Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giorgostheocharis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Giorgostheocharis »

riwa έγραψε: Δευ Ιουν 24, 2024 12:50 pm Όταν έδωσα εγώ το 22 φορούσαμε όλοι αθλητικό μαγιό.
Αν πέρσι δώσατε χωρίς να είναι απαραίτητα τότε πολύ ωραία.
Με συγχωρείτε για τη λάθος πληροφορία!
Οι γυναίκες μπορούν πλέον και αυτές με μαγιό θαλάσσης;
Ηταν ευκολο;. Εννοω τι ακριβως πρεπει να κανεις; Να πας μια φορα απο τη μια ακρη της πισινας στην αλλη μεσα σε τρια λεπτα αυτο ειναι;
Riwa

Δημοσίευση από Riwa »

Η δική μας ήταν 50ρα, από τη μία άκρη στην άλλη δηλαδή.
Εάν ξέρεις κολύμπι είναι το πιο εύκολο αγώνισμα. Δυστυχώς τότε είχανε κοπεί παιδιά που δεν ήξεραν να κολυμπούν. Αλλά δεν χρειάζεται άγχος.
Και αν βοηθάνε όπως είπανε και τα παιδιά πιο πάνω τότε μια χαρά. Καλή επιτυχία σου εύχομαι
LaCromos

Δημοσίευση από LaCromos »

Καλα εγω θα σκασω με μαγιο θαλασσης και αμα δεν γουσταρουν ας με κοψουν ψιλο χεστηκα, αυτα τα ζωα εξαλλου μας εχουν αναγκη, οταν φτασουν σε σημειο οι αξιωματικοι και οι υπαξιωματικοι σμυν να κανουν τα χαμαλικια των ναυτων θα τους αρεσει για τα καλα με τις παραιτησεις που παιζονται.
GyftosTsantiris

Δημοσίευση από GyftosTsantiris »

Ερωτηση στους παλιους και σε οσους γενικα γνωριζουν, οταν παμε για πκε (επαναληπτικες προκαταρκτικες εξετασεις) στα νοσοκομεια του στρατου, θα μας κανουν οτι και στην θητεια; Θα μας βαλουν ολους μαζι σε εναν χωρο και θα μας ξεγυμνωσουν παλι; Ή γινεται αλλιως ή δεν κοιτανε πλεον τα μπαλακια :lol::lol:
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Για αυτόν που με ρώτησε για τίς γυναίκες με ολόσωμο ήταν τα κορίτσια και τα αγόρια με κανονικό μαγιό κάποιοι δεν είχαν καν γυαλιά θαλάσσης και σκουφάκι και δεν τους είπαν τίποτα. Εγώ τα πήρα αυτά για να είμαι τυπικός και μαγιό δεν είχαν των κολυμβητών αλλά χρησιμοποίησα ένα πολύ κοντό. Αλλά ελάτε κανονικά δεν υπάρχει περίπτωση να σας κόψουν ειδικά φέτος δε θα γίνουν πολλές αιτήσεις έχουν ξενερώσει όλοι με τον στρατό γιατί είδαν ότι δεν αξίζει εν τέλει. Και δεν μιλάω μόνο για το πολεμικό ναυτικό αλλά και για τον στρατό ξηράς ακόμη και την πολεμική αεροπορία.
whdwejhfef

Δημοσίευση από whdwejhfef »

Πρεπει να καταθεσουμε τα πτυχεια μας στην περιφερεια πριν κανουμε τα χαρτια?
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

whdwejhfef έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 10:00 am Πρεπει να καταθεσουμε τα πτυχεια μας στην περιφερεια πριν κανουμε τα χαρτια;
Αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "περιφέρεια", πουθενά δεν καταθέτεις τίποτα, ακόμη δεν έχει βγει καν η προκήρυξη. Εφόσον βγει, θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα, για κάθε Σώμα ξεχωριστά, όπου θα κάνεις την αίτησή σου, και θα επισυνάψεις ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα πιστοποιητικά σπουδών.
Styga
sdhkjdfwef

Δημοσίευση από sdhkjdfwef »

Eleonora έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 2:55 pm
whdwejhfef έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 10:00 am Πρεπει να καταθεσουμε τα πτυχεια μας στην περιφερεια πριν κανουμε τα χαρτια;
Αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "περιφέρεια", πουθενά δεν καταθέτεις τίποτα, ακόμη δεν έχει βγει καν η προκήρυξη. Εφόσον βγει, θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα, για κάθε Σώμα ξεχωριστά, όπου θα κάνεις την αίτησή σου, και θα επισυνάψεις ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα πιστοποιητικά σπουδών.
Ναι λεω ομως οτι η προυπηρεσια σου ξεκιναει απο οταν καταθετεις καπου (μου ειχαν πει περιφερεια στην οποια ανηκω τωρα θα το ψαξω λιγο παραπανω) το αναλογο πτυχιο που εχεις τελος παντων. Οποτε οσο ειμαι στον στρατο η προυπηρεσια στην ειδικοτητα μου δεν μετραει; Οποτε αν κατσω λιγα χρονια και σηκωθω και φυγω, θα εχω την προυπηρεσια για να κανω και κατι εξω μετα σωστα; Αλλιως αν δεν το εχεις καταθεσει δεν στη μετρανε την προυπηρεσια.
μαλλον πρεπει να τα ρωτησω σε καποια υπηρεσια αυτα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σωστή η σκέψη σου. Θυμάμαι κάτι συμμαθητές μου που απ' τον ΟΑΕΔ κάνανε πρακτική σαν πολιτικό προσωπικό σε ένα στρατόπεδο. Νομίζω ότι η προϋπηρεσία ισχύει
fdvfdsfg

Δημοσίευση από fdvfdsfg »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 5:00 pm Σωστή η σκέψη σου. Θυμάμαι κάτι συμμαθητές μου που απ' τον ΟΑΕΔ κάνανε πρακτική σαν πολιτικό προσωπικό σε ένα στρατόπεδο. Νομίζω ότι η προϋπηρεσία ισχύει
οποτε λες να μην τα καταθεσω τα πτυχια ή να τα καταθεσω για καλου κακου; Μεν οταν με το καλο βγει η προκηρυξη και περασω γιατρους και αθληματα και εφοσον μπω θα παρω κανα τηλ να μαθω
Giorgostheocharis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Giorgostheocharis »

Ξερει κανεις ποσα μορια παιρνει ενας υποψηφιος αν εχει ο γονιος του αναπηρια 50%;
Riwa

Δημοσίευση από Riwa »

Αν θέλεις τσέκαρε την προηγούμενη προκήρυξη, λέει από που παίρνεις μόρια νομίζω
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Giorgostheocharis έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 6:40 pm Ξερει κανεις ποσα μορια παιρνει ενας υποψηφιος αν εχει ο γονιος του αναπηρια 50%;
Δεν παίρνει καθόλου μόρια. Μόρια αναπηρίας (100), δικαιούται το τέκνο, που ο γονέας του έχει βαθμό αναπηρίας 67% και άνω, και εφόσον ο γονέας του, απέκτησε την αναπηρία σε πολεμική επιχείρηση, ή είναι στρατιωτικός (ο γονέας), που απέκτησε την αναπηρία του σε διατεταγμένη υπηρεσία και ένεκα αυτής.
Styga
Επισκέπτης

Η προκήρυξη θα βγει στα επίσημα site των σωμάτων; Ξέρουμε κάτι για την ημερομηνία;
Επισκέπτης

Ναι αλλά δεν έχουν πει κάτι ακόμη ελπίζω να βγει το συντομότερο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες