Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;
- Νεκταριος Κ
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Εμενα ο ξαδερφος μου το ειχε χωσει σε 5-6 ζευγαρια καλτσες, αν και δεν εψαξαν, δεν υπηρχε περιπτωση να το βρουν.
Αλανια μπαίνω στο Πετροχώρι σε 5 μέρες δώστε καμμία πληροφορία για το στρατόπεδο που το περνάω το κινητό κωλοχαραδρα η κρυμμένο στην τσάντα?

Για 485 Λάρισα ξέρει κανένας τι παίζει από κινητό και sleeping bag;
PanosN έγραψε:Για 485 Λάρισα ξέρει κανένας τι παίζει από κινητό και sleeping bag;
+1
Μαγκες να σας ρωτησω μπαινω 10 ιουνιου Γ ΕΣΣΟ μυτιληνη 122 ΤΕ
Αν εχω εχω ενα κινητο *samsung galaxy s6* και σπασω η βγαλω τις καμερες θα εχω προβλημα θα περασει το κινητο το οποιο δεν μπορει να βγαλει φωτογραφιες ουτε στα ονειρα του διωτι δεν θα εχει καθολου καμερες ; Μην το χαλασω τσαμπα αν μπορειτε απαντηστε μου ! Ευχαριστω για τον χρονο σας
Αν εχω εχω ενα κινητο *samsung galaxy s6* και σπασω η βγαλω τις καμερες θα εχω προβλημα θα περασει το κινητο το οποιο δεν μπορει να βγαλει φωτογραφιες ουτε στα ονειρα του διωτι δεν θα εχει καθολου καμερες ; Μην το χαλασω τσαμπα αν μπορειτε απαντηστε μου ! Ευχαριστω για τον χρονο σας

Dff που μπαίνεις μάγκα;
Παιδιά μην αγχώνεστε πλέον περνάνε όλα. Τουλάχιστον Έβρο που μπήκα εγώ ούτε καν ενδιαφέρεται κανένας ξέρουν ότι όλοι έχουν smartphone.
Καλησπέρα.Τρίτη 09/06 παρουσιάζομαι 645 Μ/Κ ΤΠ Ξάνθης. Θα εχω προβλημα αν παρω μαζι μου smartphone και powerbank ; Οπως επισης ακουστικά και smartband;
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Amix έγραψε:Καλησπέρα.Τρίτη 09/06 παρουσιάζομαι 645 Μ/Κ ΤΠ Ξάνθης. Θα εχω προβλημα αν παρω μαζι μου smartphone και powerbank ; Οπως επισης ακουστικά και smartband;
Μην ψαρωνεις. Επιτρεπεται το smartphone. Πετροχωρι δεν ειναι αυτο;
You couldn't beat me even if you wanted to.
Το κινητό με κάμερα κανονικά απαγορεύεται όπως και τα υπόλοιπα που ανέφερες τώρα το αν θα στα κρατήσουν ή όχι είναι άλλο θέμα
Το αν θα περάσουν τα κινητά με κάμερα η όχι είναι αναλόγως την μονάδα και αναλόγως τα κέφια αυτού που σου κάνει τον έλεγχο θα μπορούσα να πώ!
-
- Υπολοχαγός
Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας κι ένα κινητό από τα απλά σε περίπτωση που έχετε πληροφορηθεί ότι παίζει κάπου αυστηρότητα με αυτό το θέμα. Δείχνετε το συγκεκριμένο κινητό, έχετε κρυμμένο το άλλο και σας αφήνουν ήσυχους.
Παιδιά μπαίνω τώρα δ εσσο 22/7/20 στο μεγάλο πεύκο. Περνάει κινητό εκεί;
Παιδιά παρουσιάζομαι την άλλη Τρίτη στην Καβησό Έβρου. Γνωρίζουμε κάτι για τα κινητά εκεί;Σας ευχαριστώ πολύ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες