Αυτό ακριβώς.vaglok έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 8:14 pmΕιδικά για την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ των θέσεων του πολιτικού και αστυνομικού τομέα απαιτείται ως πρόσθε-το τυπικό προσόν η πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ισπανικής ή ιταλικής γλώσσας και για την κατηγορία ΔΕ η καλή γνώση μίας από τις πα-ραπάνω γλώσσες, η γνώση της οποίας αποδεικνύεται σύμφωνα με το άρθρο 10 του π. Δ.85/2022.6. Ως πρόσθετο τυπικό προσόν διορισμού για τις θέ-σεις του πολιτικού και αστυνομικού τομέα απαιτείται η γνώση πληροφορικής ή χειρισμού ηλεκτρονικών υπο-λογιστών στα αντικείμενα: Α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου, σύμφωνα με το άρθρο 9 του π. Δ.85/2022.7. Ως πρόσθετο τυπικό προσόν διορισμού για τις θέ-σεις του αστυνομικού τομέα απαιτείται η κατοχή άδειας οδήγησης αυτοκινήτου Β’ κατηγορίας ή δίκυκλης μη-χανής, πενήντα (50) τουλάχιστον κυβικών εκατοστών.Nonamedg4 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 7:49 pm Στην κατηγορία ΠΕ και ΤΕ φίλε. Βρες και ανέβασε link που αναφέρει προαπαιτουμενα για ΔΕ αγγλικά ecdl
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Ναι ναι ισχύει το επιβεβαιώνω και εγώ που μου το είπε ο Λιβάης ο Γαρσίας!Tzakson15 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 4:40 pm Καλησπέρα,
Ρώτησα τον υπουργό.
Την άλλη εβδομάδα θα βγει.
Ορισμένοι θέλετε τόση σημασία στη ζωή σας, που τη βρίσκετε σε ένα φόρουμ γράφοντας τις @@ σας χωρίς λόγο και κουράζετε όσους μπαίνουν να διαβάσουν κάτι σοβαρο πάνω στο θέμα.
Φιλαράκι μου μόνο που απαντάς δίνεις αξία και τους δίνεις θάρρος. Άμα δεν τους απαντάει κανείς δεν θα ασχολούνται αλλο, παράσιτα στο φόρουμ είναι.
Παιδιά δεν έχω σκοπό να κοροϊδέψω.
Τον είδα σήμερα και επ ευκαιρίας τον ρώτησα.
Και είπαμε και για το όριο ηλικίας.
Όταν την άλλη εβδομάδα βγει τότε οι κακόβουλη δεν θα μιλουν
Κόψε τις πίπες της Ειρήνης ρε, ποιος είσαι εσύ που μίλησες και με τον υπουργό;Tzakson15 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 9:24 pm Παιδιά δεν έχω σκοπό να κοροϊδέψω.
Για ποιο όριο ηλικίας; Αυτό έχει καθοριστεί, με νόμο και δεν αλλάζει. Τι είδους συζήτηση ήταν αυτή; Φιλοσοφικής φύσης; Για να βγει την άλλη εβδομάδα, έπρεπε να είχε σταλεί ήδη στο τυπογραφείο. Δεν παίζει, λοιπόν, το σενάριο αυτό.Tzakson15 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 9:24 pm Παιδιά δεν έχω σκοπό να κοροϊδέψω.
Ποια είναι η διαφορα του εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ και μισή μισή ;(δηλαδή που λέτε ότι θα βγει από το υπουργείο αλλά θα έχει τα μόρια του ΑΣΕΠ) για να καταλάβουμε δηλαδή! ΑΣΕΠ καθαρό θα είναι και εδώ όπως στην δημοτική
Όταν λέμε από υπουργείο εννοούμε όπως των ειδικών φρουρών η εποπ και όταν λέμε εξολοκλήρου ΑΣΕΠ όπως για παράδειγμα εξωτερικοί και σωφρονιστικοί που έγινε. Με το υπουργείο σε 3 μήνες έχεις τελειώσει και με το ΑΣΕΠ η προκήρυξη θα διοριστείς σε 2.5 χρόνια στην καλύτερη.
Το θέμα είναι πως θα βγεί γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει πραγματικά.
Το θέμα είναι πως θα βγεί γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει πραγματικά.
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 77
Έμαθα από τον δήμαρχο της Κωλοπετεινιτσας, ότι η προκήρυξη θα βγει την Παρασκευή, μετά της 12 το πρωί.
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 10:33 pm Ποια είναι η διαφορα του εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ και μισή μισή ;(δηλαδή που λέτε ότι θα βγει από το υπουργείο αλλά θα έχει τα μόρια του ΑΣΕΠ) για να καταλάβουμε δηλαδή! ΑΣΕΠ καθαρό θα είναι και εδώ όπως στην δημοτική
Όταν λένε μισή μισή εννοούν για παράδειγμα τα αθλήματα τα αναλαμβάνει το υπουργείο και το μόρια ο Ασεπ. Κάπως έτσι, όπως και στην 9κ.
Χέστηκα εάν δεν με πιστεύετε...
Ο Φλωρίδης είναι ευγενής και προσιτός.
Παιδιά καλησπέρα! Έχω C2 Αγγλικά αλλά δεν έχω το Β2
Θα μπορέσω με το c2 να κάνω την αίτηση για την προκυρηξη;
Παιδιά καλησπέρα! Έχω C2 Αγγλικά αλλά δεν έχω το Β2
Ενδιαφέρομαι για κατηγορία ΔΕ στον αστυνομικό τομέα!
Ενδιαφέρομαι για κατηγορία ΔΕ στον αστυνομικό τομέα!
Μπορεί να είναι ευγενής και προσιτός, αλλά η διαδικασία είναι συγκεκριμένη. Πρώτα πάει τυπογραφείο και μετά βγαίνει. Για να βγει την άλλη εβδομάδα, πρέπει να είχε σταλεί ήδη. Πράγμα που δεν έχει γίνει.'Ασε που πιστεύω, ότι πρώτα θα τελειώσουν με το πολιτικό προσωπικό, από τον γραπτό διαγωνισμό και μετά θα πάνε στο αστυνομικό. Βγάλανε για ΤΕ, έπεται για ΠΕ. Μακάρι να έχεις δίκιο.Tzakson15 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 11:08 pm Χέστηκα εάν δεν με πιστεύετε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες