3 μήνες έκανε μαζί με τη πρακτική. Δε ξέρω αν είναι 20 μέρες ή 1 μήνες παραπάνω αλλά αν δε βγει ούτε αρχές Μαρτίου, δύσκολα θα γίνει η εισαγωγή Σεπτέμβριο
Gpap95 έγραψε:3 μήνες έκανε μαζί με τη πρακτική. Δε ξέρω αν είναι 20 μέρες ή 1 μήνες παραπάνω αλλά αν δε βγει ούτε αρχές Μαρτίου, δύσκολα θα γίνει η εισαγωγή Σεπτέμβριο
Δεν θα γίνει εισαγωγή αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνει τέλη αυτό ξέρω από άτοκα εκ των έσω και όχι στο σώμα το τονίζω!
35MK.A έγραψε:Γιατί ποιος μας λέει ότι θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια Σεπτέμβρη και να ανοίξουν σονοι και και καλά πρέπει να μπουν κατευθείαν μέσα η Ε. Φ όχι ντε 😉
Pezonautis194 έγραψε:Την Τετάρτη που μας έρχεται ψηφίζεται το νομοσχέδιο στην βουλή! Τώρα μένει να δούμε μην μπει πτυχίο και πάμε οι περισσότεροι εδώ μέσα για ύπνο!
Ε σε κάνα 2 βδομάδες το ΦΕΚ τότε... Αναμομη λοιπόν
Pezonautis194 έγραψε:Την Τετάρτη που μας έρχεται ψηφίζεται το νομοσχέδιο στην βουλή! Τώρα μένει να δούμε μην μπει πτυχίο και πάμε οι περισσότεροι εδώ μέσα για ύπνο!
πάντως κάπου διάβασα ότι παίζει και να το αποσύρουν
Εσυ νομίζω είσαι άλλου τις 2 βδομάδας ΦΕΚ ρε είσαι με τα καλά σου; Μάλλον δν προλαβαίνεις και έχεις τρελαθεί ! Από μαιο και μετά σου ξανά λέω μην λέτε οτι σας έρθει