Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)
Καλήμερα παιδιά, να ρωτήσω και εγώ, υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κάνεις την υποχρεωτική θητεία στους Λ. Ο. Κ. ΑΝ ΠΟΥΜΕ οτι μπορείς Να περάσεις στις ασκήσεις;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Ναι μπορείς.
Τέλεια, Ευχαριστώ.
Να το επιδιώξω αν θέλω πολύ να πάω; Θα κάνω κάτι σχετικό με (εκπαίδευση) Ε. Δ. Ή όχι; Γενικά, αξίζει;
Να το επιδιώξω αν θέλω πολύ να πάω; Θα κάνω κάτι σχετικό με (εκπαίδευση) Ε. Δ. Ή όχι; Γενικά, αξίζει;
Στοιχειώδη εκπαίδευση, ασκήσεις και μικρή επαφή με τη γυμναστική θα έχεις.
Το αν αξίζει ή όχι θα το κρίνεις εσύ μετά το πέρας της θητείας σου.
Δοκίμασέ το και βλέπεις.
Το αν αξίζει ή όχι θα το κρίνεις εσύ μετά το πέρας της θητείας σου.
Δοκίμασέ το και βλέπεις.
Ευχαριστώ. Θα το επιδιώξω!
Τελευταία ερώτηση, αν περάσω, θα κάνω με άλλους (Μόνιμους) Λ. Ο. Κ. ή θα είμαι με μόνο με τους άλλους Υποχρεωτικούς που πέρασαν;
Τελευταία ερώτηση, αν περάσω, θα κάνω με άλλους (Μόνιμους) Λ. Ο. Κ. ή θα είμαι με μόνο με τους άλλους Υποχρεωτικούς που πέρασαν;
Η λέξη "υποχρεωτικοί" δεν υφίσταται και για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Προφανώς αναφέρεσαι στους "έφεδρους οπλίτες" όπως και εσύ.
Κατά τη θητεία σου λοιπόν θα υπηρετήσεις με έφεδρους και μόνιμους μαζί.
Κατά τη θητεία σου λοιπόν θα υπηρετήσεις με έφεδρους και μόνιμους μαζί.
Ναι συγνώμη, αυτό (ούς) εννοώ.
Τέλεια, Ευχαριστώ.
Τέλεια, Ευχαριστώ.
Παιδια μια ερωτηση. Σκεφτομουνα για Σχολη ευελπιδων αλλα τελικα δεν μπηκα. Και θελω να εκτισω την θητεια μου στα λοκ η στους αμφιβιους... Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Η εκπαιδευση που δεχονται τα καψονια κ γενικα η κατασταση ειναι οσο δυσκολη οσο κ στην σχολη η θα ριμαστε πιο "φλωροι". Γιατι πραγματικα θελω να κερδισω κ ηθος κ χαρακτηραβαπο αυτο που θα περασω. Ευχαριστω
Παιδιά κάνουν κωλοτούμπες στα ΛΟΚ σαν άσκηση;
Απειρες!Houdini έγραψε:Παιδιά κάνουν κωλοτούμπες στα ΛΟΚ σαν άσκηση;
Παιδια αν παρουσιαστεις στο Πυροβολικο και θες να πας Ειδικες Δυναμεις στα Λ. Ο. Κ τι αθληματα περνας για να μπεις; Επισης αν δεν εχεις κοψει την αναβολη μπορεις να αλλαξεις την προτιμηση και να δηλωσεις ειδικες δυναμεις ωστε να μην περασεις αθληματα?
Τρέξιμο 1 χιλιόμετρο κάτω από 5 λεπτά
Κάμψεις 30 Μονόζυγο 4+ όσο μπορείς
*Μπορεί και κοιλιακούς 50
Τα αθληματα γνωριζω οτι ειναι 20 καμψεις 4 ελξεις και 1μιλι κατω απο 7:30λεπτα. Η δευτερη ερωτηση σου δεν βγαζει νοημα...Var έγραψε:Παιδια αν παρουσιαστεις στο Πυροβολικο και θες να πας Ειδικες Δυναμεις στα Λ. Ο. Κ τι αθληματα περνας για να μπεις; Επισης αν δεν εχεις κοψει την αναβολη μπορεις να αλλαξεις την προτιμηση και να δηλωσεις ειδικες δυναμεις ωστε να μην περασεις αθληματα;
και καποιες κολοτουμπεςHoudini έγραψε:Τρέξιμο 1 χιλιόμετρο κάτω από 5 λεπτά

Αν δηλώσω ειδικές δυνάμεις και παρουσιαστώ στις ειδικές δυνάμεις Αθήνα μεγάλο πεύκο θα περάσω αθλήματα πάλι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες