Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Χαχαχαχα! Αυτο να μου πεις. Δεν πιασαμε τα ευκολα (λεμε τωρα) θελουμε και τα δυσκολα; 

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Αστα να πανε φιλε μου 

Ολα καλα θα πανε αγορινα μου! Αντε καληνυχτιζω εγω δεν την παλευω αλλο!

Μια χαρα διαβιβασεις ΕΔ θες Η Πουθενα αλλου;
Εχω εγω αρχισει και αχονομε απο τωρα με αυτιν την προκιριξη ρε παιδια ειναι αληθεια οτι θα δοσουμε αθλιματα δυο φορες;
Αυτα που τα ακους για να καταλαβω δλδ τι εννοεις δυο φορες αθληματα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Καλο βραδυ παιδια. Σε ευχαρηστω πολυ τζοβανα. Τα ξαναλεμε.
-
- Συνταγματάρχης
θα τα εξετασω και τα 2 και θα ανακοινωσω σε λιγες μερες Κατσε να βγαλω ακρη με τα αλλαtzovana18 έγραψε:Μια χαρα διαβιβασεις ΕΔ θες Η Πουθενα αλλου;

xaxaxax αυτο να μου πεις εχεις και τα χαρτια ειπαμε προλαβαινεις δν προλαβαινεις 

! Εγω παντως ξερεις ειμαι ετοιμη απο την αρχη το ειπα πριν μαθω οτι βγηκε xaxaxa!

-
- Συνταγματάρχης

Οκ δν γελαω xaxaxa

... Συγνωμη δν θα ξαναγελασω αντε παω και εγω για νανι καλη υπομονη βλεπεις εγω στο ξαναλεω ειμαι ετοιμη μονο επικυρωσεις μου χρειαζονται φιλακιαααααααααααααααααααααα!

Εγω ειμαι ανεμεσα σε αυτες της δυο ειδικοτητες υπηρετης πυροβολων και υπηρετης α-τ οπλων το κεντρο και για της δυο ειδικοτητες ειναι στην ρεντινα η μεταθεσεις ειναι σχεδον ιδιες γιατι ειναι ακριβως περιπου ιδια ειδικοτητα αλλα υπηρετης α-τ οπλων εχει πολυ δαβασμα Μου Τα λενε τα παιδια αυτα που αυτη τι στιγμη ειναι ρεντινα περασαν με την προκυρηξει 2008 και τα ξερω πανω κατω! Ελπιζω να σε καλυψα!
Εγω δεν θα ξααναδωσω γλυκια μου γιατι δεν εχω το πτυχιο μου προς το παρον και δεν με παιρνουν εκει που θελω! Δεν θα μου αρεσε να κάνω κατι αλλό στο στρατο γιατι ξερω οτι δεν θα ειμαι καλή και δεν θα μπορω να ανταποκριθώ! Οποτε δεν σκεφτομαι καν το ενδεχομενο να ξαναδωσω και τελευταιο και σημαντικοτερο δεν εχω μέσον! Θα μαθαινω ομως πολλα πραγματα που γινονται γιατι θα δωσει μια φιλη μου και θα την βοηθαω καθ'ολη την διαδικασια!Grecia έγραψε:Ναι σιγουρα θα παρω τηλ να ρωτησω απλα ηθελα να αρχισω απο εδω... Βασικα λεω να παρω στο ΓΕΣ αν φυσικα το σηκωσουν κ αξιωθουν να απαντησουν... Βασικα δεν το εχω δωσει αυτο το χαρτι οσα χρονια δινω για ΕΠΟΠ... Αλλα φετος ειπα να το κανω... Εσυ Μαρινακι θα ξανα δωσεις;
Διναμε μαζι και ημασταν στην ιδια ομαδα. Η ειδικοτητα μας ηταν Ερευνα Πληροφορικη! Αυτη επειδη ηταν συνεχεια μαζι μου συζηταγαμε! Ειχε απολυτηριο ΤΕΕ και αγγλικα λοουερ! Οταν βγηκαν τα αποτελεσματα μιλησαμε στο τηλ και μου ειπε οτι περασε! Και εγω κάνω τους εξης συλογισμους. Ο τελευταιος μπηκε με 625 μορια! Αυτη ας πουμε οτι ειχε 20 απολυτηριο, αρα 200 μόρια και 80 από αγγλικά, συνολο 280. Κανε την αφαιρεση 625-280=345. Προυπηρεσια δεν ειχε γιατι τοτε ειχε τελειωσει το ΤΕΕ. Και ρωταω εγω, εστω και αν πηρε 200 μορια από την συνέντευξη γιατι ηταν πολύ καλή και εξυπνη! Τα υπόλοιπα 45 από που τα πηρε;
Σε ποια ειδικοτητα θες να κανεις χαρτια; Ρωταω γιατι πρεπει να ριξεις μια σχετικη ματια στην προκυρηξη εαν δεν την εχεις στα χερια σου για να δεις τι χαρταδουρα θελει και τι μορια ενδεχομενως να παιρνεις απο πρακτικες κλπ κλπ. Αλλα απ'οσο ξερω εγω και μπορω να σε βοηθησω γενικα στα σωαματα ασφαλειας και στα Οπλα και δεν πιανει η προυπηρεσια! Μονο σε περιπτωση διαγωνισμων που αφορουν δημοσιες υπηρεσιες! Αλλα ψαξτο δεν χανεις και τιποτα! Αλλα εγω ειμαι σχεδον βεβαιος οτι δεν πιανει η πρακτικη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες