Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dimikaro1

Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Δημοσίευση από dimikaro1 »

Θα βγει φέτος πως το βλέπετε; Και εγώ πιστεύω γύρω στα 500 με 750 για τους χωρίς εμπειρία και 700 με 1000 σιν με εμπειρία αν τελικά μετρήσουν ακριβώς όπως τα υπολογίζουμε. Για τουε επιτυχόντες μιλάμε πάντα όχι απλά να κάνεις αίτηση. Σε μέσο όρο θεωρώ με 600 σιν χωρίς εμπειρία είναι καλά και 800 με 900 για εμπειρία. Κάπου εκεί θα κυμανθούν οι επιτυχόντες
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δήμο ναι συμφωνώ απλά επειδή ξεκινάνε πάντα με τα 1000 μέτρα φεύγουν όλες σχεδόν. Οι υπόλοιπες κόβονται στα υπόλοιπα. Καλή επιτυχία σε όλες κ όλους μας όπως κ να έχει
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Εκεί θα κυμανθεί με βάση το μέσο ωρο τον απολυτήριων 14 Proficiency ΕΔ και κάνα 6ρι χρόνια προϋπηρεσία παίζουν γύρο στα 950 με 1000+ μόρια με εμπειρία. Σίγουρα θα υπάρχουν οι τύποι με 20 απολυτήριο 84 μήνες και προφ αλλά πόσοι θα είναι 30 40; Πολλά λέω. Πάντα μιλάω με βάση την προϊστορία. Μπορεί να έρθουν όλα και Τούμπα ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ ευελπιστώ με ιεκ να περάσω μόνο αθηνα. Γτ μόνο εκεί θα δηλώσω. Αντε λίγο πιο έξω από Αθήνα που να μπορώ να πηγαίνω έρχομαι.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Ένας με χωρίς εμπειρία αν υποθέσουμε ότι έχει 20 απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις,c2 και δεύτερη ξένη γλώσσα αγγίζει τα 805 μόρια. Πόσοι θα υπάρχουν να τα έχουν όλα αυτά συν να περάσουν και τα αθλήματα ψυχοτεχικα κτλ; Θεωρώ βάση οριστικών γυρω στο 500-600. Να δούμε και πόσες αιτήσεις θα γινουν. Εκτός αν ανατραπούν όλα, υποθέσεις κάνουμε τώρα.
dimikaro1

Ο μέσος όρος των απολυτηριων γύρω στο 15 16 θα είναι 450 μόρια δηλαδή τίποτα. Δεν είναι υψηλό το επίπεδο γενικά οι περισσότεροι με β2 θα πάνε που σημαίνει 0 μόρια. Πιστεύω ακόμα και με 500 κάποιος στο πίνακα χωρίς εμπειρία αν έχει τα αθλήματα και προπονείται έχει σοβαρές πιθανότητες απλά λέμε ενα μέσο όρο για να πέσουμε μέσα. Οι περισσότεροι Δήμο αυτό θα κάνουν ειδικά αν τα χρήματα είναι αυτά που έχουμε πει σε προηγούμενα σχόλια και εγώ προσωπικά μπορεί να δηλώσω μόνο τη περιοχή μού στο τέλος και ότι γίνει δε συμφέρει σε καμία περίπτωση με αυτά τα λεφτά. Βενομ υπολόγισε κσι το όριο στα 35 μέχρι στιγμής ξέραμε 28 για όλα. Καμιά σχέση
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 171

Δημοσίευση από Venom94 »

Συμφωνώ σίγουρα παίζει ρόλο το ηλικιακό, αλλά πιστεύω πως η πλειοψηφία δεν θα ξεπερνάει τα 30-32. Μέχρι τα 35 πολλοί έχουν κατασταλάξει επαγγελματικά κάπου, έχουν οικογένειες και είναι δύσκολο να τα παρατήσουν όλα για 700€ μακριά από τον τόπο τους. Δεν μιλάμε για τις εξαιρέσεις. Θα δούμε λίγο ακόμα έμεινε.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Πάντα υπάρχουν αυτοί κατά διολικο τρόπο χαχα να τα έχουν όλα. Αλλά πολύ λίγοι. Να ξέρετε κάτι σε αυτές τις προκηρύξεις όπως λέει ο φίλος από πάνω οπου έχει αθλητικές και ψυχοτενχικες δοκιμασίες η βάσεις πέφτουν σαν τις μετοχές. Είναι όλα αόριστα, στα τελικά ξυρίζουν το γαμπρό. Κάντε όλοι τα χαρτιά σας και αφήστε το να τρέξει μόνο του.
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους. Μακάρι να πιάσετε τον στόχος σας. Πλέον πιστεύω να συνεχίσει η συνομιλία όταν βγει η προκήρυξη. Καλή συνέχεια καλή δύναμη.
dimikaro1

Ναι να τρέξει όμως κάποια στιγμή 😂οι περισσότεροι βλέπω να ξενερώνουν στο τέλος και λογικό. Συμφωνώ στο ότι θα είναι νέοι που ακόμα δεν έχουν βρει τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και το γουστάρουν. Μέχρι τις 10 Οκτώβρη λένε να βγει αν πέσουν πάλι έξω χαιρετίσματα
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Στους χωρίς εμπειρία θα κυμανθεί γύρω στο 600
Tzakson15
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Tzakson15 »

Καλησπέρα,
Ρώτησα τον υπουργό.
Την άλλη εβδομάδα θα βγει.
Energospolitis

Δημοσίευση από Energospolitis »

Καλησπέρα.
Με ΙΕΚ Στέλεχος ασφαλείας, προφισενσι και ειδικές δυνάμεις λέτε να είμαι μέσα για Αθήνα-Πειραιά;
Αν μετρήσει η προπηπυρεσια σεκιουριτι έχω 3 χρόνια ένσημα.
Energospolitis

Δημοσίευση από Energospolitis »

Energospolitis έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 5:04 pm Καλησπέρα.
Με ΙΕΚ Στέλεχος ασφαλείας, προφισενσι και ειδικές δυνάμεις λέτε να είμαι μέσα για Αθήνα-Πειραιά;
Αν μετρήσει η προϋπηρεσία σεκιουριτι έχω 3 χρόνια ένσημα.
vaglok
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vaglok »

Tzakson15 έγραψε: Τρί Σεπ 26, 2023 4:40 pm Καλησπέρα,
Ρώτησα τον υπουργό.
Την άλλη εβδομάδα θα βγει.
Καλησπέρα. Όντως;
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από mrhabuya »

Μολις τωρα η γυναικα του υπουργου, μου εκμυστηρευτηκε οτι θα βγει σε κανενα 10λεπτο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 11 επισκέπτες