Μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Το τελευταίο Σοβιετικό καθεστώς στην Ευρώπη θέλουν να ρίξουν. Η Ελλάδα ήταν και είναι ένα άτυπο κομουνιστικό καθεστώς. Δεν πιστεύω οτι θα θελήσουν να φύγουν αμαχητί, γιαυτό και λογικά τους εξήγησαν τι θα πάθει η χώρα αν πουν όχι.
Τα 50 δις που λες λογικά θα προέρθουν απο την περιουσία της χώρας, τώρα θα μας τα φάνε χοντρά.
Όλη η πολιτική σκηνή απέδειξε οτι το ποιό ισχυρό της χαρτί είναι ο λα ι κισμός (δεν βρίσκω τα διαλυτικά :D)
Συμφωνώ με yandr, Δεν υπάρχει θέμα εκτελέσεως σήμερα, ίσως ένα ειδικό δικαστήριο μόλις και όταν συνέλθουμε, για να συμμορφωθούν οι υπόλοιποι ριζοσπάστες φοιτητές...
Τα 50 δις που λες λογικά θα προέρθουν απο την περιουσία της χώρας, τώρα θα μας τα φάνε χοντρά.
Όλη η πολιτική σκηνή απέδειξε οτι το ποιό ισχυρό της χαρτί είναι ο λα ι κισμός (δεν βρίσκω τα διαλυτικά :D)
Συμφωνώ με yandr, Δεν υπάρχει θέμα εκτελέσεως σήμερα, ίσως ένα ειδικό δικαστήριο μόλις και όταν συνέλθουμε, για να συμμορφωθούν οι υπόλοιποι ριζοσπάστες φοιτητές...
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
AtomicYeti έγραψε:Το τελευταίο Σοβιετικό καθεστώς στην Ευρώπη θέλουν να ρίξουν. Η Ελλάδα ήταν και είναι ένα άτυπο κομουνιστικό καθεστώς. Δεν πιστεύω οτι θα θελήσουν να φύγουν αμαχητί, γιαυτό και λογικά τους εξήγησαν τι θα πάθει η χώρα αν πουν όχι.
Χώρα του υπαρκτού λαϊκισμού η Μπανανία μας
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
AtomicYeti έγραψε:
Πρώτος-πρώτος και καλύτερος το απέδειξε (και εκμεταλλεύθηκε) ο ένας και μοναδικός...

Γίναμε όλοι μνημονιακοί και διαλύθηκαν οι όποιες αμφιβολίες περί τρίτου δρόμου.
Δεν υπάρχει λόγος για "σας τα'παμε" και λοιπά.
Αυτό που προέχει είναι επιτέλους να το εφαρμόσουμε το καταρραμένο το μνημόνιο να τελειώνουμε.
Προσωπικά, φυσικά και δεν με βρίσκουν σύμφωνο τα δημοσιονομικά μέτρα, αλλά είμαι υπέρ όλων των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνονται.
Η άποψή σας;
Αυτό που προέχει είναι επιτέλους να το εφαρμόσουμε το καταρραμένο το μνημόνιο να τελειώνουμε.
Προσωπικά, φυσικά και δεν με βρίσκουν σύμφωνο τα δημοσιονομικά μέτρα, αλλά είμαι υπέρ όλων των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνονται.
Η άποψή σας;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Game over. Το κράτος-μπανανία θέλει reset,restart, πώς να το πούμε βρε παιδί μου.
Επανεκκίνηση νάσσος εξαρτάτε τι λογισμικό θα βάλεις 

Nassos έγραψε:Game over. Το κράτος-μπανανία θέλει reset,restart, πώς να το πούμε βρε παιδί μου.
Εδώ συμφωνούμε. Στον τρόπο που θα το επιτύχουμε δεν συγκλίνουμε.
yandr έγραψε:Γίναμε όλοι μνημονιακοί και διαλύθηκαν οι όποιες αμφιβολίες περί τρίτου δρόμου.
Η άποψή σας;
Πιστεύω πως κανείς μας δεν γουστάρει τα μνημόνια και όλα αυτά, αλλά είναι η μοναδική λύση να στρώσουμε μερικά πράγματα στην Ελλαδίτσα, αφού μόνοι μας δεν μπορούμε.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Σε αλλα νέα το ΔΝΤ δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα γιατί δεν περιέχει κούρεμα χρέους. Άρα το πρόγραμμα που ο Τσίπρας δεν πιστεύει αλλά θα εφαρμόσει πέθανε.
Και πως, αγαπητέ, ήμαστε τόσο σίγουροι ότι οι Ευρωπαίοι θα συνεχίσουν να το παίζουν δύσκολοι και δε θα αναγκαστούν να ''συνθηκολογήσουν'' κι αυτοί με τη σειρά τους σε μία ριζική αναδιάρθρωση του χρέους;
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Κατσε να δουμε ποσοι και ποιοι θα το ψηφισουν σημερα ποσο και πως θα αντεξει η κυβερνηση και εξαλλου ο ιδιος ο Τσιπρας ειπε πως δεν ειναι δεδομενο ακομα το γκρεξιτ
αν δεν υπογραφουν και εφαρμοστουνε ολα... 

Nassos έγραψε:Game over. Το κράτος-μπανανία θέλει reset,restart, πώς να το πούμε βρε παιδί μου.
Τόσες φορές το έχουμε κάνει Νάσο μου και όλο μπανανίες φτιάχνουμε... Δεν μπορούμε απλά...
Δεν το'χουμε βρε παιδί μου...
Αν έχεις τον πρωθυπουργό, τον Σταθάκη και ένα σωρό άλλους απο την κυβέρνηση να σου λένε ότι δεν πιστεύουν στο πρόγραμμα που έφεραν οι ίδιοι, καλύτερα να ετοιμάζεστε για IOUs στο τέλος του μήνα.
yandr έγραψε:Αν έχεις τον πρωθυπουργό, τον Σταθάκη και ένα σωρό άλλους απο την κυβέρνηση να σου λένε ότι δεν πιστεύουν στο πρόγραμμα που έφεραν οι ίδιοι, καλύτερα να ετοιμάζεστε για IOUs στο τέλος του μήνα.
Και μετά τα ΙΟU θα έχουμε omg και 3 lol

-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Για να φτάνουν να μην το πιστεύουν και οι ξένοι, φανταστείτε το τρόμο του που συνειδητοποιούν ότι όλα αυτά τα προγράμματα είναι στην ουσία "πυραμίδες".
Ενδιαφέροντες καιροί, δεν λέω.
Ενδιαφέροντες καιροί, δεν λέω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες