Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Γενικά από τα λίγα που κατάλαβα στη διεύθυνση πρέπει να έχουν γίνει αρκετές αιτησουλες..
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Εμένα μου είπαν μέχρι την Τρίτη θα κάνουν αυτήν την διαδικασία οπότε μέχρι Σάββατο μπορεί και να βγουν
-
Pezonaytis
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 73
Α οκ σε ευχαριστω πολυ.Marine316 έγραψε:Ναι με πήραν τηλ φίλε.. Θα πάρουν και εσένα μην αγχώνεσαι τυπικό είναι...
Ποσα μορια εχεις;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 55
Με κάλεσαν κι εμένα να πάω Δευτέρα να βάλω σειρά προτεραιότητας, η διαδικασία είναι απλά τυπική και αν δεν πιάσεις τα μόρια στην πρώτη σου επιλογή σε πάει στην δεύτερη κλπ, δεν υπάρχει βάζω Καστελλόριζο για να πάω σίγουρα, αν κάποιος έχει παραπάνω μόρια δεν μπαίνει ποτέ τόσο απλά.. Όσοι έχετε Αθήνα μην φοβάστε τα μορια αν δεν πιάσετε την Αθήνα πάτε σε νησί απευθείας
POLICE
Βέβαια υπάρχει και το σκεπτικό ότι έβαλα όλα τα νησιά μπας και μπω κάπου αλλά Καστελόριζο δεν παω Όταν σε έχει πετάξει από όλες τις επιλογές σου και σε στέλνει Καστελόριζο... Και εσύ δεν δέχεσαι τη θέση και λογικό δεν σε κρίνει κανένας αυτόματος ένας επιλαχοντες γίνεται επιτυχών και πάει λέγοντας μέχρι να συμπληρωθεί η θέση... Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Καταδρομέα τι εννοείς λέγοντας "βάζει πρώτα το Καστελόριζο ... Δεν πάει απλά ποτέ?"
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Μαρία θέλει να πει ότι και να έχεις δηλώσει πρώτο άμα έχει ο άλλος περισσότερα μόρια πάει αυτόςMaria66 έγραψε:Καταδρομέα τι εννοείς λέγοντας "βάζει πρώτα το Καστελόριζο ... Δεν πάει απλά ποτέ?"
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Dimidimi και giannis B πόσα μόρια έχετε και σε τι κατηγορία έχετε κάνει ;
Παίδες διορθώστε με αν κάνω λάθος. Αυτές τις μέρες πήραν τηλέφωνα από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα επιτυχόντες και επιλαχοντες ή και όλους όσους έκαναν αίτηση για νησιά; θέλω να πω ότι κάποιους από εμάς μας φώναξαν να δηλώσουμε προτεραιότητα. Ήμασταν όμως όλοι ή απλά καλούσαν αυτούς που έπιασαν τα μόρια;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Όλους αδερφέ καλούν ακόμα και αυτούς με ένα μόριο έτσι είναι η διαδικασίαTrixterGR έγραψε:Παίδες διορθώστε με αν κάνω λάθος. Αυτές τις μέρες πήραν τηλέφωνα από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα επιτυχόντες και επιλαχοντες ή και όλους όσους έκαναν αίτηση για νησιά; θέλω να πω ότι κάποιους από εμάς μας φώναξαν να δηλώσουμε προτεραιότητα. Ήμασταν όμως όλοι ή απλά καλούσαν αυτούς που έπιασαν τα μόρια;
Αααα κομπλέ. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 55
Παιδιά εμένα μου δόθηκε ένα χαρτί να συμπληρώσω και από δίπλα τα χαρτιά που είχα κάνει κατά την προκήρυξη. Πάνω από την φωτογραφία μου έγραφε έναν αριθμό μητρώου και την λέξη Σάμος με κόκκινα γράμματα.. Σας έγραφε εσάς εσάς κάτι; και αν ξέρετε τι παίζει με αυτό
Καλησπέρα φίλε μ ποσα μόρια έχεις ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες