Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Ναι στην β αν σκεφτεις οτι το μεγαλυτερο ποσοστο το παιδιων που πανε ειναι ΕΔ. Ειναι απο ΤΕΕ...
αν εχουν μια πολυτεκτια κ ενα δυπλωμα πανε 1500 (τεε) +500 (εδ) +300 (3τκνια) +200 (μοτο) +300 (αμαξι) =2800. Χωρις αγγλικα!
μπορει να μην εχει τριτεκνια... Αλλα θα εχουν πολυ ΔΕΑ500! Αγγλικα 100
οποτε πολυ δυσκολα κατω απο 2700. Εχω αδικο;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Για Πυροσβεστική αναφέρεσαι σίγουρα φίλε μου?
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

chaniacitygr έγραψε:Ναι στην β αν σκεφτεις οτι το μεγαλυτερο ποσοστο το παιδιων που πανε ειναι ΕΔ. Ειναι απο ΤΕΕ...
αν εχουν μια πολυτεκτια κ ενα δυπλωμα πανε 1500 (τεε) +500 (εδ) +300 (3τκνια) +200 (μοτο) +300 (αμαξι) =2800. Χωρις αγγλικα!
μπορει να μην εχει τριτεκνια... Αλλα θα εχουν πολυ ΔΕΑ500! Αγγλικα 100
οποτε πολυ δυσκολα κατω απο 2700. Εχω αδικο;
φιλε εισαι σε λαθος θεμα εδω ειναι για πυροσβ.. Υπαρχει αλλο σχετικα με τους ε. Φ.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
chaniacitygr έγραψε:Ναι στην β αν σκεφτεις οτι το μεγαλυτερο ποσοστο το παιδιων που πανε ειναι ΕΔ. Ειναι απο ΤΕΕ... Αν εχουν μια πολυτεκτια κ ενα δυπλωμα πανε 1500 (τεε) +500 (εδ) +300 (3τκνια) +200 (μοτο) +300 (αμαξι) =2800. Χωρις αγγλικα! Μπορει να μην εχει τριτεκνια... Αλλα θα εχουν πολυ ΔΕΑ500! Αγγλικα 100οποτε πολυ δυσκολα κατω απο 2700. Εχω αδικο;
φιλε εισαι σε λαθος θεμα εδω ειναι για πυροσβ. Υπαρχει αλλο σχετικα με τους ε. Φ.

μπερδεύτηκες δεν πειράζει γράψε στο θέμα των φρουρών!
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Γλωσσες μετραη μονο 1 για πυροσβεστικη αν εχεις 2 γλωσσες καλη γνωση δεν μετραν και οι 2;

Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Οχι για πυροσβεστικη αναφερομαι,
1500 (τεε) +400 (εδ) +200 (3τκνια) +200 (μοτο) +500 (300) (ΔηΓ) =2800 (2500).
ποια η διαφορα;:-) χωρις αγγλικα!
τι εχεται να πειτε
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

chaniacitygr έγραψε:Οχι για πυροσβεστικη αναφερομαι,
1500 (τεε) +400 (εδ) +200 (3τκνια) +200 (μοτο) +500 (300) (ΔηΓ) =2800 (2500).
ποια η διαφορα;:-) χωρις αγγλικα!
τι εχεται να πειτε

Τι να πούμε ρε φίλε είναι μέσα! Τα αθλήματα πέρασαν καθόλου από το μυαλό σου όμως;
antreas

Δημοσίευση από antreas »

Παιδεια μονο αν γνωριζει καποις συγουρα εγω εχω διπλομα Γ κατηγοριας κ Δ τα μορια που θα παρω θα ειναι και απο τα δυο η μονο τις Δ κατηγοριας
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Καποιος που μαζευει τοσα μορια για μενα ειναι @#!@$ να μη παει να λιωσει σε ενα σταδιο για 1-2 μηνες (αν εχει μια Α σωματικη κατασταση κ μια καλη υγεια),
θα ειναι πολυ αυτοι που θα μαζευουν αυτα τα μορια κ ακομα περισσοτερα γιατι εβαλα μικρο βαθμο λυκειου χωρις αγγλικα...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

antreas έγραψε:Παιδεια μονο αν γνωριζει καποις συγουρα εγω εχω διπλομα Γ κατηγοριας κ Δ τα μορια που θα παρω θα ειναι και απο τα δυο η μονο τις Δ κατηγοριας

ΜΟΝΟ το Δ φίλε μου. Διαβάζουμε και λίγο την προκήρυξη όμως!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

hackertom έγραψε:
antreas έγραψε:Παιδεια μονο αν γνωριζει καποις συγουρα εγω εχω διπλομα Γ κατηγοριας κ Δ τα μορια που θα παρω θα ειναι και απο τα δυο η μονο τις Δ κατηγοριας
ΜΟΝΟ το Δ φίλε μου. Διαβάζουμε και λίγο την προκήρυξη όμως!
πες τα!
pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Ειναι η 3η φορα που θα κανω την αιτηση μου για να πραγματοποιησω το παιδικο μου ονειρο. Πηγα δοκιμος γ αυτο το λογο εβγαλα επαγκελματικο διπλωμα κ τωρα βγαζω κ για μηχανη χωρις να εχω σκοπο να ασχολιθω ουτε με φορτηγα ουτε με μηχανες. Πηγα 2 χρονια στο ΙΕΚ Δασικης Προστασιας για να μου δοσει μονο 2 μορια... Αν ειναι δινατον.3 δινει στο προφισενσι! Κ ελξεις και 100αρι κ μηκος... Οτι θελουν αλλα με τα γραμματα οχι κ τοσο καλα. Τελεικα μετραει ο βαθμος απολυτηριου;
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

Παιδια με τα μορια της τριτεκνιας υπαρχει καπιος περιορισμος; Στην προκηρυξη δεν αναφερει περιορισμο. Αν γνωριζει καποιος ας με βοηθηση με αυτο...

ΔημητρηΣ

Δημοσίευση από ΔημητρηΣ »

Αυτο με την τριτεκνια με ενδιαφερει κ εμενα αν ξερει κανεις τι παιζει ας μας πει.
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

χαιρετω την παρεα. ΧΑΙΡΟΜΑΙ επιτελους που τα αθληματα ειναι λιγο δυσκολα. Και χαιρομαι που θα περασουν παλικαρια ετσι θελω να πιστευω γιατι με βισμα ολοι περνανε τα αθληματα. Ισοροπια στην δοκο9συγκεντρωση γιατι ενα γλιστριμα τελειωσες) σαν τον στιβο μαχης στα λοκ. Ανεβεσμα σαν τον πυργο στα λοκ. Πιο ευκολο βασικα. Μεταφορα 25 κιλα ανα χερι. Δεν τ χω δοκιμασει το εχω δοκιμασει με παλετες... Ευκολα φανηκε.1000 για λιγους και καλους! Μηκος μονο 4;4 μετρα πηδουσα ειλικρινα στν 6 δημοτικου πριν δυο χρονια στον στιβο 6 σχεδον μετρα. Μ λιγη προπονηση. Θελω να μου απαντηση καποιος της παρεας που γνωριζει... Εαν μετραει το αθροισμα του βαθμου τ απολυτιριο... Η εαν μετραει να χεις απολυτιριο γυμνασιου λυκειου... Μιλαω για ΙΔΙΩΤΕΣ. Εαν μπορει καποιος παρακαλω να μου πει ποσα μορια συμπληρωνω με απολυτιριο ενιαιου λυκειου+ειδικες δυναμεις+τριτεκνια+μηχανη+φορτηγο γ επαγελματικο+αγγλικα λοουερ. Ευχαριστω... Εχουμε ακομα καιρο για την προκυρικη ανυπομονω να ερθει εκεινη η μερα να καταθεσουμε. Σεπτεμβριος...5... Αμεσως.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης