειριστης της σελιδας απαντησε οτι το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη οπως και το ΣΕΦΕΑΑ παντα ζητανε ενισχυσεις που μεταφραζονται απο νεες προκηρυξεις, στο αιτημα ομως αυτο εαν θα ανταποκρινεται η εκαστοτε πολιτικη ηγεσια δεν μπορουν εκ των προτερων να το γνωριζουνε. Οποτε και φετος θα ζητησουν ατομα, αλλα το θεμα ποσα απο αυτα θα εγκρινει η τοτε κυβερνηση.
-
317λελε
Ναι ρε φιλαρακι και γω 3080 μορια μαζευω. Αλλα κανω υπομονη δεν μπορω να κανω και κατι αλλο...
317λελε έγραψε:Ναι ρε φιλαρακι και γω 3080 μορια μαζευω. Αλλα κανω υπομονη δεν μπορω να κανω και κατι αλλο...
στηλε μου σε μνμ τι κατηγορια εισαι
τουλαχιστον απο εμενα δεν θα ακουσεις τιποτα που να το εχω βγαλει απο το μυαλο μου. Ουτε καν δικια μου εκτιμιση δεν κανω γιατι παιζει να εκτεθω.nick 257 έγραψε:toro έγραψε:Ειχα διαβασει σε ενα δημοσιευμα οτι το 2012 ειναι κομβικο σημειο για την συνταξιοδοτηση των αστυνομικων και εχουν κατατεθει 10000 αιτησεις για συνταξη φετο. Τα συμπερασματα δικα σας.
τετοια λεγε μας να φτιαχτουμε... Αντε να δουμε...
MIKE27 έγραψε:Για 500 ατομα λιγο χλωμο το κοβω, αλλα και για 3000 ειναι πολυ ομορφο για να ειναι αληθινο. Τουλαχιστον 1000 θεωρω και βλεπουμε απο κει και περα. Στην σελιδα των φρουρων παντως στο φεισμπουκ σε ερωτηση ενος παιδιου για το ποτε θα βγει προκηρυξη, ο διαχειριστης της σελιδας απαντησε οτι το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη οπως και το ΣΕΦΕΑΑ παντα ζητανε ενισχυσεις που μεταφραζονται απο νεες προκηρυξεις, στο αιτημα ομως αυτο εαν θα ανταποκρινεται η εκαστοτε πολιτικη ηγεσια δεν μπορουν εκ των προτερων να το γνωριζουνε. Οποτε και φετος θα ζητησουν ατομα, αλλα το θεμα ποσα απο αυτα θα εγκρινει η τοτε κυβερνηση.
αυτο ειναι πολυ θετικο... Και περυσι απο το φεισμπουκ το ειχε προαναγγηλει ο ντουμας. Ειπε εμεις ζητησαμε ατομα τωρα ομως ειναι θεμα του υπουργειου οικονομικων
Στο ερώτημα που τίθεται τόσο πρώιμα, για το εάν θα βγει νέα προκήρυξη και πότε, την στιγμή που μόλις πριν λίγες ημέρες ανέλαβαν ενεργό δράση επίσημα οι επιτυχόντες συνάδελφοι της προηγούμενης προκήρυξης δεν μπορούμε να το απαντήσουμε μιας και μια νέα προκήρυξη είναι συνάρτηση πολλών ενεργειών και γεγονότων και πράξεων. Στο μόνο που μπορούμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα είναι ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπως και εμείς, πάντα ζητούμε νέες ενισχύσεις που μεταφράζονται από νέες προκηρύξεις, στο αίτημα αυτό εάν θα ανταποκρίνεται η εκάστοτε Κυβέρνηση η Πολιτική Ηγεσία δυστυχώς δεν μπορούμε εκ των προτέρων να το γνωρίζουμε.
απο φεισμπουκ...
Και τι θες να πεις με αυτο φιλε μου;toro έγραψε:317λελε έγραψε:Ναι ρε φιλαρακι και γω 3080 μορια μαζευω. Αλλα κανω υπομονη δεν μπορω να κανω και κατι αλλο...
στηλε μου σε μνμ τι κατηγορια εισαιτουλαχιστον απο εμενα δεν θα ακουσεις τιποτα που να το εχω βγαλει απο το μυαλο μου. Ουτε καν δικια μου εκτιμιση δεν κανω γιατι παιζει να εκτεθω.nick 257 έγραψε:toro έγραψε:Ειχα διαβασει σε ενα δημοσιευμα οτι το 2012 ειναι κομβικο σημειο για την συνταξιοδοτηση των αστυνομικων και εχουν κατατεθει 10000 αιτησεις για συνταξη φετο. Τα συμπερασματα δικα σας.
τετοια λεγε μας να φτιαχτουμε... Αντε να δουμε...MIKE27 έγραψε:Για 500 ατομα λιγο χλωμο το κοβω, αλλα και για 3000 ειναι πολυ ομορφο για να ειναι αληθινο. Τουλαχιστον 1000 θεωρω και βλεπουμε απο κει και περα. Στην σελιδα των φρουρων παντως στο φεισμπουκ σε ερωτηση ενος παιδιου για το ποτε θα βγει προκηρυξη, ο διαχειριστης της σελιδας απαντησε οτι το Υπουργειο Προστασιας του Πολιτη οπως και το ΣΕΦΕΑΑ παντα ζητανε ενισχυσεις που μεταφραζονται απο νεες προκηρυξεις, στο αιτημα ομως αυτο εαν θα ανταποκρινεται η εκαστοτε πολιτικη ηγεσια δεν μπορουν εκ των προτερων να το γνωριζουνε. Οποτε και φετος θα ζητησουν ατομα, αλλα το θεμα ποσα απο αυτα θα εγκρινει η τοτε κυβερνηση.
αυτο ειναι πολυ θετικο... Και περυσι απο το φεισμπουκ το ειχε προαναγγηλει ο ντουμας. Ειπε εμεις ζητησαμε ατομα τωρα ομως ειναι θεμα του υπουργειου οικονομικων
Στο ερώτημα που τίθεται τόσο πρώιμα, για το εάν θα βγει νέα προκήρυξη και πότε, την στιγμή που μόλις πριν λίγες ημέρες ανέλαβαν ενεργό δράση επίσημα οι επιτυχόντες συνάδελφοι της προηγούμενης προκήρυξης δεν μπορούμε να το απαντήσουμε μιας και μια νέα προκήρυξη είναι συνάρτηση πολλών ενεργειών και γεγονότων και πράξεων. Στο μόνο που μπορούμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα είναι ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπως και εμείς, πάντα ζητούμε νέες ενισχύσεις που μεταφράζονται από νέες προκηρύξεις, στο αίτημα αυτό εάν θα ανταποκρίνεται η εκάστοτε Κυβέρνηση η Πολιτική Ηγεσία δυστυχώς δεν μπορούμε εκ των προτέρων να το γνωρίζουμε.
απο φεισμπουκ...
Αυτο που αναρτησα ειναι η απαντησει απο την σελιδα του σεφεα στην ερωτησει για το αν θα βγαλει προκηρυξη το 2012.
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 58
Υπομονη γιατι εχουμε πολυ καιρο μπροστα μας...
Οσο αφορα την προκυρηξη να την περιμενουμε μες το καλοκαιρι! Τωρα τα ατομα μεχρι στιγμης ακουγεται για 1.100... Βεβαια αυτο μεχρι να βγει μπορει να αλλαξει αλλα για να ανεβει ο αριθμος δεν νομιζω!(ολα αυτα απο εγκυρες πηγες)
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Φιλε μου μανιατη ολα αυτα ακουγονται πολυ ωραια... Ειναι σιγουρα απο εγκυρη πηγη; Σε ρωταω γιατι απο το υπουργειο δεν εχουν ζητησει ακομα ατομα... Πως ξερεις εσυ για 1100;
MΑνιατη ελπιδοφορα και αισιοδοξα αυτα που αναφερεις αλλα θα μπορουσες ν΄αναφερεις ποιες ειναι αυτες οι πηγες σου?
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

MIKE27 έγραψε:MΑνιατη ελπιδοφορα και αισιοδοξα αυτα που αναφερεις αλλα θα μπορουσες ν΄αναφερεις ποιες ειναι αυτες οι πηγες σου;
+1000
- polutexnitis
- Πολίτης

- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια ηθελα να παραθεσω την αποψη μου πανω σ αυτο το θεμα με ολο τον σεβασμο χωρις να διαψευσω κανενα. Ασχολουμε απο το 2008 με τις προκειρηξεις αυτες ποτε μα ποτε μη πιστεψει κανεις σ οσα ακογουνται... Ολα ραδιο αρβυλα. Κανεις δε ξερει τα ατομα ουτε ο ιδιος ο υπουργος. Με εκτιμηση
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

polutexnitis έγραψε:Καλησπερα παιδια ηθελα να παραθεσω την αποψη μου πανω σ αυτο το θεμα με ολο τον σεβασμο χωρις να διαψευσω κανενα. Ασχολουμε απο το 2008 με τις προκειρηξεις αυτες ποτε μα ποτε μη πιστεψει κανεις σ οσα ακογουνται... Ολα ραδιο αρβυλα. Κανεις δε ξερει τα ατομα ουτε ο ιδιος ο υπουργος. Με εκτιμηση
συμφωνώ Φιλε κ εγω ετσι πιστευω πως εχουν τα πραγματα κανενας δεν μπορει να ξερει τι μας ξημερωνει αυριο.
-
317λελε
Και γω Συμφωνω αλλα πιστευω οτι θα βγει τορα ποσα ατομα δε ξερω παντως σιγουρα θα παρουν...
Συμφωνω κ εγω... Διαβαστε να δειτε τι ελεγαν περυσι τετοιο καιρο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες