sold13r έγραψε:Στην ΣΣΕ που δίνουμε εμείς, θα δώσουμε μέχρι Παρασκευή 25/6 και απ' ότι άκουσα πρέπει να έχει και απο δευτερα 28/6 κι άλλα γκρουπακια...
Αυτά τα γρουπ πρέπει να είναι μόνο αθλημάτων με υποψήφιους που τραυματίστηκαν στα αθλήματα ή γυναίκες με περίοδο
Θα σου μιλήσω για το δικό μου γκρουπ Είχαν περίοδο και μπήκαν υπάρχει τρόπος να μπουν Και κάποιες την είχαν σταματήσει Ρώτησαν αν υπάρχει με περίοδο και οι πιο πολλές είπαν πως την σταμάτησαν με χάπια Δεν υπήρχε καμία Αλλά στα άλλα γκρουπ δεν ξέρω
Ξεκίνησαν οι ΠΚΕ στη δικιά μου ομάδα στις 11 του μήνα.12/6 το πρωί ένα φιλαράκι έκοψε στη δουλειά το πόδι του με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα. Του έδωσαν παράταση μέχρι εχθές 18/6 καθώς του είπαν πως 22/6 είναι η τελευταία μέρα των αθλημάτων. Το ίδιο και σε μια κοπέλα που ήρθε με πατερίτσες μετά από διάστρεμμα. Και εμείς που τελειώσαμε την Τετάρτη μας είπαν πως 22 είναι η τελευταία μέρα. Τώρα ίσως να εννοούσαν για εδώ Θεσσαλονίκη; Δεν ξερω
Στην Αθήνα ειναι η τελευταία ομάδα είναι στις 25 του μήνα. Η Επιτροπή του ΣΞ έχει 11 ομαδες εγω παρουσιάστηκα στην 7η ομάδα και μέχρι και την 1η ημέρα αθλημάτων έχουν κοπεί 26 άτομα απο τα 77
sold13r έγραψε:Στην ΣΣΕ που δίνουμε εμείς, θα δώσουμε μέχρι Παρασκευή 25/6 και απ' ότι άκουσα πρέπει να έχει και απο δευτερα 28/6 κι άλλα γκρουπακια...
Αυτά τα γρουπ πρέπει να είναι μόνο αθλημάτων με υποψήφιους που τραυματίστηκαν στα αθλήματα ή γυναίκες με περίοδο
Ουτε καν κανονικα ομαδες παρουσιαζονται σιγουρα μεχρι και την αλλη εβδομαδα για την μεθεπομενη δεν ξερω
Συνεχίζονται οι διαδικασίες κανονικά ποτέ λέτε να μας βάλουν κέντρα; Εγώ γνωρίζω για Στρατό Ξηράς πως οι Ειδικές Δυνάμεις θα πάνε Μεγάλο Πεύκο ενώ όλοι οι άλλοι Αυλώνα.