Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Δηλαδή παιδιά μπορώ να έχω ελπίδες κι εγώ που ήμουν καμμένος εξαρχής; Είμαι θέση 1587 στον πίνακα
Ναι να εισαι αισιοδοξος... Θα καλεσουν πιθανον μεχρι 1600 σειρα... Σου ευχομαι τα καλυτερα!
Ευχαριστώ Κώστα για τα καλά σου λόγια. Το θέμα είναι, ότι λόγω υποχρεώσεων αφού είδα ότι δεν ήμουν ούτε καν στους επιλαχόντες σταμάτησα τις προπονήσεις παρόλο που είχα φτάσει σε καλό επίπεδο και είδα ότι έπιανα τα όρια στα αγωνίσματα σχετικά εύκολα. Τώρα λογικά έχω ψιλοσκουριάσει. Αν με το καλό με ειδοποιήσουν θα χρειαστεί να περάσω αθλητικές δοκιμασίες κανονικά ή μόνο ψυχοτεχνικά; Αυτό γνωρίζει να το απαντήσει κανείς;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Iraklis έγραψε:Αν με το καλό με ειδοποιήσουν θα χρειαστεί να περάσω αθλητικές δοκιμασίες κανονικά ή μόνο ψυχοτεχνικά;Αυτό γνωρίζει να το απαντήσει κανείς;
Eδώ
Μαγκες πιστευετε οτι θα παρουν κ αλλους επιλαχοντες;
Θέμη καλησπέρα... Από ότι γνωρίζω... Δεν εμφανίστηκαν περίπου 15-20 άτομα.Στα ιατρικά κοπηκαν 2-3 και στα αθλήματα περίπου 5 άτομα.
Από ότι είπαν οι αστυνομικοί όμως αυτή τη φορά κάλεσαν 68 άτομα για 28 θέσεις ακριβώς οι οποίες και καλύφθηκαν σήμερα...
Αν βέβαια με την πυροσβεστική φύγουν αρκετά άτομα... Μαλλόν θα καλέσουν κι άλλους φρουρούς...
Καλή επιτυχία σε σένα και υπομονή!
Από ότι είπαν οι αστυνομικοί όμως αυτή τη φορά κάλεσαν 68 άτομα για 28 θέσεις ακριβώς οι οποίες και καλύφθηκαν σήμερα...
Αν βέβαια με την πυροσβεστική φύγουν αρκετά άτομα... Μαλλόν θα καλέσουν κι άλλους φρουρούς...
Καλή επιτυχία σε σένα και υπομονή!
- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Μπορώ να ελπίζω και εγώ με 1.53κάτι σειρά;
black σε σενα Απευθύνομαι... Μίλησα Με φιλο μου ο οποιος ειναι στην σχολη της Κομοτηνής. Κ μου ειπε...126 ατομα εχουν περασει και Πυροσβεστική... Στην ξανθη ειναι γυρω στους 30... Εγω ειμαι 1546 θεση... Κ εχω μια ελπιδα. Λογικο δεν ειναι να προτιμισουν την Πυροσβεστική Απο την αστυνομια; Αν οχι ολοι 60 με 70 ατομα πιστευω οτι θα πανε...
Πότε ρε παιδιά θα γινει αυτό; Εδω δεν λένε να τελειώσουν με τη πυροσβεστική, βλέπω να τους καλουν για εξετασεις με το καινουριο χρονο, οταν δηλαδη η σχολη των ε. Φ θα ειναι στα τελειωματα της !
Θέμη... Αν περάσουν τα αθλήματα της πυροσβεστικής που είναι μεγάλα παλούκια... Εγώ πιστεύω ότι το 99% των επιτυχόντων θα πάει πυροσβεστική... Και είναι πολύ λογικό να γίνει ετσι. Εχεις καλή σειρά στην κατάταξη οπότε έχει και καλές πιθανότητες... Συνέχισε την προσπάθειά σου και έυχομαι να πάνε όλα καλά!
- D.S.
Και εμένα ρε παίδες... Έχω σκάσει... Δε μπορώ άλλο με αυτή τη κατάσταση!
- D.S.
Κανένα νέο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες