35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Οτιδηποτε δηλωσω Κυπρο ειτε πεζικο ειτε ειδικες δυναμεις... Ειναι πολυ πι8ανον να με παρουν! Δινεις α8ληματα για ειδικες δυναμεις;
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
1) ναι2) Πευκο παρουσιαζεσαι. Αν ναι δεν δινεις αθληματα... Αν παρουσιαζεσαι αλλου δινεις.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αυλωνα παρουσιαζομαι... Αρα δινω αθληματα. Ειναι κατω απο 5λεπτα 1κμ 20καμσεις και 4 ελξεις με οποια λαβη θελεις ετσι;
- giorgosfil13
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Σωστοστ!
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ευκολα ειναι... Ευχαριστω για της πληροφοριες παιδια!
billidani7 έγραψε:Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:
3) για τον Φίλο Που Ρωτάει Αν δεχοντε 8μηνους... ΝΑΙ
Ευχαριστω!
Κάποιος που είναι ήδη μέσα με ενημέρωσε οτι δεν δέχονται 8μηνους και οτι πρέπει να μην το αναφέρω...
Ενα δευτερο που μου ειπε καποιο παιδι που είναι τώρα κάτω ειναι το εξής:
Απο την εσσο δ2 2011, δεν πηραν κανενα για Κυπρο, επειδη η μοιρα ειναι φυσκα απο κοσμο. Πρώτον, μπορει να ισχύει κατι τετοιο; Δευτερον, μπαινω με την β εσσο του 2012. Υπαρχει πιθανοτητα να μην παρουν κόσμο;
1) απο τη δ2 εκοψαν ολους τους 8μηνους.2) απο τη δ2 δεν πηραν κανεναν κυπρο. Και γω την ειχα δηλωσει και με εστειλαν ναουσα, γιατι λεει ειναι πληρης. Παντως ειναι απιθανο να μην παρουν ουτε στην επομενη.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Και εγω 8 μηνος ειμαι... Εχω ακουσει πως θα παρουν πολλα ατομα απο την σειρα που θα μπει τωρα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Επειδη καμια 50 αρια απο την 317 εχουν δηλωσει να κοπουν ισως να παρει απο την 318 Α μερικα ατομα για κυπρο. Τωρα ειναι φουλ κατω και μαλιστα ορισμενοι κοιμουνται σε αλλη μοιρα...
ο διαχειρηστης της σελιδας να κοβει οτι απορητες πληροφοριες πιθανον λογω αγνοιας μας που αναρτουμαι και κρινει οτι δεν πρεπει σε κοινη θεα να φαινονται... !
ο διαχειρηστης της σελιδας να κοβει οτι απορητες πληροφοριες πιθανον λογω αγνοιας μας που αναρτουμαι και κρινει οτι δεν πρεπει σε κοινη θεα να φαινονται... !
Καλα τα λεει ο απο πανω και εγω κατω ειμαι 317 και ειναι φυσκα η μοιρα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Απ οτι εχω μαθει, σε λιγες μερες επαναπατριζεται η 2011 B εσσο. Λογικα θα αδειασει...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ειναι σιγουρο οτι θα παρουν στρατιωτες απο την B εσσο του Μαρτίου; Η Β εσσο μπαινει στις αρχεις Μαρτη. Ξερει να απαντησει καποιος; Υπαρχει περιπτωση να μην ζητησουν άτομα;
billidani7 έγραψε:Ειναι σιγουρο οτι θα παρουν στρατιωτες απο την B εσσο του Μαρτίου; Η Β εσσο μπαινει στις αρχεις Μαρτη. Ξερει να απαντησει καποιος; Υπαρχει περιπτωση να μην ζητησουν άτομα;
Λογικά θα πάρουν!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Ζητω η 35 μοιρα καταδρομων! Ζητω το εθνος των ελληνων! Ζητω ο στρατος!
Ερωτιση. Με ενδιαφερει να καταταχθω αλεξιπτοτα στη 35.
εχω ακουσει οτι για καθε αλμα πλιρωνεσε, πια ειναι η τιμη; Και ποσα αλματα γινοντε;
εχω ακουσει οτι για καθε αλμα πλιρωνεσε, πια ειναι η τιμη; Και ποσα αλματα γινοντε;
Δεν υπάρχουν αλεξίπτωτα στη 35 Μ/Κ, ούτε κάνεις άλματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες